Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετίζω όλους τους συμφορουμίτες και ελπίζω να είστε όλοι καλά και ασφαλείς!Μόλις την Τρίτη έκανα αίτηση για νέα σύνδεση στην Cosmote για VDSL 50άρι και χθές Παρασκευή ήρθε τεχνικός για να ελέγξει τη γραμμή και να μου δώσει τον εξοπλισμό(ρούτερ) για να συνδεθώ.Έκανε ένα έλεγχο για ταχύτητα και μου είπε οτι συγχρονίζει στα 40 αλλά μπορώ να έχω πιο γρήγορη σύνδεση άμα γίνει αλλαγή του καλωδίου DSL απο το διαμέρισμα μου στο κουτάκι του OTE που βρίσκεται απέξω.Όλα καλά μέχρι εδώ και μέχρι χθές βράδυ που το χρησιμοποιούσα.Σηκώνομαι σήμερα το πρωί και βλέπω οτι δεν υπάρχει σύνδεση ούτε DSL,ούτε στο ίντερνετ καθώς και τηλεφωνία.Μπαίνω στο mycosmote να πληρώσω το πάγιο και τα τέλη ενεργοποίησης μήπως κ έφταιγε αυτό,τα πληρώνω αλλα τίποτα.Μπήκα στο gateway πρίν λίγο να τσεκάρω DSL status,ταχύτητα internet κ αμα υπάρχει SIP αριθμός δηλωμένος αλλά είναι όλα στο 0.Δοκίμασα reboot/factory reset αλλά απολύτως καμία διαφορά.Πήρα τηλέφωνο απο κινητό vodafone στο 13888 κ έφαγα κάπου 15 ευρώ σε κάρτα αλλά κανένας εκπρόσωπος δεν βρέθηκε να με εξυπηρετήσει έγκαιρα.Έχει κανείς κάποια ιδέα ποιό θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα?Το router μου είναι το εργοστασιακό που δίνει ο πάροχος,Speedport Entry 2i.

Δημοσ.

Παρε 13788. Αυτο ειναι η τεχνικη υποστηρηξη του ΟΤΕ, και ειναι δωρεαν απο κινητα η σταθερα οποιασδηποτε εταιριας. Το τηλεφωνο που πηρες ειναι η εξυπηρετηση πελατων και ειναι χρεωσιμο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimmykou είπε

Χαιρετίζω όλους τους συμφορουμίτες και ελπίζω να είστε όλοι καλά και ασφαλείς!Μόλις την Τρίτη έκανα αίτηση για νέα σύνδεση στην Cosmote για VDSL 50άρι και χθές Παρασκευή ήρθε τεχνικός για να ελέγξει τη γραμμή και να μου δώσει τον εξοπλισμό(ρούτερ) για να συνδεθώ.Έκανε ένα έλεγχο για ταχύτητα και μου είπε οτι συγχρονίζει στα 40 αλλά μπορώ να έχω πιο γρήγορη σύνδεση άμα γίνει αλλαγή του καλωδίου DSL απο το διαμέρισμα μου στο κουτάκι του OTE που βρίσκεται απέξω.Όλα καλά μέχρι εδώ και μέχρι χθές βράδυ που το χρησιμοποιούσα.Σηκώνομαι σήμερα το πρωί και βλέπω οτι δεν υπάρχει σύνδεση ούτε DSL,ούτε στο ίντερνετ καθώς και τηλεφωνία.Μπαίνω στο mycosmote να πληρώσω το πάγιο και τα τέλη ενεργοποίησης μήπως κ έφταιγε αυτό,τα πληρώνω αλλα τίποτα.Μπήκα στο gateway πρίν λίγο να τσεκάρω DSL status,ταχύτητα internet κ αμα υπάρχει SIP αριθμός δηλωμένος αλλά είναι όλα στο 0.Δοκίμασα reboot/factory reset αλλά απολύτως καμία διαφορά.Πήρα τηλέφωνο απο κινητό vodafone στο 13888 κ έφαγα κάπου 15 ευρώ σε κάρτα αλλά κανένας εκπρόσωπος δεν βρέθηκε να με εξυπηρετήσει έγκαιρα.Έχει κανείς κάποια ιδέα ποιό θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα?Το router μου είναι το εργοστασιακό που δίνει ο πάροχος,Speedport Entry 2i.

Από αυτά και μόνο καταλαβαίνεις ότι ήταν μέγα λάθος να πας στον πΟΤΕ :D  όχι ότι αλλού θα είναι καλύτερα αλλά λέμε τώρα..

Το επόμενο βήμα είναι να σου έρχονται 160-200 ευρώ το δίμηνο, και ας υπέγραψες για 50ευρώ, τα συμβόλαια σε αυτούς, μετράνε μόνο για όταν σε αγανακτήσουν και το σπάσεις, οπότε θα το επικαλεστούν για να πάρουν το πρόστιμο. 😑

Όσο για την "εξυπηρέτηση" , παίρνε στο 13788 όπως έχω γράψει και σε άλλα πρόσφατα post. Είναι δωρεάν

Δημοσ.

3 ώρες πριν, zernex201 είπε

Από αυτά και μόνο καταλαβαίνεις ότι ήταν μέγα λάθος να πας στον πΟΤΕ :D  όχι ότι αλλού θα είναι καλύτερα αλλά λέμε τώρα..

Το επόμενο βήμα είναι να σου έρχονται 160-200 ευρώ το δίμηνο, και ας υπέγραψες για 50ευρώ, τα συμβόλαια σε αυτούς, μετράνε μόνο για όταν σε αγανακτήσουν και το σπάσεις, οπότε θα το επικαλεστούν για να πάρουν το πρόστιμο. 😑

Όσο για την "εξυπηρέτηση" , παίρνε στο 13788 όπως έχω γράψει και σε άλλα πρόσφατα post. Είναι δωρεάν

Τι να πώ...δυστυχώς στο διαμέρισμα που μένω δεν υπάρχει άλλος πάροχος που να έχει διαθέσιμη γραμμή οπότε ο ΟΤΕ ήταν η μόνη λύση.Απ'οτι κατάλαβα πρέπει να είναι θέμα της καλωδίωσης του σπιτιού,πρίν λίγο "έλυσα" το σπλιτεράκι και είδα οτι τα καλώδια που συνδέονται πάνω του έχουν κυριολεκτικά καεί με αποτέλεσμα να κοπούν σε 2 διαφορετικά σημεία κ μάλλον πως εκεί βρίσκεται το θέμα.BTW μ'έσωσες με τον αριθμό που μου έδωσες,άμα δεν τον έβρισκα μπορεί να είχα φάει άλλο ενα 30ευρο σε κάρτες! 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jimmykou είπε

Τι να πώ...δυστυχώς στο διαμέρισμα που μένω δεν υπάρχει άλλος πάροχος που να έχει διαθέσιμη γραμμή οπότε ο ΟΤΕ ήταν η μόνη λύση.Απ'οτι κατάλαβα πρέπει να είναι θέμα της καλωδίωσης του σπιτιού,πρίν λίγο "έλυσα" το σπλιτεράκι και είδα οτι τα καλώδια που συνδέονται πάνω του έχουν κυριολεκτικά καεί με αποτέλεσμα να κοπούν σε 2 διαφορετικά σημεία κ μάλλον πως εκεί βρίσκεται το θέμα.BTW μ'έσωσες με τον αριθμό που μου έδωσες,άμα δεν τον έβρισκα μπορεί να είχα φάει άλλο ενα 30ευρο σε κάρτες! 

πολύ πιθανόν να είναι τα καλωδιάκια που λές :) , ζήτα να δηλώσουν βλάβη και να έρθει τεχνικός να το δει από κοντά, και όχι σοφίες από το τηλέφωνο. Επίσης μου κάνει λίγο περίεργη μια τέτοια ζημιά. Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να φέρεις κάποιον ηλεκτρολόγο να τσεκάρει γείωση , διακόπτη ηλεκτροπληξίας κλπ 

Μεσολάβησε μήπως καμιά κακοκαιρία και κάηκαν αυτά ?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλώθηκε η βλάβη ήδη.Δεν ξέρω μιάς και μόλις μπήκα σε αυτό το σπίτι αν και θα καλέσω κ ένα θείο ηλεκτρολόγο που έχω να το τσεκάρει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Τώρα σχετικά με τον καιρό ήταν γενικά κάλμα,μόνο αμα είχε κάνει καμιά πρίν μετακομίσω κ με τη χρήση έγινε χειρότερο το πράγμα.Τώρα μόλις βέβαια έκοψα το κομμάτι που είχε καεί και το ξανασυνέδεσα αλλά κανένα αποτέλεσμα.Σκέφτομαι μήπως αφού είναι καινούρια η σύνδεση και δεν πλήρωσα στην πρώτη μέρα τα τέλη σύνδεσης(χθές δλδ) αλλά σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να μην επικυρωθεί η πληρωμή μέχρι τη Δευτέρα που ανοίγουν οι τράπεζες να έχω φάει πόρτα απ'το DSLAM?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί από το πιο απλό πρόβλημα μέχρι το πιο σύνθετο.. Πάντως για να έγινε αυτό κάτι δεν πάει καλά με την καλωδίωση του σπιτιού. Δες το αυτό για να μην πάθεις και κανένα κακό σε ενδεχόμενη κακοκαιρία. Καλού κακού βάλε κανένα μπριζάκι (επώνυμο) με σταθεροποιητή τάσης στη μπρίζα του ρουτερ γιατί αν καεί απο ανεβοκατέβασμα τάσης δε θα στο αντικαταστήσουν και θα ζητάνε καμιά 30ρια ευρώ για να σου δώσουν καινούριο απο τον οτε.. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...