Προς το περιεχόμενο

ρυμθιση των case fans

Blackdog17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα .!! το κουτί μου είναι πολυ παλιό(Thermaltake M9 VI1000   2010)  και αρκετά θορυβώδης ..Έχει 2 στοκ fans , ενα μποστα -ενα πισω και εχω βάλει την coolermaster evo 212 με 2 ανεμιστηράκια πάνω επίσης ..

βλέπωντας αυτό το video

https://www.youtube.com/watch?v=1OkBRELqEgM

προσπάθησα να ρυθμίσω τα fans .. αλλα ενω το fan1 to εριξα απο 1600 rpm σε 530 rpm όπως θα δείτε και στην φώτο τα fan2 δεν πέφτουν ..  Μηπως ξερει κανεις  γιατι .?   

προσπαθησα να μπώ και στα bios αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι 

τελος να πω οτι δεν παιζω παιχνιδια κτλ οποτε δεν χρειαζεται να λειτουργουν τα φανς στο 100% και να μου παιρνουν τα αυτια .. 

fanspeed 1.PNG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά μετα απο αρκετό ψάξιμο ανακάληψα οτι την πολυ φασαρία την έκαναν τα 2 fans του κουτιού οπου ήταν συνδεδεμένα με molex πάνω στο τροφοδοτικό και επίσης δεν μπορούν να ανιχνευτούν απο το speedfan ..

Τέλος το speedfan ανιχνεύει μονο οσους φαν ειναι συνδεδεμένη πανω στη μητρική .και εμενα προσωπικα με αφήνει να ρυθμίσω μονο τον ανεμιστήρα 1 οπου ειναι 4 pin , ενώ ο αλλος που ειναι 3 pin δεν μπορει να πειραχτεί απο το speedfan ..( ισως δεν ειναι pwm ).. Ισως να μπορεί να ρυθμιστεί απο τα  bios αλλα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα οποτε το αφήνω .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...