Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν παρακολουθούσα τόσο νέα αυτές τις μέρες και προσπαθώ να καταλάβω ακόμα τι ακριβώς έγινε στην πλατεία της Αγ.Παρασκευής. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως παραδοσιακά είναι τόπος συνάντησης (για διάφορους λόγους) αυτή η πλατεία. Υπάρχει ένας ακροδεξιός(? ισχύει;) δήμαρχος ο οποίος πριν λίγες μέρες έλεγε πως δεν κολλάει κορονοβαϊρους κάποιος απ'την θεία κοινωνία!!! Αυτός ο δήμαρχος διαμαρτυρήθηκε για συνωστισμό στην πλατεία (υπήρχε όντως;; Δεν έχω δει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο για να είμαι σίγουρος) και κάπως έτσι έγινε τι;; Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ήρθαν τα ματ και σχεδόν απευθείας έδερναν κόσμο.

Κάτι έχω χάσει;;

Αν ισχύει το παραπάνω όπως το περιγράφω τότε η Κυβέρνηση είναι για γιαούρτια.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εστω οτι στο taxis εχω δηλωσει ως διευθυνση κατοικιας τα Τρικαλα (εκτος Ε1), αλλα ως διευθυνση κυριας κατοικιας (Ε1) την Αθηνα, η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ που μου βγαζει αυτοματα απο το Taxis αναφερει και αυτα τα 2 στοιχεια.

Μπορω να ταξιδεψω απο Αθηνα προς Τρικαλα?

2 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Εγώ δεν παρακολουθούσα τόσο νέα αυτές τις μέρες και προσπαθώ να καταλάβω ακόμα τι ακριβώς έγινε στην πλατεία της Αγ.Παρασκευής. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως παραδοσιακά είναι τόπος που συνάντησης (για διάφορους λόγους) αυτή η πλατεία. Υπάρχει ένας ακροδεξιός(? ισχύει;) δήμαρχος ο οποίος πριν λίγες μέρες έλεγε πως δεν κολλάει κορονοβαϊρους κάποιος απ'την θεία κοινωνία!!! Αυτός ο δήμαρχος διαμαρτυρήθηκε για συνωστισμό στην πλατεία (υπήρχε όντως;; Δεν έχω δει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο για να είμαι σίγουρος) και κάπως έτσι έγινε τι;; Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ήρθαν τα ματ και σχεδόν απευθείας έδερναν κόσμο.

Κάτι έχω χάσει;;

Λες να ανέβει η αστυνομία μερικά σκαλιά από την πιο μαλθακή του πλανήτη;

Μακάρι, μιας και για να έρθουν επενδύσεις χρειάζονται απόλυτη τάξη και ασφάλεια.

1 λεπτό πριν, _kos_tas_ είπε

Ο Τσιοδρας έκαψε πλήρως με τις εισηγήσεις του την ελληνική οικονομία και τώρα μας λέει, ότι χρεώναμε θανάτους από άλλα αίτια στον covid-19.Γιατί;Για να πανικοβάλλονται περισσότερο οι Έλληνες;Για να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις;O υπερ-πανικός «δολοφόνησε» την ελληνική οικονομία.

Αμα είμαστε μάγκες ας κάνουμε μεταρρυθμίσεις και να ανακάμψουμε δριμύτεροι.

Ολα στο χέρι μας είναι.

Μόλις τώρα, skiabox είπε

Λες να ανέβει η αστυνομία μερικά σκαλιά από την πιο μαλθακή του πλανήτη;

Μακάρι, μιας και για να έρθουν επενδύσεις χρειάζονται απόλυτη τάξη και ασφάλεια.

Κοιτά, σε πρώτη φάση προσπαθώ να επιβεβαιώσω τα δεδομένα. π.χ. Προσπάθησαν για κάποιες ώρες απλοί αστυνομικοί να συνετίσουν τον κόσμο όμορφα και καλά και δεν τα κατάφεραν;;

Αν όχι τότε είναι για γιαούρτια για να μην πω φασίστες.

• Like 1

8 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Εγώ δεν παρακολουθούσα τόσο νέα αυτές τις μέρες και προσπαθώ να καταλάβω ακόμα τι ακριβώς έγινε στην πλατεία της Αγ.Παρασκευής. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως παραδοσιακά είναι τόπος συνάντησης (για διάφορους λόγους) αυτή η πλατεία. Υπάρχει ένας ακροδεξιός(? ισχύει;) δήμαρχος ο οποίος πριν λίγες μέρες έλεγε πως δεν κολλάει κορονοβαϊρους κάποιος απ'την θεία κοινωνία!!! Αυτός ο δήμαρχος διαμαρτυρήθηκε για συνωστισμό στην πλατεία (υπήρχε όντως;; Δεν έχω δει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο για να είμαι σίγουρος) και κάπως έτσι έγινε τι;; Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ήρθαν τα ματ και σχεδόν απευθείας έδερναν κόσμο.

Κάτι έχω χάσει;;

Αν ισχύει το παραπάνω όπως το περιγράφω τότε η Κυβέρνηση είναι για γιαούρτια.

Λενε διαφορα, τωρα τι ισχυει δε ξρω αν και μου φαινεται πιθανο.

https://www.google.com/search?q=ανταρσυα+αγια+παρασκευη&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwiXoNKcraHpAhVR6qQKHbpCAfIQBSgAegQICxAu&biw=1242&bih=632

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, logistoulis said:

Και να παίζει τι θα αλλάξει;

Δηλαδή στη Γαλλία που έπαιξε και τι έγινε;

(Ειλικρινής απορία)

Προφανώς θα αλλάξει κατά πολύ ο υπολογισμός του δείκτη μετάδοσης. Άλλο είναι να να έχει εντοπιστεί το πρώτο κρούσμα την 1 Μαρτίου και στις 15 Μαρτίου να υπάρχουν για παράδειγμα 20.000 διαγνωσμένα κρούσματα και τελείως διαφορετικό να φτάσαμε στις 20.000 όχι στις 2 εβδομάδες αλλά στους 3 με 3,5 μήνες.

Επεξ/σία από techPro

8 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Ο Τσιοδρας έκαψε πλήρως με τις εισηγήσεις του την ελληνική οικονομία και τώρα μας λέει, ότι χρεώναμε θανάτους από άλλα αίτια στον covid-19.Γιατί;Για να πανικοβάλλονται περισσότερο οι Έλληνες;Για να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις;O υπερ-πανικός «δολοφόνησε» την ελληνική οικονομία.

Τα μετρα του τσιοδρα ειναι ασχετα με τις επιπτωσεις στην οικονομια. Ισα ισα που προστετευθηκαν, απλα δε ξερω πλεον για ποσο. Καθε μερα τα ιδια ποστ γραφεις, δε βαρεθηκες? 

• Moderators
14 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Κοιτα παρακολουθω τα τελευταια σου ποστ και ολο λεω να μην σχολιασω, γραφω και σβηνω, αλλα ας το κανω να δουμε τι θα βγει.

Το κινητρο κατα τη γνωμη σου ειναι πως ολο αυτο εγινε για να πανικοβληθεις? Και για να κλεισουν οι επιχειρησεις? Πως βοηθαει αυτο τον Τσιοδρα και καθε Τσιοδρα? Δηλαδη το κινητρο πισω απο ολο αυτο ποιο ειναι πιστευεις? Παρθηκαν καποια μετρα για να γλιτωσουν ανθρωπινες ζωες και μαντεψε, την γλιτωσαν, αρα ηταν επιτυχημενα.
Σε ποιο αιτιο ΥΠΕΡ-πανικου αναφερεσαι? Σε αυτον που στην Ιταλια, την Ισπανια και την Νεα Υορκη δεν προλαβαινουν να μετρανε νεκρους? Το καλο ειναι πως ευτυχως στην Ελλαδα εχουμε την πολυτελεια να κανουμε τετοιου ειδους σχολια γιατι οι νεκροι ειναι ελαχιστοι συγκριτικα. Αλλα ειναι γελοιο να μιλας για υπερπανικους και για απλες γριππες και λοιπα φαιδρα, ενω παγκοσμιως εχουν χαθει τοσες ζωες απο αυτο που εσυ αντιμετωπιζεις ως γριππουλα. 

Κατατα, τετοιου ειδους προσεγγισεις ειναι επικινδυνες κατα τη γνωμη μου γιατι τον αντικτυπο της εφαρμογης τους δεν τον δεχονται μοναχα οι υποστηρικτες τους αλλα και ολοι οι υπολοιποι.

• Like 20

2 λεπτά πριν, techPro είπε

Προφανώς θα αλλάξει κατά πολύ ο υπολογισμός του δείκτη μετάδοσης. Άλλο είναι να να έχει εντοπιστεί το πρώτο κρούσμα την 1 Μαρτίου και στις 15 Μαρτίου να υπάρχουν για παράδειγμα 20.000 διαγουμισμένα κρούσματα και τελείως διαφορετικό να φτάσαμε στις 20.000 όχι στις 2 εβδομάδες αλλά στους 3 με 3,5 μήνες.

Σωστο, αν ισχυε κατι τετοιο εχουμε φτασει σε ανοσια του πληθυσμου, πραγμα δυσκολο διοτι δεν υπαρχουν στοιχεια οτι πεθανε περισσοτερος κοσμος αυτους του μηνες. Εκτος και αν εχουμε dna κατσαριδας.

14 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Λενε διαφορα, τωρα τι ισχυει δε ξρω αν και μου φαινεται πιθανο.

https://www.google.com/search?q=ανταρσυα+αγια+παρασκευη&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwiXoNKcraHpAhVR6qQKHbpCAfIQBSgAegQICxAu&biw=1242&bih=632

Ένα (1) στέλεχος του ανταρσυα αν ήταν εκεί (ήταν όντως;;) δεν σημαίνει κάτι. Αυτοί που γνωρίζουν πως λειτουργούν ενεργοί πολίτες ξέρουν πως συνήθως είναι πολυπράγμονες αυτοί οι άνθρωποι. Δηλαδή αν τον έβλεπαν σε αθλητικό σωματείο θα έλεγαν "Ο ανταρσύα μπήκε σε αθλητικό σωματείο";; 

2 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Ένα (1) στέλεχος του ανταρσυα αν ήταν εκεί (ήταν όντως;;) δεν σημαίνει κάτι. Αυτοί που γνωρίζουν πως λειτουργούν ενεργοί πολίτες ξέρουν πως συνήθως είναι πολυπράγμονες αυτοί οι άνθρωποι. Δηλαδή αν τον έβλεπαν σε αθλητικό σωματείο θα έλεγαν "Ο ανταρσύα μπήκε σε αθλητικό σωματείο";; 

Θα δειξει ο χρονος, αν συνεχιστει αυτη η κωμωδια, σιγουρα ειναι οργανωμενη. Οι ενεργοι πολιτες με τα κοινα, ασχολουνται με σοβαρα προβληματα, που ζουμε συνεχως στην εποχη μας και δεν τους παιζουν τα καναλια.

• Like 1

Επισκέπτης

Μελη των αντιεξουσιαστων υποκινησαν τα συμβαντα στην πλατεια Αγ.Παρασκευης ,τώρα στο ραδιοφωνο απο στελεχος της αστυνομίας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...