Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, gthe είπε

Όλοι την ίδια καραμέλα με τα τεστ στις πτήσεις λέτε ... και εγώ θέλω να κάνουμε όλοι οι υπάλληλοι από ένα τεστ 72 ώρες πριν μπω πρώτη φορά στο γραφείο μου όταν επιστρέψω, και αν πάω με το λεωφορείο θα ήθελα να κάνουμε ο καθένας από ένα 72 ώρες πριν μπούμε στο λεωφορείο. Και άμα πάω μετά στη δουλειά να αγοράσω κάνα ρούχο στο Ζάρα θα ήθελα όλοι εκεί να έχουμε κάνει από ένα 72 ώρες πριν. Πόσα τεστ σου ανέφερα στο παράδειγμα μου μόνο για εμένα και μερικούς ακόμα ... όχι πολλά, καμιά 500αρία ας πούμε για παράδειγμα. ΝΑΙ θα έχουμε όντως μικροτερη πιθανότητα να κολλήσουμε όλοι μας. Είναι πρακτικά και εφικτό να γίνουν? ΟΧΙ και για αυτό δεν έγιναν. Πάρε αυτό το 500, πολλαπλασίασε το επί 10 και βγάλε χοντρικά πόσα τεστ θες για μερικές μόνο πτήσεις ημερησίως. Και ο αριθμός ανεβαίνει ....

Θέλω ότι νομίζεις. Άλλοι αποφασίζουν. Δεν έχει νόημα να κάνεις τεστ κάθε ημέρα. Ούτε ζητάμε αυτό από τον τουρίστα. 

1 λεπτό πριν, silverado είπε

Λαστιχο παλι.

Goodyear ultragrip performance. Πολύ καλά κρατήματα. 

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, gordonas είπε

Goodyear ultragrip performance. Πολύ καλά κρατήματα. 

Απο την ωρα που βαζεις μεσα τους νεκρους της Κινας, δεν μπορεις να την βγαζεις εξω στα υπολοιπα.

Επεξ/σία από silverado
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, gordonas είπε

Θέλω ότι νομίζεις. Άλλοι αποφασίζουν. Δεν έχει νόημα να κάνεις τεστ κάθε ημέρα. Ούτε ζητάμε αυτό από τον τουρίστα. 

Το τεστ κάθε μέρα που προκύπτει? Έγραψα ένα υποθετικό παράδειγμα για το πόσα τεστ χρειάζονται για να αναμειχθεί κάποιος σε νέο περιβάλλον και να θεωρούμε ότι είναι σχετικά ασφαλής για να δείξω ότι στις αερομεταφορές δεν είναι εφικτό να ζητήσεις test στους επιβάτες κάθε πτήσεις στη παρούσα φάση. Γιατί βασικά μιλάμε για χιλιάδες τεστ.

Και βασικά δεν μπορούμε να "ζητήσουμε" τίποτα από κανέναν τουρίστα όσο αυτός δεν είναι σε ελληνικό έδαφος ... εντός Ελλάδας όταν προσγειωθεί αν θες πες του να του κάνεις test για να βγει από το αεροδρόμιο. Ούτε καν μέσα στο terminal δεν έχει δικαίωμα η Ελλάδα να ζητήσει κάτι από επιβάτη αν δεν θεσπιστεί διεθνής ή έστω Ευρωπαικός κανονισμός για αυτό. Διάβασε τι σύσταση έδωσε η ένωση πριν λίγο να δεις τι μπορεί να γίνει τελικά.

Επεξ/σία από gthe
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι  στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» 96 εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε επταήμερη προληπτική καραντίνα, καθώς, αν και δεν έχει εντοπιστεί κρούσμα μεταξύ τους, ωστόσο, εκτέθηκαν στον ιό, μέσω ασθενή που διαγνώστηκε θετικός. 

