Voliminal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Κάθε μέρα, την ίδια ώρα έχω μια και μοναδική αποσύνδεση. Από τον ΟΤΕ δεν βλέπουν κάτι ως πρόβλημα. Κάναμε και reset στο Speedport Entry 2i και πάλι το ίδιο. Έχει κανείς ιδέα;
italos17 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Voliminal είπε Κάθε μέρα, την ίδια ώρα έχω μια και μοναδική αποσύνδεση. Από τον ΟΤΕ δεν βλέπουν κάτι ως πρόβλημα. Κάναμε και reset στο Speedport Entry 2i και πάλι το ίδιο. Έχει κανείς ιδέα; Τι ώρα γίνεται; Έχεις συναγερμό;
spectaculator Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς τον πάροχο. Το έκανες;
RVgtr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, spectaculator είπε Σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς τον πάροχο. Το έκανες; 7 ώρες πριν, Voliminal είπε Από τον ΟΤΕ δεν βλέπουν κάτι ως πρόβλημα. . Προσπάθησε να καταλάβεις τι αρχίζει και λειτουργεί εκείνη την ωρα ειτε μέσα στο σπίτι ειτε στο κτίριο που είσαι Μπορεί να είναι κατι τοπικό
htaccess Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Ρίξε μία ματιά στο log του router. Πολύ πιθανό, είναι από το DHCP lease time από τον ISP, εκτός αν έχεις στατική ip.
Voliminal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, italos17 είπε Τι ώρα γίνεται; Έχεις συναγερμό; Δεν έχω συναγερμό/κάμερες ή κάτι άλλο παρόμοιο. Ένα PC συνδεδεμένο με ethernet και το τηλέφωνο όντας VOIP. Γίνεται γύρω στις 4:00μμ 5 ώρες πριν, spectaculator είπε Σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς τον πάροχο. Το έκανες; Αν δεις λέω "Από τον ΟΤΕ δεν βλέπουν κάτι ως πρόβλημα." Τους έχω πάρει 3 φορές. 3 ώρες πριν, RVgtr είπε . Προσπάθησε να καταλάβεις τι αρχίζει και λειτουργεί εκείνη την ωρα ειτε μέσα στο σπίτι ειτε στο κτίριο που είσαι Μπορεί να είναι κατι τοπικό Διάβασα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να παίζει. Στο σπίτι τουλάχιστο δεν ξεκινάει κάτι. Στην πολυκατοικία δεν έχω αντιληφθεί κάτι να συμβαίνει. Πχ λειτουργία ανελκυστήρα (αν ήταν αυτό θα συνέβαινε κι άλλες φορές) 2 ώρες πριν, htaccess είπε Ρίξε μία ματιά στο log του router. Πολύ πιθανό, είναι από το DHCP lease time από τον ISP, εκτός αν έχεις στατική ip. Δεν έχω αιτηθεί static IP. ΟΚ θα ρίξω μια ματιά στο log την ώρα που θα το πιάσω στα πράσα πάλι. Είναι πρόβλημα που έχω παρατηρήσει μήνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) το πιο πιθανο να ειναι default ρυθμιση του ρουτερ απο τον ISP. (τα fritz πχ. εχουν τη συγκεκριμενη) Μπες στο web interface και ψαξε για ρυθμιση συνδεσης , επιλεγεις Keep permanent connection. Αποεπιλεγεις οτιδηποτε Forced disconnection by ISP at this time ή Disconnect in case of inactivity Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα