mountzou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Αν κάποιος χρησιμοποιεί MacBook με κάποιο extra mouse, μπορεί να αναφέρει κάποιο αξιόπιστο ποντίκι για εργασία πολλών ωρών σε coding editors ; Εχω το magic mouse της Apple όπου πέρα από κάποιες φρίκες που τρώει με αποσυνδέσεις το Bluetooth, έχω την εντύπωση ότι δημιουργεί και θέματα στο PC, όλα πάνε μισή ταχύτητα πιο κάτω. Στη τιμή δεν έχω περιορισμούς αρκεί να δουλεύει αξιόπιστα στο λειτουργικό της Apple και να είναι εργονομικό για πολύωρη εργασία!
iCyd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Έχω εδώ και χρόνια το MX Master της Logitech ακριβώς για την ίδια χρήση . Θα στο πρότεινα με κλειστά μάτια. Κοίτα το MX Master 2S ως νεότερο μοντέλο. 3
mountzou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ, από άρθρα που βλέπω σχετικά με αυτό, όλοι λένε τα καλύτερα. Το έβαλε και σε προσφορά το ΠΛΑΙΣΙΟ, οπότε έφυγα για αγορά. 2
iCyd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 36 λεπτά πριν, mountzou είπε Ευχαριστώ, από άρθρα που βλέπω σχετικά με αυτό, όλοι λένε τα καλύτερα. Το έβαλε και σε προσφορά το ΠΛΑΙΣΙΟ, οπότε έφυγα για αγορά. Δεν θα το μετανιωσεις
mountzou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Περισσότερα από Τρίτη 24.03 ! Θα κάνω mini review όταν πέσει στα χέρια μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα