Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαίρετε.. ήρθε ο καιρός να ξεσκονίσω τις γνώσεις μου τις σημειώσεις και τα βιβλία μου σχετικά με web-design. θέλω να φτιάξω μια ιστοσελίδα για κατάστημα με Η/Υ και αξεσουαρ. ψάχνω να βρω κάποιο template που να μου αρέσει αλλά δεν βρίσκω. έχετε να προτείνετε κάτι? θυμάμαι τα site που πουλάνε templates είχαν μεγαλύτερη ποικιλία πιο παλιά.. ίσως θυμάμαι λάθος. έχετε κάποιο site να μου προτείνετε? η εναλλακτική είναι να απευθυνθώ σε κάποιον πιο έμπειρο και να το φτιάξουμε μαζί απ'το 0 αφού έχω μια γενική ιδέα πως το θέλω να είναι. Αλλά θέλω να δω και καμια έτοιμη λύση να γλιτώσουμε χρόνο και χρήμα.
Α το σημαντικότερο ξέχασα.. Μιλάμε για joomla. λογικά πάμε στην τελευταία έκδοση έτσι? ή μήπως στην αμέσως προηγούμενη? τελευταία φορά που ασχολήθηκα ήταν όταν πρωτοέβγαινε το joomla 3.0 και θυμάμαι η πλειοψηφία των plugins δούλευαν καλύτερα με το 2.5.

Επεξ/σία από klarinogroom
Δημοσ.

Γιατί μόνο με αυτό έχω ασχοληθεί ως τώρα (και λίγο με html5 αλλά πολύ επιφανειακά) οπότε θα είναι πιο εύκολο να ενημερωθώ για τις νέες εξελίξεις λειτουργείες κλπ απ'το να μάθω ένα νέο cms απ'το 0. τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι.

Δημοσ.

τότε θα σου πρότεινα να δεις το wordpress

αφου γνωρίζεις 5 πράματα θα σου φανεί παιχνίδι για την αρχή

για το σκοπό που το θες είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή, πιο απλό και πολλές περισσότερες επιλογές στα πάντα

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/3/2020 στις 8:25 ΜΜ, klarinogroom είπε

Γιατί μόνο με αυτό έχω ασχοληθεί ως τώρα (και λίγο με html5 αλλά πολύ επιφανειακά) οπότε θα είναι πιο εύκολο να ενημερωθώ για τις νέες εξελίξεις λειτουργείες κλπ απ'το να μάθω ένα νέο cms απ'το 0. τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι.

Θα πρότεινα και εγώ να δεις το Wordpress με WooCommerce. Ο χρόνος που θα χρειαστείς για να "ξεσκονίσεις" όπως λες τις γνώσεις σου με το Joomla είναι ο ίδιος με το να μάθεις πώς να χειρίζεσαι το Wordpress και ειδικά αν πάρεις κάποιο από τα best sellers σε theme που έχει και πολλές δυνατότητες μέσα, σε πολύ γρήγορο διάστημα θα είσαι έτοιμος. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...