mumra Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Γεια χαρα σε όλους. Εδω και κάποιες μέρες 3-4 έχω παρατηρήσει ότι το σήμα στο τηλέφωνο μου χάνεται τελειως σε σημεια που παλιότερά είχα λίγο σήμα.Επίσης όταν προσπαθώ να κάνω κλήση (και από σημεία με full σήμα) καθυστερεί πολύ να γίνει η κλήση.Περιμένω στο ακουστικό και μετά από αρκετά δευτερολεπτα τελικά κάνει την κλήση.Ε΄χετε καμια ιδέα.
meletis_m Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, mumra είπε Γεια χαρα σε όλους. Εδω και κάποιες μέρες 3-4 έχω παρατηρήσει ότι το σήμα στο τηλέφωνο μου χάνεται τελειως σε σημεια που παλιότερά είχα λίγο σήμα.Επίσης όταν προσπαθώ να κάνω κλήση (και από σημεία με full σήμα) καθυστερεί πολύ να γίνει η κλήση.Περιμένω στο ακουστικό και μετά από αρκετά δευτερολεπτα τελικά κάνει την κλήση.Ε΄χετε καμια ιδέα. Σε παρόμοιο θέμα σε συσκευή mi a2 lite πήγα στο κατάστημα του παρόχου. Έγινε αντικατάσταση της κάρτας sim χωρίς επιπλέον χρέωση . Μου είπαν έχει συμβεί και σε άλλους . Τη κάρτα τη είχα τουλάχιστον 5 χρόνια.
mumra Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Η κάρτα μου είναι 10 μήνες περιπου που την έχω.Σκεφτομουνα μηπως είναι λόγω υπερφόρτωσης των δικτυων λογω της κατάστασης που επικρατεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα