Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Ερμής το είχα χρησιμοποιήσει παλιά δεν μπορούσες να κανείς τίποτα. Ληξιαρχική πραξη γεννήσεως μπορείς να βγάλεις, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπορώ να το εκτυπώσω εγώ από το σπίτι γιατί μέχρι τώρα μόνο στον δήμο η στα κεπ γίνονταν. 

Επεξ/σία από sysyfos
Δημοσ.

Ότι τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών δεν προστατεύονται και ουδέ μια ευθύνη φέρνει κανένας από τα ξεφτέρια σε τυχών παραβίαση, είναι ψιλά γράμματα οπότε κουλ δεν μας νοιάζει 

Δημοσ.

παντως μου φαινεται οτι ειναι υποπτα βολικος ο ιος για καποια πραγματα...
- ηλεκτρονικες υπηρεσιες για ολα ξαφνικα (που το ειχαν και προγραμματισμενο συντομα)..
- προτροπη για χρηση του πλαστικου χρηματος σα λυση για τον ιο..
και ποσα αλλα πραγματακια που δε μου πανε στο μυαλο η που θα προκυψουν....

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ήθελα να προσκομίσω μια άδεια ασθενείας την οποία πήρα από τις 19 του μήνα μέχρι και τις 27 και τηλεφώνησα στο ΙΚΑ της πόλης μου για να κλείσω κάποιο ραντεβού για τις παροχές και μου έριξαν άκυρο..Οπότε λεφτά γιοκ..

Δημοσ.

Βγήκαν οδηγίες για όσους ενδιαφέρονται για την αυλη συνταγογραφηση. Εισερχεσαι στην γνωστή ιστοσελίδα από την οποία κ έκλεινες ραντεβού με γιατρούς στα κέντρα υγείας ΠΕΔΥ ΤΟΜΥ κτλ. Έχουν προσθέσει ειδικό μενού για το θέμα. Γράφετε email η και κινητό και μετά πρέπει να κάνετε επιβεβαίωση για το κάθε ένα με κάποιο ΡΙΝ που στέλνουν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Βγήκαν οδηγίες για όσους ενδιαφέρονται για την αυλη συνταγογραφηση. Εισερχεσαι στην γνωστή ιστοσελίδα από την οποία κ έκλεινες ραντεβού με γιατρούς στα κέντρα υγείας ΠΕΔΥ ΤΟΜΥ κτλ. Έχουν προσθέσει ειδικό μενού για το θέμα. Γράφετε email η και κινητό και μετά πρέπει να κάνετε επιβεβαίωση για το κάθε ένα με κάποιο ΡΙΝ που στέλνουν. 

Εγω δεν εχω καταλαβει πως θα πληρωνεται ενας γιατρος με την αυλη συνταγογραφηση. Γιατι ο πατερας μου π.χ καθε φορα που παει στον γιατρο για να του γραψει φαρμακα του δινει και απο 10 ευρω.

Δημοσ.

Λίγο Offtopic.... ερώτηση σχετικά με την μετακίνηση ανά 2 άτομα στο αυτοκίνητο.
Θέλω να μεταφέρω τα παιδία μου στην πρωην σύζηγο μου (επιλογή Β5 στην αντίστοιχη φόρμα). 
Τα παιδία όμως είναι 2 και ένας εγώ 3 άτομα στο σύνολο.
Δεν μπορώ να αφήσω το ένα μόνο του στο σπίτι εννοείται, γνωρίζει κάποιος φίλος τι γίνεται;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Εγω δεν εχω καταλαβει πως θα πληρωνεται ενας γιατρος με την αυλη συνταγογραφηση. Γιατι ο πατερας μου π.χ καθε φορα που παει στον γιατρο για να του γραψει φαρμακα του δινει και απο 10 ευρω.

Ιδιώτης είναι ο γιατρός; Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση, ίσως να αναλάβει κάποιος την πληρωμή του γιατρού μέσω ΙΒΆΝ. Η γιατρός μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο που με παρακολουθούν και απλά την ενημερώνω τηλεφωνικά πλέον να δηλώσει τα φάρμακα στο σύστημα για να μου έρθει η συνταγή στο email. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Ιδιώτης είναι ο γιατρός; Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση, ίσως να αναλάβει κάποιος την πληρωμή του γιατρού μέσω ΙΒΆΝ. Η γιατρός μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο που με παρακολουθούν και απλά την ενημερώνω τηλεφωνικά πλέον να δηλώσει τα φάρμακα στο σύστημα για να μου έρθει η συνταγή στο email. 

Nαι για τους ιδιωτες λεω. Εκτος και αν αυτο το συστημα ειναι μονο για το Δημοσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...