alextsigilis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Είμαι συνδρομητής ADSL στην Wind και προσπαθώ να κάνω port forward στο router μου για έναν minecraft server. To router που μου έχουν δώσει είναι ένα ZTE ZXHN H268N. Ακολούθησα όλες τις οδηγείες απο το site τους για το πως να κάνω το port forward αλλά οταν προσπαθώ να συνδεθώ απο εξωτερικό δίκτυο στον server δεν τα καταφέρνω.
georgeps21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, alextsigilis είπε Καλησπέρα, Είμαι συνδρομητής ADSL στην Wind και προσπαθώ να κάνω port forward στο router μου για έναν minecraft server. To router που μου έχουν δώσει είναι ένα ZTE ZXHN H268N. Ακολούθησα όλες τις οδηγείες απο το site τους για το πως να κάνω το port forward αλλά οταν προσπαθώ να συνδεθώ απο εξωτερικό δίκτυο στον server δεν τα καταφέρνω. εχεις χαμηλώσει την ασφάλεια στο firewall? σε μερικά ρουτερ αν ειναι στο medium κοβει αρκετό τράφικ, επίσης θες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός με το " ακολουθησα ολες τις οδηγίες" τι ρυθμίσεις εχεις πειράξει, μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε
alextsigilis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, georgeps21 είπε εχεις χαμηλώσει την ασφάλεια στο firewall? σε μερικά ρουτερ αν ειναι στο medium κοβει αρκετό τράφικ, επίσης θες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός με το " ακολουθησα ολες τις οδηγίες" τι ρυθμίσεις εχεις πειράξει, μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε Έχω ρυθμίσει το firewall στο low, και ακολούθησα ακριβώς οδιγείες αυτού του site https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/suskeues/upostirixi-statheri-internet/aksiopoihsh-tou-broadband-sou/# για το router μου (Η268Ν) Οι μόνες ρυθμίσεις που πείραξα είναι στο menu του port forward. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από alextsigilis
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 αφου εισαι wind , εισαι σίγουρα πίσω απο CGNAT. δες την ip που περνει το modem σου απο τον πάροχο. λογικα είναι της μορφής 10.χ.χ.χ τους παίρνεις τηλέφωνο και τους λες οτι εχεις καμερες ασφαλειας κλπ και να σου δωσουν δημόσια ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα