Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, όπως λέω και στον τίτλο ξαφνικά μετά από 1.5 χρονο απροβλημάτιστης λειτουργίας άνοιξα το pc (Windows 10) χωρις να μπορω να συνδεθώ στο ιντερνετ. Η σύνδεση γίνεται με εθερνετ. Έχω δοκιμάσει ν´αλλαξω καλώδιο αλλά τίποτα ενώ σ´αλλο pc δουλεύει κανονικά. Επίσης εχω μια turbo x usb Wi-Fi κεραία αλλά ούτε αυτή δουλεύει ενώ Σε άλλον υπολογιστή συνδέεται κανονικά. Έχω δοκιμάσει να κάνω απεγκατάσταση τους drivers και ξανα εγκατάσταση αλλά τίποτα. Η θύρα έχει μόνιμα αναμένο ένα πορτοκαλί φωτάκι ενώ τρεμοπαίζει ένα κίτρινο. Όταν κάνω διαγνωστικό μου γράφει ότι οι παράμετροι φαίνεται να έχουν ρυθμιστεί σωστά, αλλά η συσκευή η ο πόρος δεν ανταποκρίνεται. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει...;;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Κάποιο patch των windows σου έκανε την ζημιά. Κάνε uninstall τα τελευταία και δες αν παίζει.

Μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για το πως θα το κάνω uninstall? Πάτησα αποκατάσταση αλλά η επιλογή όπως λέει δεν είναι διαθέσιμη γιατί ο υπολογιστής ενημερώθηκε πριν από περισσότερες από 10 μέρες

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, nerazzurro είπε

Καλημέρα, όπως λέω και στον τίτλο ξαφνικά μετά από 1.5 χρονο απροβλημάτιστης λειτουργίας άνοιξα το pc (Windows 10) χωρις να μπορω να συνδεθώ στο ιντερνετ. Η σύνδεση γίνεται με εθερνετ. Έχω δοκιμάσει ν´αλλαξω καλώδιο αλλά τίποτα ενώ σ´αλλο pc δουλεύει κανονικά. Επίσης εχω μια turbo x usb Wi-Fi κεραία αλλά ούτε αυτή δουλεύει ενώ Σε άλλον υπολογιστή συνδέεται κανονικά. Έχω δοκιμάσει να κάνω απεγκατάσταση τους drivers και ξανα εγκατάσταση αλλά τίποτα. Η θύρα έχει μόνιμα αναμένο ένα πορτοκαλί φωτάκι ενώ τρεμοπαίζει ένα κίτρινο. Όταν κάνω διαγνωστικό μου γράφει ότι οι παράμετροι φαίνεται να έχουν ρυθμιστεί σωστά, αλλά η συσκευή η ο πόρος δεν ανταποκρίνεται. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει...;;

Εχεις πειραξει κατι στο bios?

μπες και κανε disable το "above 4G decoding"

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εχεις πειραξει κατι στο bios?

μπες και κανε disable το "above 4G decoding"

Δεν πείραξα κάτι στο bios! Το pc δουλευε απροβλημάτιστα.  Ηταν σε αναμονή μια μερα, πήγα να το ανοίξω και δεν συνδέεται με κανένα τρόπο. Στο bios έχει μια επιλογή above 4g memory/crypto currency mining και είναι ήδη disabled. Δεν βρίσκω την επιλογή above 4g decoding.. εχώ την tomahawk b450

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nerazzurro είπε

Δεν πείραξα κάτι στο bios! Το pc δουλευε απροβλημάτιστα.  Ηταν σε αναμονή μια μερα, πήγα να το ανοίξω και δεν συνδέεται με κανένα τρόπο. Στο bios έχει μια επιλογή above 4g memory/crypto currency mining και είναι ήδη disabled. Δεν βρίσκω την επιλογή above 4g decoding.. εχώ την tomahawk b450

Ειναι στην καρτελα boot νομιζω.

https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00xVY-QAhB7oBB40jV6Xb_2q91E2g%3A1584879689274&ei=SVh3XsadEMWYk74P__qVmAw&q=above+4g+decoding+asrock&oq=above+4g+decoding+asrock&gs_l=psy-ab.3..0i203j0i22i30.2640.4311..4832...0.0..0.130.1099.0j9......0....1..gws-wiz.......35i39j0i7i30j0i7i10i30.IlYOBAY2eqs&ved=0ahUKEwiG5o_3iK7oAhVFzMQBHX99BcMQ4dUDCAs&uact=5

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nerazzurro είπε

Τελικα εκανα επαναφορα του συστηματος και λυθηκε το θεμα. Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια!

επειδή λογικά θα το ξαναπάθεις καλύτερα απενεργοποίησε τα windows driver updates.

Αν στο ξανακάνει πρέπει δυστυχώς να απενεργοποιήσεις γενικά και τα windows updates.

Δημοσ.

Ναι θα το κάνω! ευτυχώς έχω ξεχωριστούς δίσκους για τ αρχεία μου και χρησιμοποιώ λίγες εφαρμογές άρα δεν ήταν μεγάλη η φασαρία!!

Δημοσ.
Για δοκιμασε και αυτο:

Πας...

Control Panel > Administration Tools > Computer Management > Services & Applications > Services.

Scroll down this list to find 'WLAN Auto Config'

Double click on 'WLAN Auto Config' On the general tab, select from the start up type drop down menu, select 'Automatic'. Under Service Status click on 'Start'. Then 'Apply' these settings and exit from all open control panel windows.

This should then allow Windows to set the required bindings.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...