artist1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δεν έχω κατοικίδιο απλά κάποια πουλοβερ που χουν αυτό το χνουδάκι μου χουν γεμίσει κάποια άλλα ρούχα με χνούδι. Θα κάνουν δουλειά οι αποχνουδωτές από pet shop? Έχετε να μου προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο;
lactate Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Aν εννοείς μάλλινα πουλόβερ, εγώ έπαιρνα ξυραφάκι. 1
WebDevGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Είχα πάρει τον παρακάτω σε ένα Crazy Sundays για δοκιμή και έκανε μια χαρά την δουλειά του https://www.skroutz.gr/s/12464198/Esperanza-ECS004.html 1
artist1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Παιδια λάθος ίσως χρησιμοποιησα λάθος λέξη! Δεν εννούσα αυτό εννοούσα χνούδια οχι μπιμπικια! Αυτο το ρολερ με το αυτοκόλλητο που τραβαει και τις τριχες των γατιών σκυλιων εννοούσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 30 λεπτά πριν, artist1 είπε Παιδια λάθος ίσως χρησιμοποιησα λάθος λέξη! Δεν εννούσα αυτό εννοούσα χνούδια οχι μπιμπικια! Αυτο το ρολερ με το αυτοκόλλητο που τραβαει και τις τριχες των γατιών σκυλιων εννοούσα. Ειναι τόσο φτηνό που δεν αξίζει ούτε το ρευμα που εκαψες για να ποστάρεις.
artist1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 42 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ειναι τόσο φτηνό που δεν αξίζει ούτε το ρευμα που εκαψες για να ποστάρεις. εγω εχω βρει και με 12 ευρω για αυτο ρωτησα να δες https://www.diamandino.gr/fur-wizard-brush-for-pet-hair-and-lint-remover.html?sl=el&gclid=Cj0KCQjw9tbzBRDVARIsAMBplx8-InBp19csebJY6MotAgDfQcQ6xFxdhCAeMy5i5hgu8sehmpwBwY8aArK2EALw_wcB
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Στα ΣΜ έχει ενα ευρώ. Ασε που μπορείς να φτιάξεις μονος σου με ταινία συσκευασίας που θα την τυλίξεις στο χέρι σου ανάποδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα