Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι συνδρομητής ADSL στην Wind και προσπαθώ να κάνω port forward στο router μου για έναν minecraft server.
To router που μου έχουν δώσει είναι ένα ZTE ZXHN H268N.

Ακολούθησα όλες τις οδηγείες απο το site τους για το πως να κάνω το port forward  αλλά οταν προσπαθώ να συνδεθώ απο εξωτερικό δίκτυο στον server δεν τα καταφέρνω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alextsigilis είπε

Καλησπέρα,

Είμαι συνδρομητής ADSL στην Wind και προσπαθώ να κάνω port forward στο router μου για έναν minecraft server.
To router που μου έχουν δώσει είναι ένα ZTE ZXHN H268N.

Ακολούθησα όλες τις οδηγείες απο το site τους για το πως να κάνω το port forward  αλλά οταν προσπαθώ να συνδεθώ απο εξωτερικό δίκτυο στον server δεν τα καταφέρνω.

εχεις χαμηλώσει την ασφάλεια στο firewall? σε μερικά ρουτερ αν ειναι στο medium κοβει αρκετό τράφικ,

επίσης θες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός με το " ακολουθησα ολες τις οδηγίες" τι ρυθμίσεις εχεις πειράξει, μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, georgeps21 είπε

εχεις χαμηλώσει την ασφάλεια στο firewall? σε μερικά ρουτερ αν ειναι στο medium κοβει αρκετό τράφικ,

επίσης θες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός με το " ακολουθησα ολες τις οδηγίες" τι ρυθμίσεις εχεις πειράξει, μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε

Έχω ρυθμίσει το firewall στο low,

και ακολούθησα ακριβώς οδιγείες αυτού του site https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/suskeues/upostirixi-statheri-internet/aksiopoihsh-tou-broadband-sou/#
για το router μου (Η268Ν)

Οι μόνες ρυθμίσεις που πείραξα είναι στο menu του port forward.

Επεξ/σία από alextsigilis
Δημοσ.

αφου εισαι wind , εισαι σίγουρα πίσω απο CGNAT.

δες την ip που περνει το modem σου απο τον πάροχο.

λογικα είναι της μορφής 10.χ.χ.χ 

τους παίρνεις τηλέφωνο και τους λες οτι εχεις καμερες ασφαλειας κλπ και να σου δωσουν δημόσια ip. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...