Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπέρα χρειάζομαι βοήθεια!!πεδευομαι πολύ καιρό με αυτό το θέμα..Έχω μια τηλεωραση samsung σμαρτ tv σχετικά καινούργια,και θέλω να δω ταινίες και δεν μπορώ γιατί δεν βρίσκει τους υπότιτλους δεν δείχνει δλδ υπότιτλους καθόλου..ξέρω πως φτιάχνοντε οι ταινίες απ τον υπολογιστή κ πως βάζω υπότιτλους..το πρόβλημα είναι η τηλεωραση η συγκεκριμένη π δεν τους αναγνωρίζει.εχω βάλει το φλασάκι κ σε άλλες 2 που έχουμε εδώ διαφορετικές μάρκες κ λίγο πιο παλιές βγάζει κανονικά τους υπότιτλους.εχω απελπιστεί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mariam23 είπε

καλησπέρα χρειάζομαι βοήθεια!!πεδευομαι πολύ καιρό με αυτό το θέμα..Έχω μια τηλεωραση samsung σμαρτ tv σχετικά καινούργια,και θέλω να δω ταινίες και δεν μπορώ γιατί δεν βρίσκει τους υπότιτλους δεν δείχνει δλδ υπότιτλους καθόλου..ξέρω πως φτιάχνοντε οι ταινίες απ τον υπολογιστή κ πως βάζω υπότιτλους..το πρόβλημα είναι η τηλεωραση η συγκεκριμένη π δεν τους αναγνωρίζει.εχω βάλει το φλασάκι κ σε άλλες 2 που έχουμε εδώ διαφορετικές μάρκες κ λίγο πιο παλιές βγάζει κανονικά τους υπότιτλους.εχω απελπιστεί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..

Στο PC σου σαν πρώτη κίνηση κανε μετονομασία το αρχείο του υπότιτλου και φρόντισε να είναι πανομοιότυπο με το όνομα της ταινίας... Το μόνο που θα διαφέρει θα είναι η κατάληξη των 2 αρχείων...

Αν δεν δουλέψει τότε πες και ποια τηλεόραση έχεις... όσο και αν προσπάθησα να μυρίσω τα νύχια μου, δεν κατάφερα να το μαντέψω...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mariam23 είπε

αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση!το έκανα αυτό που αντιγράφω το όνομα της ταινίας στον υπότιτλο.UE50MU6122 είναι το μοντέλο.samsung 6 series λέγετε.

Δημοσ.

Έχω την ίδια τηλεόραση και παίζει τα πάντα. Αρκεί το όνομα της ταινίας να είναι ίδιο με το όνομα του υπότιτλου και στον ίδιο φάκελο!

Όχι σε ξεχωριστό.

1515389676_.png.aef4d936a2bdb112b5c15b1de2c5aaba.png

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Έχω την ίδια τηλεόραση και παίζει τα πάντα. Αρκεί το όνομα της ταινίας να είναι ίδιο με το όνομα του υπότιτλου και στον ίδιο φάκελο!

Όχι σε ξεχωριστό.

και στις ρυθμισεις της τηλεορασης να εχεις ενεργοποιημενους υποτιτλους με γλωσσα...Ελληνικα...!!! 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι τα ξέρω αυτά π λες κ ξαναλέω ότι τα εχω κανει αυτά απλά παίζει με VLC.τετοια σύμπτωση να έχουμε ακριβώς την ίδια τηλ.

Πώς γίνετε να παίζουν στις άλλες τηλεοράσεις π χω κ να μην παίζουν σε αυτή..

Επισκέπτης
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Όχι σε ξεχωριστό.

και η τηλεοραση ειναι ρυθμισμενη στα ελληνικα ολα τα εχω κανει.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mariam23 είπε

Ναι τα ξέρω αυτά π λες κ ξαναλέω ότι τα εχω κανει αυτά απλά παίζει με VLC.τετοια σύμπτωση να έχουμε ακριβώς την ίδια τηλ.

Μέσα στην ταινία έχεις ενεργοποιημένα τα ελληνικά στου υποτίτλους;;;

142809944_.png.b8abc004f05033ae02714688b3c74250.png

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, -TRANE- είπε

μηπως η κωδικοποιηση ειναι το θεμα?udf ansi κτλπ?

αυτο δεν το ξέρω 😜

1 λεπτό πριν, bromiaris είπε

Μέσα στην ταινία έχεις ενεργοποιημένα τα ελληνικά στου υποτίτλους;;;

142809944_.png.b8abc004f05033ae02714688b3c74250.png

α οντως την ιδια εχουμε 😜 τι πατησες για να δεις τις ρυθμισεις υποτιτλων?αν κ νομιζω στα ελληνικα ειναι

IMG_20200322_210048_166.jpg.fe5035fd28b1f51788930ac4c25a437c.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mariam23 είπε

αυτο δεν το ξέρω 😜

α οντως την ιδια εχουμε 😜 τι πατησες για να δεις τις ρυθμισεις υποτιτλων?αν κ νομιζω στα ελληνικα ειναι

Μέσα από την ταινία πας κάτω δεξιά στο γρανάζι (Επιλογές) και πας στους υπότιτλους...

Επισκέπτης
Δημοσ.

την εβαλα τωρα να δω ξανα και πηγα στο γραναζι μεσα στην ταινια και ελεγε προεπιλογη δεν εδειχνε αυτα π δειχνει σε σενα αλλα τωρα τους εμφανισε δεν ξερω τι εγινε.παντως εκτος απ αυτιο με το γραναζι δεν εκανα κατι καινουργιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mariam23 είπε

την εβαλα τωρα να δω ξανα και πηγα στο γραναζι μεσα στην ταινια και ελεγε προεπιλογη δεν εδειχνε αυτα π δειχνει σε σενα αλλα τωρα τους εμφανισε δεν ξερω τι εγινε.παντως εκτος απ αυτιο με το γραναζι δεν εκανα κατι καινουργιο.

Τέλος καλό όλα καλά... Κανε ποπ κορν και απόλαυσε το 1917...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

χαχχαχα ναι ωραια ταινια ευχαριστωωω για το ενδιαφερον..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ενα αρχειο υποτιτλων, ελληνικα, αλλα στην tv εμφανιζεται ως κινεζικα. Υπαρχει κανενα προγραμματακι ή ιστοσελιδα, να το μετατρεπει σε κατι αλλο, και να δειχνει στην tv κανονικα ελληνικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...