Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η βουλγαρια που δεν εκανε lockdown γιατι εχει τα ιδια κρουσματα και θανατους με την ελλαδα?μπορει να μου εξηγησει καποιος?

Επεξ/σία από sonikk
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΘΥΜΑΤΑΙ κανείς τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ πριν 1-2 μήνες ότι όποιος πρωτοβγαλει το εμβόλιο, το αγοράζω ΕΓΩ για να το δώσω στους Αμερικανούς ?

6 λεπτά πριν, sonikk είπε

η βουλγαρια που δεν εκανε lockdown γιατι εχει τα ιδια κρουσματα και θανατους με την ελλαδα?μπορει να μου εξηγησει καποιος?

Ποιος σου είπε ότι δεν έκανε ??

Επεξ/σία από GREGORYMO
Λαθος

6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΘΥΜΑΤΑΙ κανείς τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ πριν 1-2 μήνες ότι όποιος πρωτοβγαλει το εμβόλιο, το αγοράζω ΕΓΩ για να το δώσω στους Αμερικανούς ?

Που είσαι, στην κοσμαρα σου ???

Ποιος σου είπε ότι δεν έκανε ??

αν θυμαμαι καλα μονο στη σοφια εκαναν lockdown και νωριτερα ειχαν απαγορεψει να μπαινουν ταξιδιωτες στην χωρα τους.ολικο lockdown δεν ειχα διαβασει καπου.εχεις καποιο link για καθολικο lockdown?

Μόλις τώρα, sonikk είπε

αν θυμαμαι καλα μονο στη σοφια εκαναν lockdown και νωριτερα ειχαν απαγορεψει να μπαινουν ταξιδιωτες στην χωρα τους.ολικο lockdown δεν ειχα διαβασει καπου.εχεις καποιο link για καθολικο lockdown?

Μια στιγμή. Ένα ένα.

Έχω γειτονες Βούλγαρους με συγγενείς στην Βάρνα και μου λένε ότι ότι δικό τους lockdown είναι ΒΑΡΥΤΕΡΟ !!!

ΚΑΘΟΛΙΚΟ lockdown !!!

Έγραψες την σωστή λέξη !!

ΚΑΘΟΛΙΚΟ lockdown, εφάρμοσε μόνο η Αλβανία και τι είναι αυτό ΔΕΝ θα ήθελες να ξέρεις !!!!

Γενικά, για τα lockdown, πρέπει κάποια στιγμή που ξεκαθάρισομε: 

Υπάρχει lockdown και lockdown.

Άλλο πχ της Ελλάδας, άλλο της Ιταλίας, άλλο της Αγγλίας, άλλο του Βελγίου κτλ

Ακόμα, ΑΛΛΟ το lockdown που εφαρμόσε η Ελλάδα αυτή την κυβέρνηση και ΑΛΛΟ το lockdown που θα εφαρμοζόταν με μια άλλη τυχόν κυβέρνηση.

Δεν ειναι το lockdown, ένα πράγμα, ολικό η όχι, έχει 1000 περίπου παραλλαγές.

8 λεπτά πριν, sonikk είπε

Ναι έχω εγώ:
13 Μαρτίου: μόνο σούπερμαρκετ, μαγαζιά για φαγητό, φαρμακεία, τράπεζες, βενζινάδικα ανοικτά
https://nova.bg/news/view/2020/03/13/281109/българия-в-извънредно-положение-за-1-месец

7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΚΑΘΟΛΙΚΟ lockdown, εφάρμοσε μόνο η Αλβανία και τι είναι αυτό ΔΕΝ θα ήθελες να ξέρεις !!!!

Και καλά κάνανε. Το σύστημα υγείας που έχουν είναι τραγικό όπως και στην Ρουμανία. Δεν έχουνε πόρους για τίποτα. 

3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Και καλά κάνανε. Το σύστημα υγείας που έχουν είναι τραγικό όπως και στην Ρουμανία. Δεν έχουνε πόρους για τίποτα. 

Και εγώ, το ίδιο λέω.

Αλλά, για ρώτα εδώ στο φόρουμ !

Εμείς, εφαρμόσαμε το 5% της Αλβανίας και ορισμένοι είναι να σκάσουν.

12 λεπτά πριν, ioankav είπε

Ναι έχω εγώ:
13 Μαρτίου: μόνο σούπερμαρκετ, μαγαζιά για φαγητό, φαρμακεία, τράπεζες, βενζινάδικα ανοικτά
https://nova.bg/news/view/2020/03/13/281109/българия-в-извънредно-положение-за-1-месец

Εδώ, διαβάζω ότι η Βουλή ψήφισε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ !!!!

Είναι ΒΑΡΥ, η εμένα έτσι μου φαίνεται ?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, sonikk είπε

Έκανε .Eχω συγγενείς στην βόρεια Βουλγαρία που δεν μπορούσαν να βγουν έξω γιατί απαγορευόταν.

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-bulgaria/easing-lockdown-measures-bulgaria-to-allow-movement-outside-local-communities-idUSKBN22F0HI

Επεξ/σία από Ukforthemoment

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην κάνετε συγκρίσεις με Αλβανία-Βουλγαρία.

Εκεί έχουν βιώσει πολύ χειρότερα καθεστώτα, είχαν 50 χρόνια lockdown και κλειστά σύνορα.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 4
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Μην κάνετε συγκρίσεις με Αλβανία-Βουλγαρία.

Εκεί έχουν βιώσει πολύ χειρότερα καθεστώτα, 50 χρόνια σε lockdown.

Κάποιοι κάνουν και συγκρίνουν.

Και τι ωραία που τα καταφέρε η Αλβανία, τι ωραία που τα καταφέρε η Βουλγαρία ! 

Δεν θέλουν όμως να δουν ΤΙ είναι αυτό το ΩΡΑΙΑ !

19 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Τι εννοείς ?

Όσο ΠΙΟ άσχημο σύστημα υγείας έχει μια χώρα, ΤΟΣΟ πιο βαριά μέτρα έπρεπε να πάρει ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, για εξηγήστε λίγο τι ακριβώς σήμαινε lock down σε Αλβανία - Βουλγαρία;

Τι κάνανε παραπάνω ή αυστηρότερα από εμάς;

Επεξ/σία από panosssss

9 λεπτά πριν, panosssss είπε

Τι σημαινΈ;

Επί Χότζα πάντως σήμαινε αυτό

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bunkers_in_Albania

10 λεπτά πριν, panosssss είπε

Η Αλβανία πήρε νωρίτερα μέτρα. Επίσης το lockdown τους είχε συγκεκριμένο ωράριο, δεν έβγαινε ο κόσμος βόλτες σε Άλση και πλατείες.

Σε κάποια φάση κατέβηκε ο στρατός και μοίραζε τρόφιμα, για να μην υπάρξει συνωστισμός σε σούπερ μάρκετ ή μικρά μαγαζιά - η Αλβανία έχει πιο πολλά τοπικά μαγαζάκια, παρά μεγάλα ευρύχωρα σούπερ μάρκετ -. 

Γενικότερα, υπήρξε περισσότερη αυστηρότητα στα μέτρα, άμα το ψάξεις θα το δεις. Απλά μερικοί δεν θα παραδεχτούν ποτέ, ότι μια φτωχή χώρα, όπως η Αλβανία - και η κάθε Αλβανία -, ίσως διαχειρίστηκε καλύτερα την πανδημία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...