Sfakosg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά.. Έκλεισα το mi note 3 στη πόρτα του αυτοκινήτου στράβωσε στραβωσα και γω.. Αλλά αυτό χάλασε.. Έχω βάλει στο μάτι το mi 9t pro δε με νοιάζει πόση ρομ ούτε από που Κίνα ή Ελλάδα. Αλλά άμα έρθει από Κίνα να μην έχει τελωνείο και να ξέρω πόσες μέρες πάνω κάτω μη περιμένω και μήνα ας πούμε... Επειδή έχω και το μηχανάκι στο συνεργείο δε με χαλάει και μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση... Και καμία άλλη πρόταση να είναι στα ίδια στάνταρ ευπρόσδεκτη, πάντως το mi 9t pro δείχνει πανέμορφο και τούμπανο.. Υπομονή και να είστε ασφαλείς. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από Sfakosg
vargas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μια χαρά είναι τηλέφωνο σούπερ είναι . Μέχρι πόσα διαθέτεις όμως ; Εγώ πήρα το mi 9 t κ είμαι πολύ ευχαριστημένος
player_xyz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Sfakosg είπε Καλησπέρα παιδιά.. Έκλεισα το mi note 3 στη πόρτα του αυτοκινήτου στράβωσε στραβωσα και γω.. Αλλά αυτό χάλασε.. Έχω βάλει στο μάτι το mi 9t pro δε με νοιάζει πόση ρομ ούτε από που Κίνα ή Ελλάδα. Αλλά άμα έρθει από Κίνα να μην έχει τελωνείο και να ξέρω πόσες μέρες πάνω κάτω μη περιμένω και μήνα ας πούμε... Επειδή έχω και το μηχανάκι στο συνεργείο δε με χαλάει και μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση... Και καμία άλλη πρόταση να είναι στα ίδια στάνταρ ευπρόσδεκτη, πάντως το mi 9t pro δείχνει πανέμορφο και τούμπανο.. Υπομονή και να είστε ασφαλείς. Γιατί δεν το παίρνεις από Ελλάδα. Πήρα για τη σύζυγο το απλό 9Τ64 στα 260 € εντός 2 ημερών παρέλαβα (λίγο πριν ξεσπάσει ο covid-19). Νομίζω ότι η διαφορά τιμής είναι μικρή (σκρουτζ vs Bangood). Για τα χρήματα που ζητάει είναι άψογο. Οθονάρα και αρκετά σβέλτο. Μπαταρία: 1 1/2 μέρα χαλαρά. Φαντάζομαι πως το pro θα είναι ένα κλικ καλύτερο ακόμα. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από player_xyz
Sfakosg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Η διαφορά τιμής τώρα του mi 9t με του mi 9t pro είναι μεγάλη 130€ νομίζω.. Γιαυτό έγραψα για το 9t Pro αν το βρούμε σε προσφορά ή καλό μεταχειρισμένο αλλιως πάμε στο mi 9t από σκρουτζ..
efkola Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Καλημέρα φίλε μου! Είμαι κάτοχος του mi 9t pro (6/128) εδώ και τρεις μήνες, είναι ένα αξιοπρεπέστατο smartphone το οποίο όμως είχα αγοράσει 300€ από Κίνα... τώρα η τιμή του στην Ελλάδα είναι πάνω απο 400€ και 400 δε θα έδινα. Στα χρήματα αυτά πια κοιτάζεις και P30, Honor 20 pro ή κάποια ακόμα καλύτερα smartphones ως μεταχειρισμένα. Ωστόσο και το απλό mi 9t που σου πρότειναν παραπάνω, θα σε καλύψει και θα σου μείνουν χρήματα στην τσέπη.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Αν το θες από Κίνα μπαίνεις bangood, βρίσκεις ένα κουπόνι (θα πέσει γύρω στα 350€), επιλέγεις μέθοδο αποστολής priority direct mail για αποφυγή τελωνίου, και ολοκληρώνεις την αγορά. Αγορά ΜΟΝΟ με paypal 😉 To κινητό θα είναι σπίτι σου γύρω στις 10 ημέρες ΑΛΛΑ, λόγω Κορωνοιού τα δεδομένα ίσως άλλαξαν για τον χρόνο παράδοσης. Αυτό που ξέρω είναι πως μόνο για τα κινητά που βάζεις priority direct mail τα στέλνουν Γερμανία και από κει Ελλάδα. Δεν ξέρω αν οι πτύσεις σταμάτησαν όπως πιθανώς μπορεί να έγινε στην Ιταλία.
ronnie79 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, efkola είπε Καλημέρα φίλε μου! Είμαι κάτοχος του mi 9t pro (6/128) εδώ και τρεις μήνες, είναι ένα αξιοπρεπέστατο smartphone το οποίο όμως είχα αγοράσει 300€ από Κίνα... τώρα η τιμή του στην Ελλάδα είναι πάνω απο 400€ και 400 δε θα έδινα. Στα χρήματα αυτά πια κοιτάζεις και P30, Honor 20 pro ή κάποια ακόμα καλύτερα smartphones ως μεταχειρισμένα. Ωστόσο και το απλό mi 9t που σου πρότειναν παραπάνω, θα σε καλύψει και θα σου μείνουν χρήματα στην τσέπη. Δεν αξίζει το mi9t pro στα 400€? Πολύ ωραίο και δυνατό το 20 pro αλλά δεν έχει amoled, ραδιόφωνο και 3,5" jack για κάποιον που τα χρειάζεται. 5 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Αν το θες από Κίνα μπαίνεις bangood, βρίσκεις ένα κουπόνι (θα πέσει γύρω στα 350€), επιλέγεις μέθοδο αποστολής priority direct mail για αποφυγή τελωνίου, και ολοκληρώνεις την αγορά. Αγορά ΜΟΝΟ με paypal 😉 To κινητό θα είναι σπίτι σου γύρω στις 10 ημέρες ΑΛΛΑ, λόγω Κορωνοιού τα δεδομένα ίσως άλλαξαν για τον χρόνο παράδοσης. Αυτό που ξέρω είναι πως μόνο για τα κινητά που βάζεις priority direct mail τα στέλνουν Γερμανία και από κει Ελλάδα. Δεν ξέρω αν οι πτύσεις σταμάτησαν όπως πιθανώς μπορεί να έγινε στην Ιταλία. Νομίζω στα 400€ που υπάρχει εδώ https://www.mistore-greece.gr/ και με εγγύηση επίσημου διανομέα δεν αξίζει να μπλέξεις με Κίνα. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από ronnie79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα