Tetrabitos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δουλευω ταμειο σε μια πιτσαρια. Με εχουν βαλει 4ωρο στα "χαρτιά" απο τις αρχες Φεβρουαριου, πριν το Outbreak του ιού. Δικαιουμαι τιποτα ή το παιρνουν οσοι καθονται με αναστολες εργασιας και κλεισιματα; Ευχαριστω 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Περίμενε τα λαμόγια του φόρουμ και θα σου βρουν τρόπο να το τσιμπήσεις.
fredd0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Δουλευω ταμειο σε μια πιτσαρια. Με εχουν βαλει 4ωρο στα "χαρτιά" απο τις αρχες Φεβρουαριου, πριν το Outbreak του ιού. Δικαιουμαι τιποτα ή το παιρνουν οσοι καθονται με αναστολες εργασιας και κλεισιματα; Ευχαριστω μειωθηκε το εισοδημα σου λογω της πανδημιας? εχασες δηλαδη τη δουλεια σου, μπηκες σε υποχρεωτικη αργια, αναγκαστηκες να κλεισεις το καταστημα/υπηρεσιες σου? αν ναι δικαιουσαι βοηθημα. Αν οχι δε δικαιουσαι. οπως τα λες δε δικαιουσαι.
sphinxgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Επίσης αν δουλεύεις νόμιμη, 2η δουλειά και βγάζεις πχ 100€ το μήνα σε επιχείρηση που έκλεισε (φροντιστήριο), παίρνεις τίποτα?!!!!
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Εγώ θέλω επίδομα λόγω κλεισίματος καφετερειων. Κοντεύω να παθω κατάθλιψη τώρα που δεν μπορώ να ρουφηξω την φραπεδουμπα μου κάτω από τον ήλιο και το καυσαεριο της Αθήνας. Δεν δικαιούμαι και εγώ κρατική αποζημίωση; 2
s1mplement Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Εγώ θέλω επίδομα λόγω κλεισίματος καφετερειων. Κοντεύω να παθω κατάθλιψη τώρα που δεν μπορώ να ρουφηξω την φραπεδουμπα μου κάτω από τον ήλιο και το καυσαεριο της Αθήνας. Δεν δικαιούμαι και εγώ κρατική αποζημίωση; Νομίζω όλα τα λεφτά θα φύγουν σε εκείνους που πάσχουν από το κλείσιμο των οίκων ανοχής, οπότε δεν θα βρεις την τύχη σου Ts, πες στον εργοδότη σου να σε βάλει σε αναστολή σύμβασης και τότε λογικά θα είσαι μέσα για επίδομα. Αν και ακόμα και να μην έχει κλείσει θα έχει μείωση τζίρου μια πιτσερία πιστεύω. Οπότε και να μην κάνεις τίποτα μπορεί να σε βάλουν σε επίδομα. Για σίγουρα δεν ξέρω ακόμα. 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Επίσης αν δουλεύεις νόμιμη, 2η δουλειά και βγάζεις πχ 100€ το μήνα σε επιχείρηση που έκλεισε (φροντιστήριο), παίρνεις τίποτα?!!!! Εδώ έχω ερώτηση αν έχεις ατομική επιχείριση που έκλεισε και δουλεύεις και σε καφετέρια τα βράδια, σου δίνουν 2 επιδόματα μια για επιχείριση και μια για την εργασία; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από s1mplement 1
Tetrabitos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, s1mplement είπε Νομίζω όλα τα λεφτά θα φύγουν σε εκείνους που πάσχουν από το κλείσιμο των οίκων ανοχής, οπότε δεν θα βρεις την τύχη σου Ts, πες στον εργοδότη σου να σε βάλει σε αναστολή σύμβασης και τότε λογικά θα είσαι μέσα για επίδομα. Αν και ακόμα και να μην έχει κλείσει θα έχει μείωση τζίρου μια πιτσερία πιστεύω. Οπότε και να μην κάνεις τίποτα μπορεί να σε βάλουν σε επίδομα. Για σίγουρα δεν ξέρω ακόμα. Οτι εχει μειωση εχει, χτες δωσαμε 12 πιτσες με το ζορι... Αλλα πως το αποδεικνύεις αυτο;
s1mplement Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Οτι εχει μειωση εχει, χτες δωσαμε 12 πιτσες με το ζορι... Αλλα πως το αποδεικνύεις αυτο; Εκείνοι τα μελετάνε αυτά, βλέπουν με κάποιο τρόπο την αύξηση σε πωλήσεις για Σουπερμάρκετ, οπότε και σε πιτσαρίες θα βλέπουνε. Δεν θα κοιτάνε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά σαν σύνολο τις μειώσεις λογικά. Και όπου βλέπουν σημαντική μείωση θα δίνουν και λεφτά. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από s1mplement
Προτεινόμενες αναρτήσεις