mic2mic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Βασικά είναι το ίδιο πράγμα. Βάζεις νερό στην σκόνη και έχεις υγρό απορρυπαντικό. Voila. Άλλο αν κάποιες εταιρείες μπορεί να έχουν κάπως διαφορετική σύνθεση στο υγρό από το στερό απορρυπαντικό τους. Αλλά βασικά το στερεό απορρυπαντικό είναι αφυδατωμένο υγρό.
LongTom Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, DrLo είπε Χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά απορρυπαντικά σε σκόνη, Ποτέ μα ποτέ δεν είχα κάποιο από τα προβλήματα που περιγράφεις. To αυτό. Η μόνο φορά που είδα άσπρους λεκέδες σε ρούχα ήταν όταν τίγκαρα το συρτάρι με σκόνη (μισός γκουβάς ήταν) όταν έπλενα πρώτη φορά ρούχα... Εάν ακολουθείς την δοσολογία δεν βγάζει τίποτα. Επίσης πλένω σχεδόν πάντα στους 30-40, νορμάλ πρόγραμμα.
janus5555 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, zoranb είπε Αυτό το πλυντήριο έχω κ δεν ξέρω εάν έχει πρόπλυση. Το documentation του είναι τραγικό! Έχεις μίνι πλυντήριο τοίχου;! Φοβερό! Βασικά, τόση ώρα σου λέμε να δοσομετρήσεις στο συρτάρι.. έχει συρτάρι?? Αν έχει συρτάρι τριών θέσεων τότε είναι, αριστερά το τμήμα απορρυπαντικού κύριας πλύσης, το μεσαίο είναι για το μαλακτικό και το δεξιά είναι για απορρυπαντικό πρόπλυσης. Αν έχει μικρότερο συρτάρι δυο θέσεων, όπως κάποια μεγάλα αυτόματα, τότε το αριστερά μεγαλύτερο τμήμα είναι για το απορρυπαντικό και το δεξιά μικρότερο για το μαλακτικό- το ξεχωρίζεις και από το χαρακτηριστικό "λουλουδάκι". Αν δεν έχει συρτάρι, τότε που βάζεις το μαλακτικό οεο? Σε κάθε περίπτωση νομίζω τόσο μικρό πλυντήριο δεν θα έχει πρόπλυση, άρα ξέχνα το και βάλε το απορρυπαντικό μέσα να τελειώνουμε.. Κάναμε σεντόνι με απαντήσεις για το τπτ, πιστεύω με όοολα τα παραπάνω απαντήσαμε στο αρχικό σου ερώτημα ;). Καλή μπουγάδα. 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Βασικά είναι το ίδιο πράγμα. Βάζεις νερό στην σκόνη και έχεις υγρό απορρυπαντικό. Voila. Άλλο αν κάποιες εταιρείες μπορεί να έχουν κάπως διαφορετική σύνθεση στο υγρό από το στερό απορρυπαντικό τους. Αλλά βασικά το στερεό απορρυπαντικό είναι αφυδατωμένο υγρό. Δεν είναι το ίδιο πράγμα σε καμία περίπτωση, μπορεί να έχουν παρόμοια συστατικά αλλά έχουν και πολύ διαφορετικά και διαφορετικές ιδιότητες και σίγουρα δεν ισχύει ότι αν ενυδατώσεις τη σκόνη παίρνεις το υγρό απορρυπαντικό που πουλάνε παραδίπλα στα ράφια.
evabb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, DrLo είπε Χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά απορρυπαντικά σε σκόνη, Ποτέ μα ποτέ δεν είχα κάποιο από τα προβλήματα που περιγράφεις. Μπορεί να έχει να κάνει με την μάρκα. Ή απλά η μάνα μου να αγοράζει παπαριες.
DrLo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, evabb είπε Μπορεί να έχει να κάνει με την μάρκα. Ή απλά η μάνα μου να αγοράζει παπαριες. Μπα , εγώ δε ξέρω καν τι μάρκα παίρνω , όποια βρω μπορστά μου , δε τις ξέρω πέρα τις 1-2 πολύ γνωστές Μάλλον το "στουμπώνει" με παρα πολύ ποσότητα. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από DrLo
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Το ρίξαμε στο νοικοκυριό με την καραντινα
Dante80 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μόνο απορρυπαντικό σε σκόνη για μένα. Κανένα πρόβλημα έως σήμερα.
alex19871987 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Οι άσπροι λεκέδες είναι είτε από υπερβολικό απορρυπαντικό είτε μαλακτικό.το να βάζεις παραπάνω δεν σημαίνει ότι θα καθαρίσουν καλύτερα.παντα όσο λέει στο απορρυπαντικό.
zoranb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, janus5555 είπε Έχεις μίνι πλυντήριο τοίχου;! Φοβερό! Βασικά, τόση ώρα σου λέμε να δοσομετρήσεις στο συρτάρι.. έχει συρτάρι?? Αν έχει συρτάρι τριών θέσεων τότε είναι... Δεν έχει συρτάρι, έχει δύο μικρές περιστρεφόμενες θήκες/δοχεία, που στη μια βάζεις το απορρυπαντικό κ στο άλλο το μαλακτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα