Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, tornado είπε

για ψωμι εχουμε κατι? η να την βγαλω με φρυγανιες? 🤨

Κανετε λιγο σα μωρα ... no offence

Β2 Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους

δε σε καλυπτει?

• Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, 0ptimu$ είπε

Στο Libre Office όπως νά'ναι βγαίνει η βεβαίωση. Αλλού τα κουτάκια αλλού η μάνα τους.

Στο google docs το βγάζει λίγο παραπάνω όπως στο Libre.

Μια ερωτηση δεν ξερω αν εχει ερωτηθει παραπανω, μεχρι ποσες μετακινησεις επιτρεπεται την ημερα ας πουμε για ψωνια σε super market? 

Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Πες ότι είσαι στο χωριό και θα γυρίσεις την Τρίτη, μπορείς αλλά μία φορά. Και πρέπει να τυπώσεις και μία Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης..

Εγώ το είχα στα πλάνα να αλλάξω τόπο διαμονής η αλήθεια είναι. Να δούμε πως θα το κάνω με όλη αυτή την ιστορία.

Μόλις τώρα, μπουρτζοβλαχος είπε

Μια ερωτηση δεν ξερω αν εχει ερωτηθει παραπανω, μεχρι ποσες μετακινησεις επιτρεπεται την ημερα ας πουμε για ψωνια σε super market? 

Για ψώνια λέει 1 φορά την ημέρα

Επισκέπτης

Σας ήρθε μήνυμα από το 112; Βλέπω σε site ότι στείλανε αλλά σε μένα δεν ήρθε κάτι..

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, Sanjuro είπε

Εγώ το είχα στα πλάνα να αλλάξω τόπο διαμονής η αλήθεια είναι. Να δούμε πως θα το κάνω με όλη αυτή την ιστορία.

Ε εντάξει σε κανά 2 μήνες. Δεν είναι και ζήτημα ζωής ή θανάτου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Σελιδα 22 και 23 του PDF αρθρο 5, παραγραφος 4 και ερμηνευτικη δηλωση. Δεν ειναι νόμος αλλά ειναι το ιδιο το συνταγμα.
https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA.pdf

Το διάβασα άλλη μαι φορά, και θα μπορούσε κάποος να πατησει πάνω σε αυτό όπως το λες

αν και νομίζω ότι η ερμηνευτική που μιλά για τη περίπτωση μέτρων υγείας έχει να κάνει περισσότερο με την "ελευεθερη μετακίνηση και εγκατασταση" που μιλά η παρ.4. Είναι δηλαδή αυτό που κάνει συνταγματική την απαγόρευση για παράδειγμα της κυκλοφορίας όπως αναφέρθηκε σήμερα.

ΘΑ ήταν πολύ τραβηγμένο (αν και συνταγματολόγος δεν είμαι) να πεις ότι απαγοευεις σε κάποιον Έλληνα να εισέλφθει στην Ελλάδα "για λόγους υγείας" όταν πχ η διασφάλιση και της δικής του υγείας υποχρεώση του ελληνικού κράτους και δεν έχει κανένα βάσιμο λόγο να μη του επιτρέψεις τν είσοδο για λογους υγείας (δεν είναι διαπιστωμένος ασθενής πχ).

Δηλαδή, έστω ότι ένας Έλληνας αρρωσταίνει ξερωγώ στη Λετονία ή στη ζιμπαμπουε και επιστρέφει στην Ελλάδα, πιθανόν και μετά από εκκληση των κρατών αυτών να αποχωρήσουν από τη χώρα ή ας πούμε ότι δεν έχουν μόνιμη κατοικία, εργασία κλπ εκεί. Τι θα του πει το Ελληνικό κράτος, μίνετε στο τράνσιτ του αεροδρομίου σαν άλλος Τομ Χάνκς μέχρι να ψοφήσετε; Όταν πχ ακόμα και με την απαγόρευση της κυκλοφορίας σήμερα δίνεται το ίδιο δικαίωμα (να πάνε στο τόπο μόνιμης κατοικίας τους).

Επεξ/σία από DrLo

2 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Αρχίσαμε...

1 ώρα πριν, daPro είπε

Για ψώνια λέει 1 φορά την ημέρα

Αυτο καταλαβα και εγω τουλαχιστον για να το επιβεβαιωσω και στους μεγαλυτερους ηλικιας γονεις μου να μην την παθουν με προστιμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...