Προς το περιεχόμενο

Hyundai με Start Stop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aleksandrosPats είπε

Μμμ πως να το βραχυκύκλωσω όμως αν δεν μπει το καλώδιο το άσπρο μπλε που λέω στο βίντεο στην θέση του φρένου (εκεί που ανάβει το φρένο όταν το πατάς) δεν λειτουργεί το σύστημα καν.... 😕 😕 Αν δεν είχε θέμα με τον συμπλέκτη που θέλει πάτημα για να πάρει μπρος τότε θα δουλεύε ρολόι.... 😕

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mcl είπε

Μμμ πως να το βραχυκύκλωσω όμως αν δεν μπει το καλώδιο το άσπρο μπλε που λέω στο βίντεο στην θέση του φρένου (εκεί που ανάβει το φρένο όταν το πατάς) δεν λειτουργεί το σύστημα καν.... 😕 😕 Αν δεν είχε θέμα με τον συμπλέκτη που θέλει πάτημα για να πάρει μπρος τότε θα δουλεύε ρολόι.... 😕

χαζη ερωτηση αλλα δοκιμασες οταν ξεκινησεις να πατας συμπλεκτη ΚΑΙ φρενο? συμπλεκτη για να παιρνει η μιζα και φρενο γιατι πρεπει να συνδεθει με τη συσκευη που πηρες. δε βλεπω λογο να μη δουλευει κατι τετοιο αν εχουν γινει σωστα οι συνδεσεις..

μηπως εχει καει καμια ασφαλεια για τη τρομπα και ολα τα αλλα λειτουργουν σωστα?

εννοειται δες πρωτα αν εχεις immobilizer

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν υπάρχει θέμα με το immo το αμάξι παίρνει μπροστά και σβήνει. Τουλάχιστον σε ένα δικό μου vw του '99 έτσι έκανε. Στο βίντεο βλέπω δεν παίρνει καν μπρος οπότε ίσως είναι κάτι άλλο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/3/2020 στις 10:13 ΠΜ, Lezantas26 είπε

χαζη ερωτηση αλλα δοκιμασες οταν ξεκινησεις να πατας συμπλεκτη ΚΑΙ φρενο? συμπλεκτη για να παιρνει η μιζα και φρενο γιατι πρεπει να συνδεθει με τη συσκευη που πηρες. δε βλεπω λογο να μη δουλευει κατι τετοιο αν εχουν γινει σωστα οι συνδεσεις..

μηπως εχει καει καμια ασφαλεια για τη τρομπα και ολα τα αλλα λειτουργουν σωστα?

εννοειται δες πρωτα αν εχεις immobilizer

Καλημέρα φίλε μου Χρόνια πολλά για την εθνική μας εορτή! Το δοκίμασα και αυτο αλλά τίποτα δεν έγινε πάλι τα ίδια....της συνδέσεις τις έβαλα ακριβώς όπως λέει το σχέδιο....!! Δεν μπορώ να καταλάβω...το παράδοξο είναι ότι έβαλα και το κλειδί στην μίζα το γύρισα στην θέση ΟΝ και αντί για να γυρίσω κλείδι πάτησα το κουμπί όπου και πήρε κανονικά! Αλλά όταν πήγα να το πατήσω για να σβήσει ενεργοποίησε ξανά την μίζα αντί να το σβήσει! Αν ήταν ασφάλεια όμως καμενη ούτε με κλειδί θα έπαιρνε μπρος....έτσι δεν είναι??

Στις 23/3/2020 στις 3:21 ΜΜ, turbakiasss είπε

Νομίζω ότι αν υπάρχει θέμα με το immo το αμάξι παίρνει μπροστά και σβήνει. Τουλάχιστον σε ένα δικό μου vw του '99 έτσι έκανε. Στο βίντεο βλέπω δεν παίρνει καν μπρος οπότε ίσως είναι κάτι άλλο.

Αυτό ακριβώς αν ήταν θέμα immobilizer θα έπαιρνε και θα εσβηνε...το δικό μου σε παίρνει καν....!! Αν θέλεις διάβασε λίγο το ποστ που έκανα πιο πάνω για το κλειδί και το κουμπί που έγραψα... 😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...