Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν αντέχω το περπάτημα και την κούραση, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το περνάω κλεισμενος στο σπίτι και σπάνια βγαίνω έξω μόνο για να παω σε κάποιο γιατρό εξέταση η κάτι αλλο, τα υπόλοιπα τα αναλάμβανε η μάνα μου αλλά έχει και αυτή τα δικα της προβλήματα και δεν μπορώ να την μάθει ούτε να προσαρμοστεί σε νεες καταστάσεις σε οτιδήποτε μέσα σε αυτά είναι και οτιδήποτε με κάρτες και ηλεκτρονικό, ούτε με μέσα μεταφοράς μπορεί να κυκλοφορήσει τώρα που άλλαξαν τα εισιτήρια,  νέος άνθρωπος είναι αλλά έχει προβλήματα που έχουν συνήθως 80ρηδες και πολύ μεγάλοι, μέσα σε όλες τις σκοτούρες που έχουμε τώρα προστέθηκε άλλη μια. 

Υπομονη Βασίλη! Ο καθένας μας κουβαλά τον σταυρό του σ αυτή τη ζωη.

• Like 3
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Είπε σταματάνε ή ότι σε 15 μέρες θα τα ξαναδούν;

Δεν είδα αν συζητήθηκε αλλά το 20ο θύμα είναι η πιο τραγική περίπτωση... Πέθανε πριν λίγες μέρες και αμέσως τα είπαν ότι μάλλον είχε τον ιό, αλλά σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα.

Ο Τραμπ προσπαθει να εκβιασει τους Δημοκρατικους, οι οποιοι δεν τον αφηνουν να τυπωσει 2 τρις να τα μοιρασει στον κοσμο (γιατι θεωρουν οτι αυτο θα τον βοηθησει στις επερχομενες εκλογες).  Εμμεσως λεει στους Δημοκρατικους, αν δε με αφησετε να τυπωσω χρημα, θα ακυρωσω τα μετρα και θα πω φταιτε εσεις. \

Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι, μη παιρνεις οτι λενε οι πολιτικοι 100% ως δεδομενο. Ολοι (ακομα κι ο ΠΟΥ) λενε οτι πλεον η Ευρωπη ειναι κοντα στο peak οσο αφορα τον κορωνοιο, το επομενο πεδιο δοξης ειναι η Αμερικη. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

Ο Τραμπ προσπαθει να εκβιασει τους Δημοκρατικους, οι οποιοι δεν τον αφηνουν να τυπωσει 2 τρις να τα μοιρασει στον κοσμο (γιατι θεωρουν οτι αυτο θα τον βοηθησει στις επερχομενες εκλογες).  Εμμεσως λεει στους Δημοκρατικους, αν δε με αφησετε να τυπωσω χρημα, θα ακυρωσω τα μετρα και θα πω φταιτε εσεις. \

Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι, μη παιρνεις οτι λενε οι πολιτικοι 100% ως δεδομενο. Ολοι (ακομα κι ο ΠΟΥ) λενε οτι πλεον η Ευρωπη ειναι κοντα στο peak οσο αφορα τον κορωνοιο, το επομενο πεδιο δοξης ειναι η Αμερικη. 

Οι δημοκρατικοί του λένε βάλε παραπάνω.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ας μην αναλύσουμε την οικονομική πολιτική των ΗΠΑ και του Trump όμως.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gbsam είπε

Οι δημοκρατικοί του λένε βάλε παραπάνω.

οχι, ξεκαθαρο fillibuster κανουν. Ζητανε να βαλει διαγραφη χρεων φοιτητικων δανειων, εκπροσωπους εργαζομενων στα ΔΣ, οτι τους κατεβει για να καθυστερησουν το νομοσχεδιο.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Πάντως - ανεξάρτητα από πολιτικά φρονήματα - νομίζω ότι η μοναδική ρεαλιστική λύση είναι πάνω σε αυτόν τον άξονα (και εννοώ Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ. 

Δεν νοείται "οικονομική καταστροφή" σε ένα τέτοιο γεγονός - είναι πέρα για πέρα γελοίο να μετράει κανείς οικονομικές ζημιές όταν σου πέφτει ένας κομήτης στο κεφάλι ..... 

Δημοσ.

Είχαμε και μερικά καλά πάντως που πιθανώς δε θα τα ξαναδούμε ποτέ. 

0 κίνηση στους δρόμους 

0 κίνηση στα μέσα μεταφοράς 

0 ρύπανση ατμόσφαιρας 

Ησύχασαν  οι περιοχές κοντά στο μετρό 

Γέμισαν οι δρόμοι αθλητές και φιλοζωους 

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Είχαμε και μερικά καλά πάντως που πιθανώς δε θα τα ξαναδούμε ποτέ. 

0 κίνηση στους δρόμους

Εγω παντως και πειτε μου και εσεις την γνωμη σας, χθες και σημερα ειδα περισσοτερη κινηση το πρωι αποτι την προηγουμενη εβδομαδα...

Δημοσ.

Εφόσον έχουν σκοπό να συνεχιστεί η καραντίνα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαροι και πιο ειλικρινείς με τον κόσμο.

Να πουν για ποιο λόγο ισχύουν τα μέτρα, τι θα γινόταν αν δεν τα είχαμε πάρει, πόσο θα διαρκέσουν το ελάχιστο και φυσικά να πουν στον κόσμο να μην ανησυχεί για οικονομικά θέματα. Αυτά παγκόσμια εννοώ, όχι για την Ελλάδα.

Εδώ ήδη υπάρχει κόσμος που έχει θέμα οικονομικό αφού πέρασε αρκετός καιρός με κλειστά μαγαζιά και είναι και χιλιάδες κόσμος που σε λίγο θα ξεκινούσε δουλειά σε τουριστικές περιοχές. Πιστεύω να υπάρχει κάποια πρόβλεψη και γι'αυτούς αν και είναι δύσκολο επειδή δεν πρόλαβε να τους προσλάβει κάποιος.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vforvaggelis είπε

Εγω παντως και πειτε μου και εσεις την γνωμη σας, χθες και σημερα ειδα περισσοτερη κινηση το πρωι αποτι την προηγουμενη εβδομαδα...

Εγω Κηφισιας που κινηθηκα, στο βορειο κομματι, ελαχιστη κινηση. Το αντιθετο. Το χαν δει πολλοι Ayrton Senna και μπαινανε στις στροφες στο Μαρουσι σα να μην υπαρχει αυριο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vforvaggelis είπε

Ε δουλευει πολυς κοσμος και πολλοι πανε σε ασχετα μερη βολτα παρολη την απαγορευση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως σήμερα είδα 2πλασιο κόσμο και αυτοκίνητα από χθες. 

Τι γίνεται δεν ξέρω. 

Επεξ/σία από stelios18120
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...