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στο Νοσοκομείο Ελπίς ο εντοπισμός κρουσμάτων του νέου κορονοϊού σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς..Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και μπήκε σε καραντίνα η κλινική και 25 γιατροί και νοσηλευτές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vforvaggelis είπε

Αν παψ στην Μαγιορκα δεν βλεπω καποιον να με αναγκαζει να βαλω αντιηλιακο. Αν θελω βαζω.

Εδω σε ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ αλλιως δεν ταξιδευεις. Εγω οταν εκλεισα τα εισιτηρια μου δεν υπηρχε αυτη η προυποθεση αρα ειτε θα πρεπει να ακυρωθουν τα εισιτηρια και να παρω πισω τα χρηματα μου η να χρεωθει το κρατος/αεροδρομιο/αεροπορικη εταιρια το να κανω το τεστ που μου ζητανε.

Έιναι προϋπόθεση για να πετάξεις!

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δηλαδή αν δεν έχεις διαβατήριο και έχεις κανονίσει να πας ταξίδι σε χώρα της ΕΕ και αύριο βγαίνει απόφαση οτι η ταυτότητα δεν αρκεί και χρειάζεσαι και διαβατήριο θα σου πληρώσει το διαβατήριο το κράτος, το αεροδρόμιο ή η αεροπορική;

Επεξ/σία από agnostos13
  • Confused 1
Δημοσ.

Μόλις τώρα, zio10 είπε

Για να δούμε τι θα γίνει και με τις παραλίες, θα τηρηθούν οι συστάσεις;

δεν χρειαζεται, δεν υπαρχει κανενας ιος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δηλαδή αν δεν έχεις διαβατήριο και έχεις κανονίσει να πας ταξίδι σε χώρα της ΕΕ και αύριο βγαίνει απόφαση οτι η ταυτότητα δεν αρκεί και χρειάζεσαι και διαβατήριο θα σου πληρώσει το διαβατήριο το κράτος, το αεροδρόμιο ή η αεροπορική;

Προϋπόθεση για να πετάξεις με αεροπλάνο έγινε κιόλας το test covid στο insomnia? Από την δήλωση του δικού μας υπουργού ότι η Ελλάδα θα καταθέση πρόταση στη συζήτηση της ένωσης να δέχεται μόνο επιβάτες που έχουν κάνει τεστ 72 ώρες κατέληξε κιόλας προυπόθεση εδώ που παραλληλίζεται με τα ταξιδιωτικά έγγραφα :)? Ανακοινώθηκε το σχέδιο της Κομισιόν λοιπόν για τον Τουρισμό και τα ταξίδια πριν λίγη ώρα, δεν υπάρχει καν αναφορά σε τεστ. Η μοναδική αναφορά που υπάρχει για τα ταξίδια είναι πως αν οι χώρες αποφασίσουν να αίρουν τους περιορισμούς τους προς άλλες χώρες που βρίσκονται σε παρόμοια υγιειονομική κατάσταση πρέπει αν το κάνουν χωρίς διακρίσεις ανάμεσα στους πολίτες.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι  στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» 96 εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε επταήμερη προληπτική καραντίνα, καθώς, αν και δεν έχει εντοπιστεί κρούσμα μεταξύ τους, ωστόσο, εκτέθηκαν στον ιό, μέσω ασθενή που διαγνώστηκε θετικός. 

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στο Νοσοκομείο Ελπίς ο εντοπισμός κρουσμάτων του νέου κορονοϊού σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς..Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και μπήκε σε καραντίνα η κλινική και 25 γιατροί και νοσηλευτές.

Και μέτα σου λέει θέλουν να βάλουν και εκατομμύρια τουρίστες μέσα στην Ελλάδα.Θα γίνει της καραντίνας.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Οταν εκλεισα τα εισιτηρια μου ΔΕΝ ΗΤΑΝ, με ποια λογικη λοιπον να πληρωσω; Οταν εκλεισα τα εισιτηρια μου, μου ελεγε οτι για να πας εκει που θελεις πρεπει να εχεις διαβατηριο και οτι αλλους ορους ειχε. Εγω εκλεισα με τους ΤΟΤΕ ορους, δεν μπορει να μου βαλει νεους ορους θα πρεπει να εχω την επιλογη να ακυρωσω το ταξιδι και να παρω τα χρηματα μου πισω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Οταν εκλεισα τα εισιτηρια μου ΔΕΝ ΗΤΑΝ, με ποια λογικη λοιπον να πληρωσω; Οταν εκλεισα τα εισιτηρια μου, μου ελεγε οτι για να πας εκει που θελεις πρεπει να εχεις διαβατηριο και οτι αλλους ορους ειχε. Εγω εκλεισα με τους ΤΟΤΕ ορους, δεν μπορει να μου βαλει νεους ορους θα πρεπει να εχω την επιλογη να ακυρωσω το ταξιδι και να παρω τα χρηματα μου πισω.

Πάνω σε αυτό, αν διαβάσεις τι ανακοινώθηκε σήμερα στο σχέδιο της Κομισιόν, θα αυξηθεί άμεσα η πίεση στις αεροπορικές να δώσουν γρήγορα refunds και vouchers στο κόσμο όπως προβλέπει η ευρωπαική νομοθεσία για αγορές εισιτηριών. Σε αυτό το θέμα, υπάρχει ήδη όλο το νομικό πλαίσιο για την προστασία των ευρωπαίων πολιτών και οι αεροπορικές φτάσανε στα όρια παρανομίας με τις καθυστερήσεις τους 2 μήνες τώρα για να επιστρέψουν τα χρήματα.

Κοινώς ... δώσανε πάτημα στην Ιρλανδία για παράδειγμα να πιέσει την Ryanair να δώσει κάνα φράγκο πίσω γιατί το έχει παρακάνει ...

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Σου έθεσα ένα ερώτημα ως παράδειγμα για να καταλάβεις οτι αλλάζουν τα πράγματα...

Φαντάζομαι το πήρε το μάτι σου!

Τώρα αν δεχτεί η αεροπορική να σου γυρίσει τα χρήματα...παίξε και ένα Τζόκερ...

Δημοσ.

Η Αλβανία, πάει καλά.

Την παρακολουθω κάθε ημέρα.

Εδώ, και 2 εβδομάδες, είναι νεκροι είναι κολλημένοι στο 31.

• Confused 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, doubtful είπε

δεν χρειαζεται, δεν υπαρχει κανενας ιος.

Τον τυπο τον παρακολουθουσα στενα πριν μερικα χρονια, τελικα ελεγε χοντρες μπαρουφες.

Ελπιζω να μην λεει στο βιντεο για το ποσο σημαντικη ειναι η σωστη διατροφη και η διαλλειματικη διατροφη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας έκλεισαν σε καραντίνα για πόσες βδομάδες με 4-5 κρούσματα.

Τέστ δεν έκαναν σε κανέναν, είμαστε από τις χώρες της Ευρώπης με τα λιγότερα Τεστ.

Είπαν ότι στη φάση 2 που θα βγούμε θα γίνουν μαζικά τεστ αντισωμάτων κτλ δεν γίνεται τίποτα.

Είπαν θα γίνει σταδιακή άρση των μέτρων για να δούμε πως πάει το πράγμα και ανοίγουν αβέρτα εκκλησιές και τα νησιά που δεν έχουν ούτε κέντρο υγείας, χωρίς να έχει γίνει ιχνηλάτηση πουθενά.

Και τώρα λένε απ'έξω απ'έξω οτι θα έρχονται και τουρίστες σε νησιά που σπας το πόδι σου και δεν έχουν καν ορθοπαιδικό, χωρίς τέστ αν προέρχονται απο χώρες χωρίς πολλά κρούσματα.

Ή κατάλαβαν ότι είναι μπαρούφα ο ιός και σου λέει ανοιχτά όλα αλλά να μην μας πάρουν και χαμπάρι, ή σου λέει ανοίγουμε να βγάλουμε οτι χρήμα μπορούμε και όποιος ζήσει έζησε. Απο οπου και να το πιάσεις βρωμάει.

Επεξ/σία από gorilas13
  • Like 10
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...