Προς το περιεχόμενο

webcamera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω μια φθηνή επώνυμη webcamera? όλες στο σκρουτζ είναι κατόπιν παραγγελίας και με διπλάσια τιμή

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό το app ή αυτό, αν αποφασίσεις να πάρεις τις pro εκδόσεις με ελάχιστο κόστος έχεις μια πολύ καλή κάμερα. Πρίζωσα ένα παλιό LG G4 και τελείωσε η ιστορία.

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως δεν υπαρχει αποθεμα πηρα την C270 απο κοτσοβολο 30 ευρω ενω πριν  μια βδομαδα ειχε 18 στον skroutz την περιμενω σε 7 εργασιμες

• Sad 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, big7 είπε

ρε παιδιά έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω μια φθηνή επώνυμη webcamera? όλες στο σκρουτζ είναι κατόπιν παραγγελίας και με διπλάσια τιμή

Ήμουν και εγώ σε αναζήτηση, τσέκαρε το τοπικ αν θες.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/733700-αγορά-webcam-για-desktop/

Δυστυχώς όμως βλέπω ότι αυτή που είχα αγοράσει εγώ πριν 3-4 μέρες, πλέον δεν υπάρχει καν στο κατάστημα.

Δημοσ.

Δύσκολο αυτό το εξάρτημα, έχει εξαντληθεί από τις πρώτες μέρες της καραντίνας

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tempes είπε

Δύσκολο αυτό το εξάρτημα, έχει εξαντληθεί από τις πρώτες μέρες της καραντίνας

η πλακα ειναι οτι μπηκα 16 το απογευμα και ημουν αναμεσα στην C270 και την C310 μπηκα 17 το πρωι να παρω και οι τιμες ειχαν τριπλασιαστει κραταω την πααραγγελια στον κοτσοβολο και ελπιζω να την φερουν σε 7 εργασιμες οπως ειπαν παντως δεν βλεπω οι τιμες και το αποθεμα να επανερχονται στα φυσιολογικα πλαισια ειδικα αν συνεχισει η καραντινα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...