Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους! Εχω ενα προβλημα και ενα ερωτημα και θα ηθελα την βοηθεια σας!
Εχω χτισει εναν Υ/Η με τα παρακατω πραγματα και θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα μιας καρτας γραφικων  4gb που να ειναι καλη και οικονομικη! 
Η χρηση που θελω να κανω ειναι για Games & Movies..

Τωρα το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι στην καρτα ηχου που φοραω  "Sound Blaster Audigy Fx" που ενω εχω περασει τους τελευταιους driver που υπαρχουν στο διαδικτιο!
Οταν ανοιγω τον Υ/Η διαβαζει την καρτα αλλα δεν παιζει ο ηχος με αποτελεσμα να του κανω επανεκινησης η και καμια φορα και απενεργοποιησης του Υ/Η μεχρι να επανελθει ο ηχος! 
Τι μπορω να κανω γι αυτο??   Ευχαριστω εκ των προτερων.. 

𝓒𝓟𝓤:  AMD Ryzen 5 3400
𝓡𝓐𝓜:  G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz
𝓜𝓐𝓘𝓝𝓑𝓞𝓐𝓡𝓓:  MSI B450 Tomahawk Max

Επεξ/σία από Mr_Mistake
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mr_Mistake είπε

Γεια σε ολους! Εχω ενα προβλημα και ενα ερωτημα και θα ηθελα την βοηθεια σας!
Εχω χτισει εναν Υ/Η με τα παρακατω πραγματα και θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα μιας καρτας γραφικων  4gb που να ειναι καλη και οικονομικη! 
Η χρηση που θελω να κανω ειναι για Games & Movies..

Τωρα το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι στην καρτα ηχου που φοραω  "Sound Blaster Audigy Fx" που ενω εχω περασει τους τελευταιους driver που υπαρχουν στο διαδικτιο!
Οταν ανοιγω τον Υ/Η διαβαζει την καρτα αλλα δεν παιζει ο ηχος με αποτελεσμα να του κανω επανεκινησης η και καμια φορα και απενεργοποιησης του Υ/Η μεχρι να επανελθει ο ηχος! 
Τι μπορω να κανω γι αυτο??   Ευχαριστω εκ των προτερων.. 

𝓒𝓟𝓤:  AMD Ryzen 5 3400
𝓡𝓐𝓜:  G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz
𝓜𝓐𝓘𝓝𝓑𝓞𝓐𝓡𝓓:  MSI B450 Tomahawk Max

δοκιμασες να απενεργοποιησεις απ το bios την onboard? να απεγκαταστησεις και να ξαναπερασεις τους οδηγους? να τους αφαιρεσεις και να αφησεις τα windows να βρουν οδηγους μονα τους?

παντως δε νομιζω να χει καμια αξιολογη διαφορα η καρτα σε σχεση με τον ηχο της μητρικης, οποτε μπορεις απλα να χρησιμοποιησεις τη μητρικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απενεργοποιης απ το bios την onboard καρτα ηχου της μητρικης σου αν δεν το εχεις ειδη κανει...

και απο το μικτη ηχου των windows πας αναπαραγωγη ηχεια

και επιλεγεις προεπιλεγμενη συσκευη ηχου την καρτα σου.

Επεξ/σία από gsa-electronics
Δημοσ.

Η απενεργοποίηση της υπάρχουσας κάρτας της μητρικής, δεν είναι απαραίτητη αλλά για να είσαι on safe side που λέμε, απλά επιλέγεις ως προκαθαρισμένη την Audigy. Προβλήματα επίσης με κάρτες ήχου ξεπερνούνται μερικές φορές απλά αλλάζοντας slot (ειδικά για στις PCI). Αυτό που γράφεις ότι επανέρχεται ο ήχος μετά από απενεργοποίηση ή επανεκκίνηση με ξενίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...