Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, silverado είπε

Δηλαδη αν δεν πεθανε κανενας αλλα κολλησαν 200 και οι 20 παρουσιασαν συμπτωματα, τους δοθηκε οδηγια να μεινουν σπιτι για 14 ημερες,

αυτοι την τηρησαν, κολλησαν τις οικογενειες τους, ενω οι αλλοι που δεν ειχανε συμπτωματα κολλησαν αβερτα τις περισσοτερες επαφες τους.

Καποια στιγμη ο ενας πεθαινει, βγαινει στο τεστ θετικος, μπινγκο, εχουμε ενα θανατο απο τον ιο, θα περιμενουμε καποιες μερες για να τεσταρουμε

και την οικογενεια του νεκρου, ωπα τα 4 μελη θετικα στα τεστ, εχουμε και αλλα 4 επιβεβαιωμενα κρουσματα.

Η ιχνηλατηση πετυχε πληρως με 4 επιβεβαιωμενα κρουσματα, η δουλεια μας τελειωσε, μεχρι τον επομενο νεκρο ή σοβαρα νοσηλευομενο,

που αμα ειμαστε τυχεροι θα παρουμε χαμπαρι οτι εχει τον ιο.

Η πολη μπορει να εχει χιλιαδες φορεις αλλα εμεις μπορουμε να δηλωνουμε οτι η μεθοδολογια μας, μας λεει αλλα.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως κάποιος άλλος να έχει την όρεξη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, NT1G said:

Μην τους χαλάς το παραμύθι.

Σε ένα άλλο άρθρο βρήκα ότι αυτό το ποσοστό αναφέρεται στην Στοκχόλμη και όχι σε ολόκληρη την Σουηδία.

Άρα δεν μας λέει απολύτως τίποτα, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Πολύ πιθανόν ο ιός να μην έχει διαδοθεί τόσο πολύ σε περιοχές εκτός Στοκχόλμης, κατα συνέπεια το πραγματικό νούμερο να είναι πολύ χαμηλότερο.

Επεξ/σία από jakegate7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια παρατήρηση. Η λέξη συγχρωτίζομαι που έγινε μόδα από δημοσιογράφους, δεν σημαίνει συνωστίζομαι.

Συγχρωτισμός είναι κατά βάση η συναναστροφή με συχνή και στενή επαφή και όχι το να είναι πολύς κόσμος μαζί, ο ένας πάνω στον άλλο.

Δεν ταιριάζει με την ουσία της κατάστασης. Ο σκοπός είναι να μην μαζεύεται πολύς κόσμος μαζί σε ένα σημείο. Ακριβώς δηλαδή αυτό που σημαίνει η λέξη συνωστισμός, Όχι να μην συναναστρεφόμαστε με τον άλλο. Προς Θεού.

Ασε δε που έχει και αρνητική ένοια ως λέξη. 

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, jakegate7 said:

Σε πρόσφατο άρθρο που βρήκα απο NYT, αναφέρεται ότι ειναι στο 25%.

https://www.nytimes.com/2020/05/04/opinion/coronavirus-sweden-herd-immunity.html

Ολλανδία πάντως με 17 εκατομμύρια πληθυσμό και περίπου 5300 νεκρούς υπολογίστηκε ότι είναι στο 3.5%.

Οπότε το 25% των Σουηδών μου φαίνεται πολύ αισιόδοξο. 

Edit:  Βλέπουμε ότι είναι πάνω κάτω στα ίδια με Ολλανδία, οπότε σίγουρα δεν παίζει να είναι στο 25%.

image.png.76e02e98fae118518b31444fa31c0180.png

Δεν ξέρουμε τον πραγματικό αριθμό ασυμπτωματικών, οπότε όλα είναι πιθανά.

Στη Γαλλία ήδη έχει επιβεβαιωθεί πρώτο κρούσμα 1 μήνα πριν από το έως πρότινος γνωστό κρούσμα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο η μετάδοση να έχει ξεκινήσει ήδη από τον Οκτώβρη: https://www.fr24news.com/a/2020/05/coronavirus-could-spread-across-france-from-october-while-group-admits-bomb-world-new.html

Αν ισχύει αυτό ο πραγματικός ρυθμός μετάδοσης είναι πάρα πολύ μικρότερος από αυτόν που υπολόγιζαν υποθέτοντας ότι το πρώτο κρούσμα συνέβη τέλη Ιανουαρίου.

Τέλος αν όντως η Σουηδία έχει πολύ μικρότερο αριθμό κρουσμάτων από το 1/4 του πληθυσμού, τότε σίγουρα ο ρυθμός μετάδοσης είναι αφάνταστα υπερεκτιμημένος, τόσο όσο το 1:999.

Επεξ/σία από techPro
  • Like 3

1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Συγχρωτισμός είναι κατά βάση η συναναστροφή με συχνή και στενή επαφή και όχι το να είναι πολύς κόσμος μαζί, ο ένας πάνω στον άλλο.

Αει γειά σου... Αυτό που το βάζεις... εγώ νομίζω το απογευμα ο χαρδαλιάς θα ανακοινώσει "και απαγόρευση σεξουαλικών επαφών ανω των 2 ατόμων..." 💔

15 λεπτά πριν, gordonas είπε

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως κάποιος άλλος να έχει την όρεξη. 

Δεν χρειαζεται συνεχισε το παραμυθιασμα της σωστης μεθοδολογιας που ακολουθουμε.
Ετσι και αλλιως ο χρονος συντομα θα φερει πολλες ανατροπες.

• Like 1

16 λεπτά πριν, skiabox είπε

Αυτό είναι τεστ αντισωμάτων, της Αυστρίας είναι μοριακό.Η απάντηση είναι η ίδια: Τους πιάνουν τον κώλο. 

39 minutes ago, skiabox said:

https://www.arabnews.com/node/1666111/world

Ίδια πρόβλεψη από Σιγκαπούρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε

Αυτό είναι τεστ αντισωμάτων, της Αυστρίας είναι μοριακό.Η απάντηση είναι η ίδια: Τους πιάνουν τον κώλο. 

Και τί είναι το τεστ ρε παλουκάρια, xiaomi κινητό που αγόρασα και κάνω την προσευχή μου μη χαλάσει; (Απο xiaomi γράφω) Τα τεστ αντισωμάτων ειδικά περνάνε από εγκρίσεις, πληρώνουν προσωπικό, χώρους στα αεροδρόμια, αποθήκες, έξτρα υλικά, φόρους, μεταφορικά και ένα κάρο άλλες επιβαρύνσεις. Αυτό που κάνει η εταιρειάρα στη Λάρισα, (αν το κάνει), είναι γνωστες διαδικασίες. Τώρα αν στην Αυστρία και στη USA περιμένανε τα τεστ των 30 ευρώ της Λάρισας, τότε χαλάλι ρε παιδί μου, ας πάω ισόβια ρε παιδί μου (Χάρρυ Κλυνν)

Επεξ/σία από cgioris

Τεστ να πληρώσω και βλακειες... Πάνε καλά; 

Σπίτι και επίδομα καλύτερα 😉😁

Τι σας πονάει; δε έχετε λεφτά, συσιτια τότε, αν πάλι όχι τυπώστε χρήμα η ΕΚΤ, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία! 

• Sad 1

4 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Τεστ να πληρώσω και βλακειες... Πάνε καλά; 

Σπίτι και επίδομα καλύτερα 😉😁

Στα καναλια καλυτερα που πιανουν τοπο. 😛

• Thanks 1

54 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Η λαιμουδιέρα ,μιας και γουστάρεις τις selfie ,ειναι ακομα πιο επικίνδυνη απο την χειρουργικη.

Αν σου έλεγε ,όχι κύριε να φορέσετε γάντια και μασκούλα ,η εξυπηρέτηση να φανταστώ δεν θα ήταν καλή;

Μάσκα φοράς - εφόσον το απαιτούν οι συνθήκες - όχι επειδή το λέει ο Τσιόδρας ή η δημόσια λειτουργός στην περίπτωση σου ...αλλά για λόγους που μερικοί ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει...

Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει φιλε μου. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.Σε λίγο καιρό θα περάσει και αυτό.  Φυσικα μαζί μου είχα και μάσκα από φαρμακείο αν το ζητούσε.Και γάντια μιας χρήσης.

Με κούρασε η όλη φάση, είχα και αγορασμένο εισητηριο  απ τον Δεκέμβριο για 5/6 Red Hot chilli peppers και ακυρώθηκε.... Λόγω κορονοϊου.... Τα νεύρα μου και είχε γυρίσει ο καλύτερος κιθαρίστας που τους ανέδειξε ξανά πίσω... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...