Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε

Γενικά γέροι. Ειδικά αν μιλάμε για Princess, που είναι στα mid/upper αμερικάνικα κρουαζιερόπλοια.

Δεν είναι ενδεικτικό δείγμα ένα τέτοιο καράβι. Να ήταν κάποιο από τα Ιταλικά, που είναι πιο προσιτά και βλέπεις και νέους, και οικογένειες με παιδιά, να το καταλάβω, αλλά αν μιλάμε για Princess, Holland America, Norwegian, ακόμα και Royal Carribean, οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι.

Συντριπτικη πλειοψηφια.Με καθε λογης βοηθηματα για περματημα...

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, braxamiotis είπε

Koρωνοϊός-Μόσιαλος: Θα χρειαστούμε ως 55.000 αναπνευστήρες αλλά έχουμε μόλις 1.000!

οι αναπνευστήρες είναι μιας χρήσης; ή περιμένει ότι 55 χιλιάδες άτομα ταυτόχρονα θέλουν οξυγόνο; 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, stiflerakos είπε

Καμια προτεραιοτητα για καποιον που επελεξε να φορτωσει ακομα λιγο παραπανω τον πλανητη με τον σπορο του λες και δεν ειμαστε ηδη πολλοι...

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείτε ανώτερος ο πατέρας/μητέρα. Απλά ανήκει σε ομάδα που χρίζει μεγαλύτερης ευαισθησίας και προσοχής σε σχέση με άλλους. Για αυτό και ο νόμος προστατεύει όσους έχουν μικρά παιδιά. Τα παιδιά προστατεύει ουσιαστικά, όχι τον ενήλικα.

Όσο για την ατάκα που παραθέτεις, να έχεις στο νου σου οτι κι εσένα κάποιος σε έφερε στον κόσμο. Αν θεωρείς οτι ειμαστε πολλοί υπάρχουν επιλογές. Π.χ. να μεταναστεύεις στην Ανταρκτική. Και προστατευμένος θα είσαι και παντού θα έχεις προτεραιότητα. Αν θεωρείς οτι κάνει κρύο και δεν ειναι για τα γούστα σου, υπάρχει και η Φιαναραντσόα. Εκεί έχει λίγα παιδιά αλλά πιστεύω θα αντέξεις τη παρουσία τους...

• Like 15
  • Sad 2
  • Moderators
Δημοσ.
38 minutes ago, stiflerakos said:

Καμια προτεραιοτητα για καποιον που επελεξε να φορτωσει ακομα λιγο παραπανω τον πλανητη με τον σπορο του λες και δεν ειμαστε ηδη πολλοι...

Δεν αγαπάς και πολύ τους γονείς σου ε;

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι διαβάζω αρκετούς άρχισε να τους την βαράει η καραντίνα... Άκου εκεί φύτεψε τον σπόρο του... περιμένω εθελοντικά... από εσάς που σας νοιάζει τόσο ο πλανήτης αρχικά στείρωση και στην συνέχεια αν δεν απόδοσή αυτό να μας αδειάζετε εθελοντικά πάλη... Την γωνία! Γιατί σίγουρα χωρίς εσάς τους ακραίους θα είναι καλύτερα ο πλανήτης μας.

Επεξ/σία από gbsam
  • Like 7
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείτε ανώτερος ο πατέρας/μητέρα. Απλά ανήκει σε ομάδα που χρίζει μεγαλύτερης ευαισθησίας και προσοχής σε σχέση με άλλους. Για αυτό και ο νόμος προστατεύει όσους έχουν μικρά παιδιά. Τα παιδιά προστατεύει ουσιαστικά, όχι τον ενήλικα.

Όσο για την ατάκα που παραθέτεις, να έχεις στο νου σου οτι κι εσένα κάποιος σε έφερε στον κόσμο. Αν θεωρείς οτι ειμαστε πολλοί υπάρχουν επιλογές. Π.χ. να μεταναστεύεις στην Ανταρκτική. Και προστατευμένος θα είσαι και παντού θα έχεις προτεραιότητα. Αν θεωρείς οτι κάνει κρύο και δεν ειναι για τα γούστα σου, υπάρχει και η Φιαναραντσόα. Εκεί έχει λίγα παιδιά αλλά πιστεύω θα αντέξεις τη παρουσία τους...

Και κλασσικα οσοι βγηκατε να με κραξετε ἠ να πατησετε "δεν μου αρεσει" ειστε ολοι γονεις ε?

Παιδια χαλαρωστε, δεν σας βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι. Υπαρχουν γονεις εκει εξω με επιπεδο και παιδεια και θα προσφερουν σιγουρα με τα παιδια τους στην κοινωνια Γιατι οι γονεις εχουν αρχες, επιπεδο και παιδεια. 

Οι αλλοι ομως απλα μεγαλωνουν παιδια που κατα 70% απλα θα καταναλωνουν οξυγονο , οπως και οι ιδιοι οι γονεις τους.

Ξεφυγαμε ομως. Εαν καποιος θελει να το αναλυσουμε περαιτερω με επιχειρηματα παμε σε προσωπικα μηνυματα χωρις εχθρες και νευρα. 

• Like 7
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, gbsam said:

Από ότι διαβάζω αρκετούς άρχισε να τους την βαράει η καραντίνα... Άκου εκεί φύτεψε τον σπόρο του...

Εγώ πάντως ποντάρω ότι μετά την καραντίνα:

α) θα αυξηθούν κατακόρυφα τα διαζύγια

β) θα αυξηθούν κατακόρυφα οι γεννήσεις

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εσυ ξεφτερι προλαβες και μου εκανες ψυχολογικη αξιολογηση ε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stiflerakos είπε

Και κλασσικα οσοι βγηκατε να με κραξετε ἠ να πατησετε "δεν μου αρεσει" ειστε ολοι γονεις ε?

Δε σε έκραξε κανείς. Απλώς δίνουμε πιθανές λύσεις σε ανθρωπους που θεωρουν οτι τα παιδιά αποτελούν βάρος στον πλανήτη. Α, θυμηθηκα και τη Σαχάρα. Έχει κάτι ωραίες οάσεις εκει. Θα γλιτωσεις και από τον Κορονοιό :P 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

4 λεπτά πριν, gbsam είπε

Από ότι διαβάζω αρκετούς άρχισε να τους την βαράει η καραντίνα... Άκου εκεί φύτεψε τον σπόρο του...

Νομίζω οτι τα είχα δει όλα εδω μέσα, αλλα σήμερα βρήκα και τον πρώτο λαχανούλη.

Θα σύμφωνήσω 100%. Όχι μόνο τους γονείς, και τους γέρους. Βαρέθηκα να σηκώνομαι στο λεωφορείο γιατι έχει αρθρητικά, μη μιλήσω για τις γυναίκες, γιατι στα ναυάγια φέυγουν πρώτες με τα παιδιά; Δεν ξέρουν κολύμπι; ΠΟΣΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΠΛΕΟΝ;

Στα σοβαρά τώρα, κάποιοι σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βγείτε να πάρετε αέρα ακόμα και αν φάτε πρόστιμο. 

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

β) θα αυξηθούν κατά κόρυφα οι γεννήσεις

Άστα έχουμε βελάξει με το ζευγαράκι δίπλα. Αποκλείστηκε ο φιλενάδος σπίτι της και κάθε μέρα πατακιούτα πατακιούτα. Του δίνουν και καταλαβαίνει. Αλλά δε μπορω να πω. Σέβονται απόλυτα τις ώρες κοινής ησυχίας. Αφου σκέφτομαι να χτυπησω να τους δωσω λίγο λαδάκι για το κρεββάτι :P 

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papp0us είπε

Νομίζω οτι τα είχα δει όλα εδω μέσα, αλλα σήμερα βρήκα και τον πρώτο λαχανούλη.

Θα σύμφωνήσω 100%. Όχι μόνο τους γονείς, και τους γέρους. Βαρέθηκα να σηκώνομαι στο λεωφορείο γιατι έχει αρθρητικά, μη μιλήσω για τις γυναίκες, γιατι στα ναυάγια φέυγουν πρώτες με τα παιδιά; Δεν ξέρουν κολύμπι; ΠΟΣΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΠΛΕΟΝ;

Στα σοβαρά τώρα, κάποιο σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βγείτε να πάρετε αέρα ακόμα και αν φάτε πρόστιμο. 

Σε τι ηλικία θα ήθελες να πάς για απόσυρση; Γιατί κάποτε θα γεράσεις, έτσι;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stiflerakos είπε

Για κατι τετοιες περιπτωσεις λεω κι εγω...

Πιο ψηλα στο μυαλο μου θα ειναι παντα αυτος που εχει αρχες και παιδεια. Αυτος που προσφερει ουσιαστικα στον πλανητη και σε οτι ζωντανο υπαρχει γυρω του ενα καλυτερο αυριο.Αυτος που φευγωντας θα εχει κανει την μικροτερη δυνατη ζημια.

Ειμαι 37 φιλε μου και ξερω ηδη πολυ καλα ποιον /ποιους πληρωνω και για ποιο λογο.

Ποιος σε διόρισε αγροφύλακα στα φύκια εσενα; 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Άστα έχουμε βελάξει με το ζευγαράκι δίπλα. Αποκλείστηκε ο φιλενάδος σπίτι της και κάθε μέρα πατακιούτα πατακιούτα. Του δίνουν και καταλαβαίνει. Αλλά δε μπορω να πω. Σέβονται απόλυτα τις ώρες κοινής ησυχίας. Αφου σκέφτομαι να χτυπησω να τους δωσω λίγο λαδάκι για το κρεββάτι :P 

Αν τους κανει κουκου μην φοβασαι τιποτε. Ολα καλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...