Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το φανταστηκα οτι θα ειναι χειροτερο αλλα ειπα να ρωτησω. Ναι θα τους παρω να δω μηπως προλαβουμε το κακο ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

Εκτιμηση μου ειναι οτι δεν θα παθει κατι, η μαλλον αν ηταν να παθει κατι λογω ζορισματος
👊
του απο την 580, αυτο εκει θα στο ειχε βγαλει μετα απο καποιες ημερες παιχνιδιων στο pc

Δημοσ.

Ακομα δεν εχω βαλει κατι να παιξω προσπαθησα να μαθω πρωτα τι γινεται. Αλλα θα το τσεκαρω σιγα σιγα. Ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

Μιλησα μαζι τους και δεχονται να το αλλαξουν απλα θα πρεπει να πληρωσω την διαφορα των 2 τροφοδοτικων .Δηλαδη 30 ευρω για να βαλω το corsair sc550w. Nομιζω πως ακουγεται πολυ τιμια προδφορα και θα το κανω

Δημοσ.

Αν λες γι' αυτο το 550 @ 71,04 
https://www.e-gate.gr/532195/corsair-cx-series-cx550-550w-12cm-fan-80-bronze-cp-9020121-eu
ναι νομιζω οτι μπορεις να παρεις ανετα και τα δυο παραπανω ως φθηνοτερα του,
αλλωστε ολα -δηλαδη και το Corsair- εχουν την ιδια χρονικα Εγγύηση 3 Έτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πω την δική μου εμπειρία για το Force FP-550W. Το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν 6-7 χρόνια για 10 ευρώ για να αντικαταστήσω ένα OEM της πλάκας. Ο κάτοχος του είχε ακούσει και αυτός όσα λέγονται για τα Force και αποφάσισε να το "σκοτώσει", παρ' όλο που δεν του είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα ένα χρόνο περίπου που το είχε παίζοντας διάφορα παιχνίδια.

Από τότε το συγκεκριμένο λειτουργεί σχεδόν 24/7 για ότι μπορείς να φανταστείς από κατεβαστήρι ως παιχνιδομηχανή χωρίς πρόβλημα, χωρίς (ούτε μία) BSOD. Στην αρχή με έναν q6600, μετά για λίγο με έναν q9400 και τα τελευταία χρόνια με έναν Pentium g3258 σε συνδυασμό πάντα με μία Gigabyte GV-R485ZL-512H (που την λες και ενεργοβόρα - ηλεκτροφαγάνα αλλά ταυτόχρονα και αθάνατη). Και όμως συνεχίζει ακάθεκτο.

Ίσως να ήμουν τυχερός και να έπεσα σε καλό κομμάτι, ίσως το συγκεκριμένο μοντέλο να τους βγήκε καλό, ποιος ξέρει. Ναι, και εγώ έχω ακούσει πολλούς να λένε τα χειρότερα αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ παρά να έχω καλή γνώμη για τα Force ή μάλλον για να είμαι πιο σωστός για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Υ.Γ. Σίγουρα όπως και όλοι οι υπόλοιποι έτσι και εγώ αν είχα να επιλέξω θα επέλεγα ένα Corsair ή ένα Coolermaster και όχι το Force αλλά με 10 ευρώ που μου στοίχισε και την αξιοπιστία του τόσα χρόνια .....

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
Δημοσ.

Αν προσεξες κι εγω το εγραψα οτι μπορει -ακομη και με την 580 επανω!- να ζησει 😛
Αλλα αν η διαφορα δεν ειναι μεγαλη, καλυτερα να βαλει καλυτερο, εξαρχης επανω! 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε Χρηστακο εφοσον το εχεις απο τον μαρτη φανταζομαι και πλεον μπηκε σεπτεμβρης θελεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου απο το beQuiet ??? Ψαχνω και εγω ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο μιας και θα φτιαξω τωρα κατι καινουριο..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/3/2020 στις 12:30 ΜΜ, xristakos95 είπε

Case: SuperCase Raider RA08A Midi Tower Acrylic Window Black

PSU: Force 550W 12cm Fan 80+ Bronze FP-550W

Motherboard: ASRock B365M-HDV Micro ATX LGA1151

CPU: Intel Core i3-9100F 3.6 GHz Quad-Core

SSD: Kingston A400 240 GB 2.5" Solid State Drive

RAM: Crucial 8 GB (1 x 8 GB) DDR4-2666

GPU: PowerColor Radeon RX 580 8 GB Red Dragon

Το PC ειναι  prebuild απτο μαγαζι που το πηρα και εχει 3 χρονια εγγυηση. Αν παρει κατι μαζι του το τροφοδοτικο δεν θα μου το αντικαταστησουν ολο το PC ?

Άλλαξε το γνώμη μου είχα και εγώ ένα force 700w και μου κολλούσε όταν έπαιζα το the wicther πέρα του ότι έκανε πολύ φασαρία. Έβαλα επώνυμο corsair και ησύχασε το κεφάλι μου. Έχω επίσης και παλιότερο σύστημα.

mobo: asrock b250pro4

CPU : Intel I5 - 7400

ssd: patriot 125

hdd: toshiba 1 tera

ram: 16 corsair

gpu: sapphire radeon rx 590  8gb nitro+ se

Εγώ έβαλα βεβαία ένα ακριβότερο τροφοδοτικό και απο οτι βλέπω τώρα ανέβηκε και άλλο η τιμή του

https://www.skroutz.gr/s/11452924/Corsair-TX-M-Series-TX650M-650W-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

Επεξ/σία από Guiness1212

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...