Προς το περιεχόμενο

...μουσικη...

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μουσικη...τρελα...η ανατριχιλα που εχεις οταν βαζεις ενα κομματι...οταν το mixαρεις με κατι καλο...αλλες φορες η απιστευτη νιρβανα,αλλες η απιστευτη δυναμη που σου δινει που σε κανει να πεις οτι μπορω να κατακτησω ολο τον κοσμο....το ναρκωτικο που λεγετε μουσικη...η τρελα μου και η τρελα μας...τι γινεται ομως οταν απο την ημερα που σκεφτεσαι σωστα θες να την εχεις στα χερια σου να την αλλαζεις να την ακους να την κανεις οτι θες...να κανεις το κοσμο να κουνιεται στον ρυθμο που δινεις εσυ...να βλεπεις τον κοσμο να γουσταρει αυτο που ΕΣΥ παιζεις και η τριχα να ειναι καγκελο....

οταν γουσταρεις να εισαι Dj και ολοι να σου κοβουν τα φτερα....?

μπαινοντας στο θεμα...ειμαι 19 χρονων και εκτος απο την τρελα που εχω για τα pc θεωρω την μουσικη το top αγαθο που μας δοθηκε απο τον θεο(αν υπαρχει..) μετα το σεξ kai τα pc...απιαστο ονειρο οχι μονο δικο μου πιστευω,να γινω dj...η ευκαιρια μου δινετε... προταση απο μαγαζι να δουλεψω σαν dj... και θα ηθελα να παρω απο πιο εμπειρους βασικα tips για πρωτες "εμφανισεις"....

και γενικα τι θα πρεπει να προσεξω....γιατι ως γνωστον καθε αρχη και δυσκολη....

Δημοσ.

Αντώνη , μπορώ να σου πω πολλά και διάφορα πράγματα , αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα να στα έλεγα / έδειχνα από κοντά , αλλά λόγω απόστασης.

We'll talk ( by phone ! )

Δημοσ.

Μάλλον σου λείπει η αυτοπεποίθηση.

Πέρα από κάθε μυστικό που μπορούν να σου πουν αν δεν την έχεις και αυτό φανεί, νομίζω πως θα σου δυσκολέψει πολύ την 1η φορά.

Κάθε 1η φορά... :)

Πίστεψε στον εαυτό σου, πρώτα από όλα! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...