-dL- Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, έχουμε και λέμε: Τηλεόραση Samsung 40'', επειδή είναι πολύ ψηλά η πόρτα usb έβαλα ενα καλώδιο αρσενικό-θηλυκό 1.5 μέτρο για να μην κρέμεται ο σκληρός. Μετά απο 6 μήνες τσουυυυυπ τέλος ο 1tb seagate 3.5 με ρεύμα! Τον βγάζω απο το κουτί, τον βάζω στο pc, τίποτα, ψόφιος (O sentinel κόλλησε με τον δίσκο μέσα)! Βάζω 2.5 1ΤΒ western digital μετά απο ενα χρόνο περίπου, τσουυυυυπ τέλος και αυτός (20% στο sentinel...). Αντε γα@*&^ου... βάζω 64GB sandisk ultra usb 3 stick και βάζω οτι ταινία θέλουμε να δούμε. Μετά απο 2 χρόνια.... ναι καλά το μάντεψες.... τσουυυυυπ τέλος και το στίκ! Με τα πολλά κατάλαβα οτι το καλώδιο δεν πρέπει να είναι μεγάλύτερο του 1/2 μέτρου γιατί δεν παίρνει καλά ρεύμα με αποτέλεσμα τα παραπάνω. Οπότε πέταμα τα καλώδια και εδω είναι η ερώτηση: Τί είναι ποιο αξιόπιστο απο θέμα αντοχής σε τηλεόραση (δεν θα έχει πολλά writes, αλλά θα έχει αρκετά read) 2.5 ή 3.5, ή 3.5 με ξεχωριστό ρεύμα (έτοιμο ή κανονικό με εξτρά κουτί)? Ευχαριστώ για τα φώτα σας.
VonLoutsos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι μέγεθος έχουν οι ταινίες που σου στέλνει ο θείος αλλά πιστεύω πως ένα στικάκι των 128GB αποκλειστικά για χρήση ταινιών θα είναι καλύτερο. Γιατί με τα καλώδια όλο και κάποιο μπορεί να μπερδευτεί και να ξηλώσεις από usb δίσκου μέχρι της τηλεόρασης. Ο 3.5" θα θέλει ρεύμα οπότε έξτρα καλώδια και κίνδυνος. Edit: Θεωρώ πως το κλαταρισμα του 3.5" δίσκου ήταν τυχαίο. Παιρνει ρεύμα απο το τροφοδοτικό του και το καλώδιο το έχει μόνο για δεδομένα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από VonLoutsos
-dL- Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ταινιοθήκη 2ΤΒ έχω σε ταινίες bluray. Ναι, και εγω αυτό κάνω πλέον, στικάκι 64 που χωράει 6-7 ταινίες και είναι κομπλέ. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατι με την LG που είχα πρίν είχα και 7 χρόνια σκληρό δίσκο που δεν έχει πάθει μεχρι σήμερα τίποτα και τον έχω στο pc! (seagate 250gb sata slim). Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που κλάταρε ο sandisk 64 και με έχει κάνει να το σκέφτομαι για μεγαλύτερο... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από -dL-
elpenor Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ στην Samsung TV χρησιμοποιώ ένα WD Passport 4tb εδώ και πολλά χρόνια (έχω βάλει λίγα βιβλία για να τον ακουμπάω λίγο πιο ψηλά να φτάνει το καλώδιο) και τώρα πήρα και ένα 5tb. Και τους δύο μπορείς να τους βρεις προσφορά σε καταπληκτικές τιμές 1-2 φορές το χρόνο στο amazon. Σε εμένα και τους γνωστούς μου αυτοί οι δίσκοι έχουν αποδειχθεί αθάνατοι και πολύ βολικοί αφού είναι μικροί και δεν χρειάζονται ρεύμα. Έχω καταλάβει ότι η WD και η Seagate βγάζουν διάφορα μοντέλα εξωτερικών δίσκων με σχετικά μικρές διαφορές τιμής αλλά μεγάλη διαφορά στην αντοχή, θέλει λίγο έρευνα και να δώσεις το κάτι παραπάνω. Επίσης αν η τηλεόραση έχει internet δες πως μπορείς να παίζεις κατευθείαν τις ταινίες από το PC σου με DLNA (πχ με το Universal Media Server). Με το "download in sequential order" του qBittorent μπορείς να ξεκινήσεις να την βλέπεις στην τηλεόραση μόλις αρχίσει να κατεβαίνει. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από elpenor
-dL- Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ, θα το ερευνήσω, έχει ενδιαφέρον να μην τρέχω συνέχεια περα δώθε με τις ταινίες στο pc.
-dL- Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο μια έχει η τηλεόραση και αυτή τοποθετημένη πάνω πάνω δίπλα στην hdmi. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από -dL-
logvphys Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Εγω εχω usb καλωδιο χοντρο και πολυ καλης ποιοτητος 1,5 μετρα και μαντεψε................. τσουπ.......... δε μου εχει χαλασει ποτε δισκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα