Draitsa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Χαίρετε. Ενδιαφέρομαι να προχωρήσω στην αγορά ενός refurbished laptop, αλλά διστάζω ως προς την εγκυρότητα του site. Ο δισταγμός μου αυτός προκλήθηκε από ύποπτα reviewes στα laptop τους, τα οποία είναι αρκετά όμοια μεταξύ τους. Το site ειναι το e-byte.gr .Όλες οι εμπιριες σας για αυτό το site είναι ευπρόσδεκτες. Υ.Γ. Συγγνώμη εάν είμαι σε λάθος Forum, αλλά δεν ξέρω σε ποιο ανήκει η ερώτηση.
filip123go Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Φίλε το μαγαζί το έχω επισκεφτεί κάποιες φόρες. Δεν έχω ψωνίσει κάτι, (δεν είχε αυτά που έψαχνα) αλλά το παλικάρι που ήταν μέσα ήταν πολύ εξυπηρετικό και το κατάστημα υπάρχει κανονικά . Δεν είναι scam η κάτι παρόμοιο. Τώρα από εκεί και πέρα προχωράς όπως πιστεύεις εσύ.
Draitsa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, filip123go είπε Φίλε το μαγαζί το έχω επισκεφτεί κάποιες φόρες. Δεν έχω ψωνίσει κάτι, (δεν είχε αυτά που έψαχνα) αλλά το παλικάρι που ήταν μέσα ήταν πολύ εξυπηρετικό και το κατάστημα υπάρχει κανονικά . Δεν είναι scam η κάτι παρόμοιο. Τώρα από εκεί και πέρα προχωράς όπως πιστεύεις εσύ. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα