astaka Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα την ομάδα. μετά απο αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο. μέχρι τώρα είχα μόνο μηχανάκια, και μηχανές σκούτερ, οπότε θεωρούμε νέος και άπειρος κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τέσσερις ρόδες. απο παλιά ονειρευόμουν το φιατακι το 500αρακι, απο παιδί και τώρα είμαι κοντά στο όνειρο μου. να ξεκαθαρίσω οτι είμαι φοιτητής 22 χρονών, οπότε τα χρήματα είναι περιορισμένα, βασικά όχι για σπατάλη,μιας και δουλεύω τα τελευταία καλοκαίρια για να ολοκληρώσω την αγορά που θέλω. βρήκα το φιατακι 1200, απο εμπορο θεσσ/νίκη του 2008 μοντέλο με 148.300 χιλιόμετρα ,72 άλογα, το κούπερ - σπορτ. υπάρχουν όλα τα χαρτιά που πιστοποιούν τα χιλιόμετρα, δίνεται και με 1 - 2 χρόνια εγγύηση, δεν υπάρχει βιβλίο servive δυστυχώς (δεκτός κάθε έλεγχος) σε δικό μου μάστορα, μου είπε. παραδινεται με service.,βιολογικό καθαρισμό κλπ. το αυτοκίνητο έχει φτηνά τέλη σε εισαγωγικά που μπορώ να τα καλύπτω εγώ, (130), θα ήθελα να μάθω αν είναι αξιόπιστα αυτοκίνητα, μιας και τα ιταλικά μοντέλα στους 2 τροχούς τουλάχιστον, ηταν σπίρτα. επίσης λόγο οτι είμαι φοιτητής, αν είναι οικονομικό σε κατανάλωση βενζίνης, για 100-150 χιλιόμετρα τη βδομάδα,( ένα 20αρι;€ ) οπως επίσης και τα ανταλλακτικά του αν είναι φτηνά. δεν είμαι τζώρας, όυτε μίζερος, ούτε θέλω αυτοκίνητο ώστε για να λέω οτι το έχω απλά θέλω να το συντηρώ μόνος μου απ την δουλειά μου και το χαρτζιλίκι μου. γι αυτό και όλα αυτά, συγνώμη αν σας κούρασα, αν είναι να κορόιδεψε τε, απλά προσπεράστε το. να στε καλά, και καλή δύναμη σε όλους μας για ότι συμβαίνει. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από astaka
Dinos1973 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μεταχειρισμένο χωρίς ενημερωμένο βιβλίο service τρέχουμε μακρυά, δεν εμπιστευόμαστε κανέναν όσο και αξιόπιστος να δείχνει ! 2
player_xyz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 54 λεπτά πριν, astaka είπε καλησπέρα την ομάδα. μετά απο αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο. μέχρι τώρα είχα μόνο μηχανάκια, και μηχανές σκούτερ, οπότε θεωρούμε νέος και άπειρος κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τέσσερις ρόδες. απο παλιά ονειρευόμουν το φιατακι το 500αρακι, απο παιδί και τώρα είμαι κοντά στο όνειρο μου. να ξεκαθαρίσω οτι είμαι φοιτητής 22 χρονών, οπότε τα χρήματα είναι περιορισμένα, βασικά όχι για σπατάλη,μιας και δουλεύω τα τελευταία καλοκαίρια για να ολοκληρώσω την αγορά που θέλω. βρήκα το φιατακι 1200, απο εμπορο θεσσ/νίκη του 2008 μοντέλο με 148.300 χιλιόμετρα ,72 άλογα, το κούπερ - σπορτ. υπάρχουν όλα τα χαρτιά που πιστοποιούν τα χιλιόμετρα, δίνεται και με 1 - 2 χρόνια εγγύηση, δεν υπάρχει βιβλίο servive δυστυχώς (δεκτός κάθε έλεγχος) σε δικό μου μάστορα, μου είπε. παραδινεται με service.,βιολογικό καθαρισμό κλπ. το αυτοκίνητο έχει φτηνά τέλη σε εισαγωγικά που μπορώ να τα καλύπτω εγώ, (130), θα ήθελα να μάθω αν είναι αξιόπιστα αυτοκίνητα, μιας και τα ιταλικά μοντέλα στους 2 τροχούς τουλάχιστον, ηταν σπίρτα. επίσης λόγο οτι είμαι φοιτητής, αν είναι οικονομικό σε κατανάλωση βενζίνης, για 100-150 χιλιόμετρα τη βδομάδα,( ένα 20αρι;€ ) οπως επίσης και τα ανταλλακτικά του αν είναι φτηνά. δεν είμαι τζώρας, όυτε μίζερος, ούτε θέλω αυτοκίνητο ώστε για να λέω οτι το έχω απλά θέλω να το συντηρώ μόνος μου απ την δουλειά μου και το χαρτζιλίκι μου. γι αυτό και όλα αυτά, συγνώμη αν σας κούρασα, αν είναι να κορόιδεψε τε, απλά προσπεράστε το. να στε καλά, και καλή δύναμη σε όλους μας για ότι συμβαίνει. Καλησπέρα και καλώς όρισες! Ποιο είναι το κόστος απόκτισης;
astaka Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, player_xyz είπε Καλησπέρα και καλώς όρισες! Ποιο είναι το κόστος απόκτισης; Στα 5200 21 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Μεταχειρισμένο χωρίς ενημερωμένο βιβλίο service τρέχουμε μακρυά, δεν εμπιστευόμαστε κανέναν όσο και αξιόπιστος να δείχνει ! Λετε ε;
meletis_m Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δες σίγουρα τα ΚΤΕΟ του και λεπτομερή έλεγχο σε δικό σου συνεργείο (30-40€) μη σου πω και σε επίσημη αντιπροσωπεία καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω. Να το συνδέσουν και σε διαγνωστικό και να μάθεις το ιστορικό του 1
ziaba Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, astaka είπε Στα 5200 Λετε ε; 5200 για φιατ πόλης του '08 (12 χρονών) πολλά δεν είναι? 2
terry308 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θες να τη βγάζεις οικονομικα οσο είσαι Θεσσαλονίκη δες για φυσικο αεριο, punto/grande punto,Panda. 10€ ~250χλμ, 3 πρατήρια Σινδο-Διαβατα-Αεροδρομιο Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από terry308
gia_nnis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, astaka είπε καλησπέρα την ομάδα. μετά απο αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο. μέχρι τώρα είχα μόνο μηχανάκια, και μηχανές σκούτερ, οπότε θεωρούμε νέος και άπειρος κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τέσσερις ρόδες. απο παλιά ονειρευόμουν το φιατακι το 500αρακι, απο παιδί και τώρα είμαι κοντά στο όνειρο μου. να ξεκαθαρίσω οτι είμαι φοιτητής 22 χρονών, οπότε τα χρήματα είναι περιορισμένα, βασικά όχι για σπατάλη,μιας και δουλεύω τα τελευταία καλοκαίρια για να ολοκληρώσω την αγορά που θέλω. βρήκα το φιατακι 1200, απο εμπορο θεσσ/νίκη του 2008 μοντέλο με 148.300 χιλιόμετρα ,72 άλογα, το κούπερ - σπορτ. υπάρχουν όλα τα χαρτιά που πιστοποιούν τα χιλιόμετρα, δίνεται και με 1 - 2 χρόνια εγγύηση, δεν υπάρχει βιβλίο servive δυστυχώς (δεκτός κάθε έλεγχος) σε δικό μου μάστορα, μου είπε. παραδινεται με service.,βιολογικό καθαρισμό κλπ. το αυτοκίνητο έχει φτηνά τέλη σε εισαγωγικά που μπορώ να τα καλύπτω εγώ, (130), θα ήθελα να μάθω αν είναι αξιόπιστα αυτοκίνητα, μιας και τα ιταλικά μοντέλα στους 2 τροχούς τουλάχιστον, ηταν σπίρτα. επίσης λόγο οτι είμαι φοιτητής, αν είναι οικονομικό σε κατανάλωση βενζίνης, για 100-150 χιλιόμετρα τη βδομάδα,( ένα 20αρι;€ ) οπως επίσης και τα ανταλλακτικά του αν είναι φτηνά. δεν είμαι τζώρας, όυτε μίζερος, ούτε θέλω αυτοκίνητο ώστε για να λέω οτι το έχω απλά θέλω να το συντηρώ μόνος μου απ την δουλειά μου και το χαρτζιλίκι μου. γι αυτό και όλα αυτά, συγνώμη αν σας κούρασα, αν είναι να κορόιδεψε τε, απλά προσπεράστε το. να στε καλά, και καλή δύναμη σε όλους μας για ότι συμβαίνει. Οχι φιλε μου, κατηγορηματικα να μην το παρεις! 5200ευρω με 150000χλμ χωρις ιστορικο service! Το αμαξι περα απο την καροτσα και τον κινητηρα αποτελειται και απο πολλα αναλωσιμα μηχανικα εξαρτηματα! Αυτα αποτελουν μερος του μοτερ για να μπορει να δουλευει και να κινειται το οχημα!!! Συνηθως ενα αυτοκινητο μετα τα 100000χλμ ξεκιναει να ζηταει.. πχ αντλια νερου,ψυγειο,φουσκες ημι.. κ.α Αντε και το πηρες.. που ξερεις τα αναλωσιμα σε ποια κατασταση βρισκονται??? Γνωριζω και το 500αρακι βγαζει θεμα με το τιμονι... Πολλοι κοιταζουν δισκοπλατο,φρενα,λαστιχα,αμορτισερ και νομιζουν πως εδεσαν τον γαιδαρο τους..! Μετα τους παει ροδελα!!! 1
