Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας , πριν 3 μηνες αγορασα ενα λαπτοπ Lenovo ideapad 330s ( cpu Ryzen 7 2700U / gpu : radeon 10 (1GB vram)  ,  ram : 8GB  ,  237Gb SSD ). Tωρα για καποιον λογο το λαπτοπ αυτο δεν τρεχει καλα. Δηλαδη απο εκει που επεζα LoL με 80FPS με γραφικα Ultra , τωρα τα εχω σε medium με 50 fps και πεφτουν στα 20-10 αμα συνωστιζονται πολλα ατομα στην οθονη . Το μονο που πηραξα σε αυτο το Laptop ηταν να βαλω εναν παλιο σκληρο HDD μεσα για να κατεβαζω ταινιες σε αυτον.

Ποιες λυσεις εχω προσπαθησει μεχρι τωρα :1) Να κανω reset το λαπτοπ.

2)Να κανω update τους drivers. (Εχω κατεβασει το ΑΜD Radeon Software που τους κανει update μονο του).

3)Να τερματισω οτι εφαρμογη τρεχει εν ωρα παιζω.

Και δυστυχως τιποτα δεν το εφτιαξε.

Ευχαριστω.

SharedScreenshot.jpg

j.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω έχεις πρόβλημα με CPU Thermal Throttling, γενικώς σε όλα τα "φθηνά" laptops ένας Ryzen 7 2700U δεν είναι καλή επιλογή..

Το ότι έβαλες και τον παλιό σου σκληρό δίσκο μάλλον επιβάρυνε την κατάσταση με τις θερμοκρασίες και άλλο. 

Θα πρότεινα και εγώ να κάνεις ότι είπε και ο φίλος παραπάνω.

Επεξ/σία από LaMereda

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...