Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ανοίγω τον υπολογιστή  μερικές φορές (συνήθως όταν η μπαταριά είναι κάτω από 35% και δεν είναι συνδεμένος στο ρεύμα) έχω το εξής πρόβλημα. Όταν εμφανίζετε το σήμα της Apple και φορτώνει η μπάρα , κλείνει η οθόνη του υπολογιστή. Δηλαδή σαν να μπαίνει σε αναμονή ο υπολογιστής , μετά όταν πατάω κάποιο πλήκτρο η το κουμπί που ανοίγει , τότε ανάβει η οθόνη και με βγάζει κανονικά στο σημείο οπού είναι να βάλω τον κωδικό για να μπω στην επιφάνεια εργασίας (Dock). Όταν βάζω τον κωδικό πάλι κλείνει η οθόνη του υπολογιστή σαν να μπαίνει σε αναμονή και πρέπει πάλι να πατήσω κάποιο κουμπί προκειμένου να ανοίξει η οθόνη όπου και με βγάζει πλέον στην επιφάνεια εργασίας.

Έχω κάνει και SMC  rester και NVRAM reset αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Θέλω επίσης να αναφέρω ότι μια δυο φορές και ενώ είχα μπαταριά πάνω από 30% έκλεισε ο υπολογιστής και όταν προσπάθησα να τον ανοίξω μου έδειχνε ότι έχει αδειάσει τελείως η μπαταρία και να συνδέσω τον φορτιστή. Βέβαια όταν σύνδεσα τον φορτιστή και τον άνοιξα η μπαταρία ήταν πάνω από 30% όπως πριν κλείσει. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό η είναι θέμα λογισμικού. Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας το ίδιο πρόβλημα ;

Η μπαταρία του υπολογιστή δεν παρουσιάζει πρόβλημα όπως φαίνεται από εδώ.

Χωρίς τίτλο.png

Δημοσ.

Είναι καθαρά θέμα μπαταρίας από την περιγραφή σου δοκίμασε να κάνεις Calibration μιας και φένεται εντάξει η μπαταρία σου.

Με αυτον τον τρόπο

1. Charge it to 100%, and keep charging it for at least two more hours.
  2. Unplug your laptop and use it normally to drain the battery.
  3. Save your work when you see the low battery warning.
  4. Keep your laptop on until it goes to sleep due to low battery.
  5. Wait at least five hours, then charge your laptop uninterrupted to 100%.

Σε όλη την διαδικασία το MBP πρέπει να δουλεύει εως να πέσει σε sleep  απο μόνο του στην διαδικασία αποφόρτισης οπότε βάλε κάποιο βίντεο μεγάλης διάρκειας 

στο Youtube σε fullscrren .

Στο τελευταίο βήμα το MBP να είναι κλειστό.

Δημοσ.

Έκανα τον διαγνωστικό έλεγχο και δεν βγάζει κανένα πρόβλημα. 

Θα δοκιμάσω να κάνω και Calibration την μπαταρία . 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

IMG_6674.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα εαν το calibration έχει αποτέλεσμα στείλε να ξέρουμε.

Επεξ/σία από jrepair

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...