astaka Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Opel Corsa 1200cc ΑΥΤΟΜΑΤΟ '07 Για το συγκεκριμένο; στα 4.800,με 120χιλ χιλιόμετρα, με γραπτή εγγύηση μηχανικά, με χαρτια κτεο που αποδεικνύουν τα χιλιόμετρα, book service κλπ. Αυτόματο θα συστήνατε για αρχάριο οδηγό;
babisskg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, astaka είπε καλησπέρα την ομάδα. μετά απο αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο. μέχρι τώρα είχα μόνο μηχανάκια, και μηχανές σκούτερ, οπότε θεωρούμε νέος και άπειρος κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τέσσερις ρόδες. απο παλιά ονειρευόμουν το φιατακι το 500αρακι, απο παιδί και τώρα είμαι κοντά στο όνειρο μου. να ξεκαθαρίσω οτι είμαι φοιτητής 22 χρονών, οπότε τα χρήματα είναι περιορισμένα, βασικά όχι για σπατάλη,μιας και δουλεύω τα τελευταία καλοκαίρια για να ολοκληρώσω την αγορά που θέλω. βρήκα το φιατακι 1200, απο εμπορο θεσσ/νίκη του 2008 μοντέλο με 148.300 χιλιόμετρα ,72 άλογα, το κούπερ - σπορτ. υπάρχουν όλα τα χαρτιά που πιστοποιούν τα χιλιόμετρα, δίνεται και με 1 - 2 χρόνια εγγύηση, δεν υπάρχει βιβλίο servive δυστυχώς (δεκτός κάθε έλεγχος) σε δικό μου μάστορα, μου είπε. παραδινεται με service.,βιολογικό καθαρισμό κλπ. το αυτοκίνητο έχει φτηνά τέλη σε εισαγωγικά που μπορώ να τα καλύπτω εγώ, (130), θα ήθελα να μάθω αν είναι αξιόπιστα αυτοκίνητα, μιας και τα ιταλικά μοντέλα στους 2 τροχούς τουλάχιστον, ηταν σπίρτα. επίσης λόγο οτι είμαι φοιτητής, αν είναι οικονομικό σε κατανάλωση βενζίνης, για 100-150 χιλιόμετρα τη βδομάδα,( ένα 20αρι;€ ) οπως επίσης και τα ανταλλακτικά του αν είναι φτηνά. δεν είμαι τζώρας, όυτε μίζερος, ούτε θέλω αυτοκίνητο ώστε για να λέω οτι το έχω απλά θέλω να το συντηρώ μόνος μου απ την δουλειά μου και το χαρτζιλίκι μου. γι αυτό και όλα αυτά, συγνώμη αν σας κούρασα, αν είναι να κορόιδεψε τε, απλά προσπεράστε το. να στε καλά, και καλή δύναμη σε όλους μας για ότι συμβαίνει. 4 ώρες πριν, astaka είπε Opel Corsa 1200cc ΑΥΤΟΜΑΤΟ '07 Για το συγκεκριμένο; στα 4.800,με 120χιλ χιλιόμετρα, με γραπτή εγγύηση μηχανικά, με χαρτια κτεο που αποδεικνύουν τα χιλιόμετρα, book service κλπ. Αυτόματο θα συστήνατε για αρχάριο οδηγό; Όχι αυτόματο , περισσότερο για λόγους συντήρησης και τυχόν επισκευών όπου το κόστος αλλά και η εύρεση εναλλακτικών λύσεων είναι περιορισμένες .
dollyyy19 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 sos για να μαθεις ινφο για αγορα οχηματος; σε πραγματικη περιπτωση αναγκης,τι θα γραψεις-φωναξεις; 4
Burgos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 17 ώρες πριν, astaka είπε Opel Corsa 1200cc ΑΥΤΟΜΑΤΟ '07 Για το συγκεκριμένο; στα 4.800,με 120χιλ χιλιόμετρα, με γραπτή εγγύηση μηχανικά, με χαρτια κτεο που αποδεικνύουν τα χιλιόμετρα, book service κλπ. Αυτόματο θα συστήνατε για αρχάριο οδηγό; Αυτόματο εκείνης της περιόδου στα 1200cc είναι μαρτύριο. Θα ζορίζεται στα κατεβάσματα με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να κάνεις μια προσπέραση. Πάντως σ'αυτά τα λεφτά θα βρεις αρκετά αυτοκίνητα τέτοιας κατηγορίας, οικονομικά και πιο καινούρια. Γιατί 5000 για αυτοκίνητο 13 ετών που καινούριο τότε κόστιζε 11-12 είναι πάρα πολλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα