livaspy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δεν μπαίνει ποτέ...ούτε το forma.gov.gr...🤣🤣🤣...πανέτοιμους μας βρίσκω...
sysyfos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Ερμής το είχα χρησιμοποιήσει παλιά δεν μπορούσες να κανείς τίποτα. Ληξιαρχική πραξη γεννήσεως μπορείς να βγάλεις, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπορώ να το εκτυπώσω εγώ από το σπίτι γιατί μέχρι τώρα μόνο στον δήμο η στα κεπ γίνονταν. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από sysyfos
Tetrabitos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Αυτό το άρθρο είναι και το τέλος του skiabox. Ωριστε μηχανογράφηση
ignome4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Ότι τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών δεν προστατεύονται και ουδέ μια ευθύνη φέρνει κανένας από τα ξεφτέρια σε τυχών παραβίαση, είναι ψιλά γράμματα οπότε κουλ δεν μας νοιάζει
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Σε αυτό το site μπορούμε να "κατεβάσουμε" βεβαίωση εργασίας;Μπήκα και δεν το βρήκα.
illusionist_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Η κυρία που μου αρνήθηκε επίδομα επειδή δεν πίστευε ότι έμενα εκεί που έλεγα θα φάει πακέτο --- major WIN.
RoUf1An0s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Στις 21/3/2020 στις 6:45 ΜΜ, Droulas13 είπε Μια χαρά ξέρουμε: http://interops.ydmed.gov.gr/month/greekstats.php Αυτοί είναι του 'στενού' δημοσίου. Το πάρτι γίνεται στις διάφορες δεκο.
MasterX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 παντως μου φαινεται οτι ειναι υποπτα βολικος ο ιος για καποια πραγματα... - ηλεκτρονικες υπηρεσιες για ολα ξαφνικα (που το ειχαν και προγραμματισμενο συντομα).. - προτροπη για χρηση του πλαστικου χρηματος σα λυση για τον ιο.. και ποσα αλλα πραγματακια που δε μου πανε στο μυαλο η που θα προκυψουν.... 1 1
giannisag17 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Ήθελα να προσκομίσω μια άδεια ασθενείας την οποία πήρα από τις 19 του μήνα μέχρι και τις 27 και τηλεφώνησα στο ΙΚΑ της πόλης μου για να κλείσω κάποιο ραντεβού για τις παροχές και μου έριξαν άκυρο..Οπότε λεφτά γιοκ..
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Βγήκαν οδηγίες για όσους ενδιαφέρονται για την αυλη συνταγογραφηση. Εισερχεσαι στην γνωστή ιστοσελίδα από την οποία κ έκλεινες ραντεβού με γιατρούς στα κέντρα υγείας ΠΕΔΥ ΤΟΜΥ κτλ. Έχουν προσθέσει ειδικό μενού για το θέμα. Γράφετε email η και κινητό και μετά πρέπει να κάνετε επιβεβαίωση για το κάθε ένα με κάποιο ΡΙΝ που στέλνουν.
ardi21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Βγήκαν οδηγίες για όσους ενδιαφέρονται για την αυλη συνταγογραφηση. Εισερχεσαι στην γνωστή ιστοσελίδα από την οποία κ έκλεινες ραντεβού με γιατρούς στα κέντρα υγείας ΠΕΔΥ ΤΟΜΥ κτλ. Έχουν προσθέσει ειδικό μενού για το θέμα. Γράφετε email η και κινητό και μετά πρέπει να κάνετε επιβεβαίωση για το κάθε ένα με κάποιο ΡΙΝ που στέλνουν. Εγω δεν εχω καταλαβει πως θα πληρωνεται ενας γιατρος με την αυλη συνταγογραφηση. Γιατι ο πατερας μου π.χ καθε φορα που παει στον γιατρο για να του γραψει φαρμακα του δινει και απο 10 ευρω.
jim_tron Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Λίγο Offtopic.... ερώτηση σχετικά με την μετακίνηση ανά 2 άτομα στο αυτοκίνητο. Θέλω να μεταφέρω τα παιδία μου στην πρωην σύζηγο μου (επιλογή Β5 στην αντίστοιχη φόρμα). Τα παιδία όμως είναι 2 και ένας εγώ 3 άτομα στο σύνολο. Δεν μπορώ να αφήσω το ένα μόνο του στο σπίτι εννοείται, γνωρίζει κάποιος φίλος τι γίνεται; Ευχαριστώ
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 58 λεπτά πριν, ardi21 είπε Εγω δεν εχω καταλαβει πως θα πληρωνεται ενας γιατρος με την αυλη συνταγογραφηση. Γιατι ο πατερας μου π.χ καθε φορα που παει στον γιατρο για να του γραψει φαρμακα του δινει και απο 10 ευρω. Ιδιώτης είναι ο γιατρός; Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση, ίσως να αναλάβει κάποιος την πληρωμή του γιατρού μέσω ΙΒΆΝ. Η γιατρός μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο που με παρακολουθούν και απλά την ενημερώνω τηλεφωνικά πλέον να δηλώσει τα φάρμακα στο σύστημα για να μου έρθει η συνταγή στο email.
ardi21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ιδιώτης είναι ο γιατρός; Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση, ίσως να αναλάβει κάποιος την πληρωμή του γιατρού μέσω ΙΒΆΝ. Η γιατρός μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο που με παρακολουθούν και απλά την ενημερώνω τηλεφωνικά πλέον να δηλώσει τα φάρμακα στο σύστημα για να μου έρθει η συνταγή στο email. Nαι για τους ιδιωτες λεω. Εκτος και αν αυτο το συστημα ειναι μονο για το Δημοσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα