theo93 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σας, μια φίλη μου εργαζεται σε ένα ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο από τον Ιούλιο. Είχε ξεκινήσει με 2 τρίμηνες συμβάσεις(η πρώτη 8ωρη και η δευτερη 6ωρη) και τον Ιανουάριο έγινε η σύμβαση αορίστου 6ωρη. Το πρόβλημα είναι ότι της χρωστάνε μισθούς εδώ και 4.5 μήνες. Με κάποιες ακόμη συναδέλφους της προχώρησαν σε καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας και τους είπαν ότι θα γίνει κλήση τον Ιούνιο. Επειδή δεν μπορεί να δουλεύει άλλο και να μην την πληρώνουν, πήρε όλη της την άδεια με σκοπό στο τέλος του μήνα να παραιτηθεί. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την επίσχεση;
RVgtr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Παραίτηση και επίσχεση δεν γίνεται, ή το ενα ή το αλλο https://www.kepea.gr/aarticle.php?id=180 1
theo93 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 21/3/2020 στις 10:32 ΜΜ, RVgtr είπε Παραίτηση και επίσχεση δεν γίνεται, ή το ενα ή το αλλο https://www.kepea.gr/aarticle.php?id=180 Εκτός από αυτά που λέει η σελίδα χρειάζεται να έχουν περάσει κάποιοι συγκεκριμένοι μήνες που πρέπει να μην έχει καταβληθεί ο μισθός.
Menelaos83 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θυμαμαι καλα παιζει καπου στο 3μηνο. Εγω στην παλια δουλεια οταν ειχαμε κανει, αφησαμε να παει 4 για να ειμαστε πληρως καλυμμενοι και σιγουροι οτι δεν θα βγει καταχρηστικη και παρανομη. Οποτε με 4,5 που λες δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα. Μπορει να κανει την επισχεση να παρει και το επιδομα και να φυγει μετα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από Menelaos83 1
theo93 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Αν θυμαμαι καλα παιζει καπου στο 3μηνο. Εγω στην παλια δουλεια οταν ειχαμε κανει, αφησαμε να παει 4 για να ειμαστε πληρως καλυμμενοι και σιγουροι οτι δεν θα βγει καταχρηστικη και παρανομη. Οποτε με 4,5 που λες δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα. Μπορει να κανει την επισχεση να παρει και το επιδομα και να φυγει μετα. Ευχαριστώ πολύ Είναι εύκολο να μου πείς την διαδικασία και αν χρειάζεται κάποιον δικηγόρο;
Menelaos83 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Στις 30/3/2020 στις 2:24 ΜΜ, theo93 είπε Ευχαριστώ πολύ Είναι εύκολο να μου πείς την διαδικασία και αν χρειάζεται κάποιον δικηγόρο; Ειχαμε βαλει δικηγορο ολοι μαζι οι εργαζομενοι οποτε δεν ξερω την διαδικασια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα