Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που μπορει να ενδιαφερει καποιους ειναι οτι, με βαση τα λεγομενα του Πιερρακακη, απο βδομαδα μεσω του gov.gr θα μπορουν να εκδιδονται συνταγες για φαρμακα ... για να μη πηγαινει ο κοσμος στους γιατρους.

πως δε ξερω. Υποθετω οτι δε θα πηγαινεις να λες τυπωσε μου μια συνταγη για Vicodin περιποιημενη, καποιος ελεγχος, η απλη επαναληψη παλιοτερης συνταγης θα γινεται.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χάλια μαύρα, καλυτερα επιστροφή σε στυβαγμενους τόνους από χειρόγραφα σε κακογουστα μουσταρδι ντοσιεδες

govv.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Αυτο που μπορει να ενδιαφερει καποιους ειναι οτι, με βαση τα λεγομενα του Πιερρακακη, απο βδομαδα μεσω του gov.gr θα μπορουν να εκδιδονται συνταγες για φαρμακα ... για να μη πηγαινει ο κοσμος στους γιατρους.

πως δε ξερω. Υποθετω οτι δε θα πηγαινεις να λες τυπωσε μου μια συνταγη για Vicodin περιποιημενη, καποιος ελεγχος, η απλη επαναληψη παλιοτερης συνταγης θα γινεται.

Νεο φαρμακο θεωρω πως δεν ειναι σωσστο αν δεν εχει κλινικη εικονα ο γιατος . Επαναλαμβανομενες βεβαια συνταγες ανετα .

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Πως θα γινεται αυτό; Μακάρι. Γιατί εγώ πρέπει να πάω στο Ιπποκράτειο από αρχές Απρίλη να πάρω συνταγή για φάρμακα από την γιατρό. 

Δημοσ.

Η βασική ιδέα απ' ότι έμαθα για την άυλη συνταγογράφηση, είναι ότι θα συνταγογραφεί ο γιατρός και θα στέλνεται στο κινητό του ασθενούς ένα barcode ή κάτι παρόμοιο.

Με αυτό το barcode θα πηγαίνει στο φαρμακείο και θα παίρνει τα φάρμακα.

Δημοσ.

Ωραια προσπαθεια αυτη στα προτυπα της Αγγλιας με το gov.uk.

Ολες οι ηλεκτρονικες υπηρεσιες σε ενα σημειο, με κατηγοριες, ετσι ωστε να μην ψαχνεσαι μονος σου σε πολλα site.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, fredd0 είπε

13 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Πως θα γινεται αυτό; Μακάρι. Γιατί εγώ πρέπει να πάω στο Ιπποκράτειο από αρχές Απρίλη να πάρω συνταγή για φάρμακα από την γιατρό. 

Μήπως τα επαναλαμβανόμενα π.χ. για πίεση και ζάχαρο που ο ασθενής πάει σε γιατρό και απλά του εκτυπώνει τρίμηνη ή εξάμηνη.Είναι στάνταρ αυτές και για να γίνει αλλαγή φαρμάκων πρέπει να καταχωρηθεί στο σύστημα νέα εντολή γιατρού.Πολύ καλό φαίνεται με μια ματιά.Η σύζυγος παίρνει ένα σταθερό χάπι για πίεση εδώ και τρία χρόνια περίπου και πρέπει κάθε 3 μήνες να πηγαίνει στο γιατρό να της εκτυπώνει απλά τρεις ίδιες συνταγές μία για κάθε μήνα.

8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Κατα λαθος ζητησα εκανα υπευθυνη δηλωση αντι για εξουσιοδοτηση ....Υπαρχει αλλη φορμα για εξουσιοδοτηση

Καθε αρχη και δυσκολη .

Γιάννη αν διαβάσεις το κείμενο το οποίο κατέβασα και διάβασα εξουσιοδότηση είναι απλά είναι σε υπεύθυνη δήλωση.Δεν υπάρχει πρόβλημα τη δέχονται όλες οι Υπηρεσίες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Γιάννη αν διαβάσεις το κείμενο το οποίο κατέβασα και διάβασα εξουσιοδότηση είναι απλά είναι σε υπεύθυνη δήλωση.Δεν υπάρχει πρόβλημα τη δέχονται όλες οι Υπηρεσίες.

Μια φορα στο ΑΤ της Πευκης που πηγα για θεωρηση δεν την δεχτηκαν την ΥΔ για εξουσιοδοτηση .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Μια φορα στο ΑΤ της Πευκης που πηγα για θεωρηση δεν την δεχτηκαν την ΥΔ για εξουσιοδοτηση .

Κάποιοι κολλημένοι σε καρέκλα μπορεί να το κάνουν αλλά δεν νομίζω πως είναι νόμιμο από τη στιγμή που έχει θεωρηθεί για το γνήσιο της υπογραφής αυτού που την καταθέτει και προσωπικά έχω κάνει άπειρες φορές εξουσιοδότηση σε υπεύθυνη δήλωση χωρίς ποτέ κάποιος να μου δημιουργήσει πρόβλημα.Αλίμονο αν κάποιοι κολλάνε σε ένα τίτλο πάνω που λέει δήλωση και όχι εξουσιοδότηση από τη στιγμή που κάτω στο κείμενο περιγράφεται ακριβώς ότι κάποιος εξουσιοδοτεί κάποιον άλλο για κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...