Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Πηγα τις προαλλες να φτιαξω ενα DIY φωτιστικό, με πενταπλο ντουί Ε27 led το οποιο σηκωνει εως 60 βατ φορτιο.

Εβαλα 5 λάμπες απο 9 βατ συνολο = 45. Το έβαλα στην πρίζα,ακούστηκε ενα τσαφ, επεσε το ρευμα, πηγα και το σηκωσα απο το διακοπτη στο ρολοι κατω, καηκε η ασφαλεια ( την αλλαξα ) και απο τοτε : Δεν εχω ρεύμα στη κουζίνα,  στο σαλόνι, και σε μια πρίζα στο υπνοδωμάτιο. Στο χωλ, στο μπάνιο, και στο υπνοδωματιο ( πλην της μια πριζας απο τις 2 ) όλα καλά. Ξέρει να μου πει τι εγινε? ευχαριστω

Επεξ/σία από darkpsyelf
Δημοσ.

Έχει πέσει κάποια ασφάλεια.

Έχει καεί κάποια ασφάλεια.

Έχει βραχυκυκλώσει η πρίζα που χρησιμοποίησες.

Κατά 99% κάποιο από τα παραπάνω είναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Έχει πέσει κάποια ασφάλεια.

Έχει καεί κάποια ασφάλεια.

Έχει βραχυκυκλώσει η πρίζα που χρησιμοποίησες.

Κατά 99% κάποιο από τα παραπάνω είναι.

Την ασφάλεια την άλλαξα.

Μια ασφάλεια δεν υπάρχει;

Επίσης οταν πηγα να συνδεσω το φωτιστικό το συνδεσα στο σαλονι και τώρα δεν εχω ρευμα και στην κουζινα.

Εχεις καμια ιδεα για το ποσο χρονοβορα ειναι μια τετοια δουλεια για εναν ηλεκτρολγο?

Θα δωσω ενα σκασμο λεφτα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkpsyelf είπε

Την ασφάλεια την άλλαξα.

Μια ασφάλεια δεν υπάρχει;

Επίσης οταν πηγα να συνδεσω το φωτιστικό το συνδεσα στο σαλονι και τώρα δεν εχω ρευμα και στην κουζινα.

Εχεις καμια ιδεα για το ποσο χρονοβορα ειναι μια τετοια δουλεια για εναν ηλεκτρολγο?

Θα δωσω ενα σκασμο λεφτα?

Κατά κανόνα όχι, κάθε γραμμή έχει τη δική της ασφάλεια, βάλε φωτό του πίνακα αν θέλεις.

Και όχι, δεν είναι χρονοβόρο για τον ηλεκτρολόγο.

Δημοσ.

Μάλλον κάηκαν κάποιοι από τους μικροαυτοματους του πίνακα. Έχει συμβεί και σε εμάς μάλλον λόγω παλαιότητας. Φέρε ηλεκτρολόγο πες του τι εγινε και θα τους αντικαταστήσει. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα ενδίεφερε μήπως καποιον ηλεκτρολόγο του φορουμ να ερθει να φτιαξει την ζημιά;

Δεν γνωρίζω καποιον δηστυχως και λόγω κωρονοιου δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, darkpsyelf είπε

Θα ενδίεφερε μήπως καποιον ηλεκτρολόγο του φορουμ να ερθει να φτιαξει την ζημιά;

Δεν γνωρίζω καποιον δηστυχως και λόγω κωρονοιου δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει.

Καλό θα ήταν να έγραφες και που βρίσκεσαι.

Επίσης με μια απλή αναζήτηση στο google όπως "ηλεκτρολογος Φλώρινα" ή "ηλεκτρολόγος Πειραιάς" θα βρεις δεκάδες.

Δημοσ.

Ο κορωνοιος δεν παίζει λόγο. Οι αυτοαπασχολουμενοι κυκλοφορούν έξω με δική τους βεβαιωση. Κάνε αυτό που σου είπε ο Joshua και θα βρεις σίγουρα κάποιον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...