Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ψάχνω ένα Πρόγραμμα Εγγραφής Οθόνης για Android. Ξέρετε κάποιο που να είναι και δωρεάν;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε

https://www.tsouk.gr/katagrafi-othonis-dorean-android-screen-recorders/   Από λολιποπ και μετά υπάρχει ενσωματομένο πρόγραμμα στο λειτουργικό.

Το Rec είναι καλό αλλά γράφει μέχρι 5 λεπτά.  Το AZ Screen Recorder είναι καλό αλλά γράφει και τον ήχο γύρω, δηλαδή αν θέλω να γράψω ένα insta story video και μιλάω γράφει και την φωνή μου. Τιποτά άλλο υπάρχει γενικά; Έχω Android απο lollipop και πάνω αλλά δεν έχω βρει να υπάρχει κάτι εγκατεστημένο για recording.

11 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε

Το Rec είναι καλό αλλά γράφει μέχρι 5 λεπτά.  Το AZ Screen Recorder είναι καλό αλλά γράφει και τον ήχο γύρω, δηλαδή αν θέλω να γράψω ένα insta story video και μιλάω γράφει και την φωνή μου, ξέρεις αν ρυθμίζεται αυτό;;. Τιποτά άλλο υπάρχει γενικά; Έχω Android απο lollipop και πάνω αλλά δεν έχω βρει να υπάρχει κάτι εγκατεστημένο για recording.

Επεξ/σία από Dream_Killer
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν δουλεύει σε όλες τις συσκευές, φαίνεται είμαι τυχερός. Αντί για volume down+ power button (που βγάζει screenshot),πατάς volume up + power button.

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε

Δυστυχώς δεν δουλεύει σε όλες τις συσκευές, φαίνεται είμαι τυχερός. Αντί για volume down+ power button (που βγάζει screenshot),πατάς volume up + power button.

Σε μένα δυστυχώς δεν το υποστηρίζει.

4 ώρες πριν, georgebi1 είπε

Πολύ καλή εφαρμογή. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι όταν γράφω ένα βίντεο μου το βγάζει 90 μοίρες αριστερά ή δεξιά, ρυθμίζεται κάπου αυτό; Με κάποιο πρόγραμμα ίσως στον υπολογιστή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα σε μένα... Για περιστροφή βίντεο (αν αυτό εννοείς) μια φορά την έχω κάνει εδώ https://rotatemyvideo.net/

19 ώρες πριν, Dream_Killer είπε

Σε μένα δυστυχώς δεν το υποστηρίζει.

Πολύ καλή εφαρμογή. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι όταν γράφω ένα βίντεο μου το βγάζει 90 μοίρες αριστερά ή δεξιά, ρυθμίζεται κάπου αυτό; Με κάποιο πρόγραμμα ίσως στον υπολογιστή;

Επεξ/σία από georgebi1
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, georgebi1 είπε

Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα σε μένα... Για περιστροφή βίντεο (αν αυτό εννοείς) μια φορά την έχω κάνει εδώ https://rotatemyvideo.net/

Ναι αυτό εννοούσα, απλώς ψάχνω κάτι σε πρόγραμμα και αυτό που μου έστειλες εσύ καλό είναι.

Δημοσ.
Στις 23/3/2020 στις 6:32 ΜΜ, Dream_Killer είπε

Το AZ Screen Recorder είναι καλό αλλά γράφει και τον ήχο γύρω, δηλαδή αν θέλω να γράψω ένα insta story video και μιλάω γράφει και την φωνή μου.

Στο AZ Screen Recorder μπορείς να επιλέξεις να μη γράφει ήχο μέσα από τις ρυθμίσεις του.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 26/3/2020 στις 9:10 ΜΜ, Vista32 είπε

Στο AZ Screen Recorder μπορείς να επιλέξεις να μη γράφει ήχο μέσα από τις ρυθμίσεις του.

Ναι και βέβαια γίνεται αυτό αλλά δεν εγγράφει κανέναν ήχο. Εγώ θέλω να γράφει μόνο τον ήχο του βίντεο και να μην κάνει παράσιτα απ'το μικρόφωνο, δεν ξέρω αν με κατάλαβες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πάω να γράψω τι κάνω σε ένα παιχνίδι,εφαρμογή και μου βγάζει ειδοποίηση και μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η εγγραφή ήχου καθώς εγγράφεται από μια εφαρμογή που έχετε ανοικτή, δηλαδή μπορώ να εγγράψω ότι κάνω χώρις ήχο ξέρετε τί φταίει και τί μπορώ να κάνω ή αν υπάρχει άλλη εφαρμογή εγγραφής στο Google Play;

Επεξ/σία από Dream_Killer
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος μια εφαρμογή Android για καταγραφή live συμβάτων ή κλήσεων;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ ηχογραφώ ένα βίντεο και μετά ,όταν πάω να το ακούσω,δεν μου βγάζει τον ήχο του βίντεο...γτ συμβαίνει αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...