cronos Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Κοίτα δε μπορείς να τη χαρακτηρίσεις χάλια ταινία. Απλά περιμένεις να δείς κάτι άλλο. Μετά το όργιο αίματος στο πρώτο, πας να δείς την απόλυτη splatter ταινία, με τις υπέρτατες μάχες με τα katana και δε συμαζεύεται. Και εγώ την ίδια αίσθηση είχα όταν την είδα την πρώτη φορά. Όταν την ξαναείδα, κατασταλαγμένος πλέον τί περιμένω να δώ, κατάλαβα ότι η δεύτερη ταινία σε καμία περίπτωση δεν πάει να μιμηθεί το πρώτο αλλά αποτελεί μια ξεχωριστή οντότητα. Έκανε μια ταινία στα πρότυπα των σπαγγέτι γουέστερν του Sergio Lione. Και αυτές οι ταινίες δεν διακρίνωνται από την έντονη δράση τους αλλά αποτελούν cult ταινίες. Κάτι τέτοιο πάει να περάσει και το kill bill vol.2 .
Fidelio Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Πολύ γούσταρα τον κινεζο Κουνγκ φου master . .. χαχα έριξα πολύ γέλιο! . . ..επίσης ο σούπερμαν δεν γεννήθηκε σούπερ, απλώς ο πλανήτης στον οποίο γεννήθηκε επικρατεί μεγαλύτερη βαρύτητα από την γη. Ως εκ τούτου και ερχόμενος στην γη και ένεκα των κληρονομικών του καταβολών μυικοσκελετικο σύστημα και τα ρέστα , είχε απίστευτες δυνάμεις. Βέβαια δεν μας είναι ξεκάθαρο πως βγάζει ακτίνες λέιζερ από τα μάτια πως πετάει . . . οκ σταματώ Ερώτηση . . . ποιόν ευχαρίστησε στο τέλος η νύφη? ????????
KaizerSoze Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Prwton,gia tin tainia: Egw periergws ixera akrivws TI tha dw giati o QT eixe dhlwsei pantou ma pantou "Kill Bill Vol.1 was my Eastern,this will be my Western".Kai ma ton Toutath,ma ti western!!Pragmatika tha ithela o typos na kanei mia fora ena klassiko western FIDELIO:O Superman exei tis dynameis pou exei logw tou Hliou kai oxi tis varythtas. O Doomsday nomizw opws kai o Luthor-prin ginei proedros twn USA- eixan prospathisei arketes fores na pontaroun ekei. An den kanw lathos auto-pera apo ta comics-to eixane deixei kai se ena episodeio tou Lois kai Clark kai fysika sto SMALLVILLE to petaxe se ena episodeio-auto me tis Hliakes kataigides- o Jeph loeb pou an mh ti allo einai oti pio authentia stin Superman Legacy kykloforei. Twra giauto pou les:Fysika kai "gennithike" sthn Gh me autes tis dynaototies.Den tis apekthse meta.To point einai oti ta super efodia ta exei kai malista apo tin stigmh ths afixhs.O Bruce dialexe na ginei Batman kai malista xwris na exei tin super stolh pou na mhn tin pernaei to lazer kai xwris na mporei na petaxei
KaizerSoze Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Kai kati asxeto:To koritsaki pou epaize tin korh ths den epaize G-A-M-A-T-A??
midnight_man Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Πάντως εγώ συνειδητοποίησα' date=' βλέποντας το έργο, γιατί πάντα γούσταρα τον superman πιο πολύ από όλους τους σούπερήρωες.[/quote']Egw symfwnw kai katalabainw giati den paw mia ton Superman kai paw me ta 1000 ton Batman.Dioti o Superman einai super logw sygiriwn kai katastasewn kai kyriws genithike.O Batman den einai super-hrwas,einai YPER-hrwas dioti den exei gennithei na petaei,na spaei toixous,more power than a locomotive and faster than a speeding bullet,den ton tsimpise kamia araxnh oute exei skeleto apo adamantio.DIALEXE o idios to peprwmeno tou,kathe fora pou gyrnaei niwthei ton pono,den exei kanena healing factor kai omws epimenei...Ante mhn mpoume se auth thn syzhthsh Χεχε το σήκωσες το γαντάκι Keiser... Κι εγώ συμφωνώ για batman αλλά δεν αλλάζω με τίποτα τους μοναχικούς μονολόγους του superman εκεί ψηλά στην στρατόσφαιρα. O batman μου έβγαζε μια μελαγχολία, τον έβρισκα λίγο κολλημένο, πολύ προσηλωμένο στον ιερό σκοπό, ο superman από την άλλη μου έδινε την εντύπωση πως αν είχε άλλη επιλογή θα ήθελε να ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος ή κάτι τέτοιο. Πάντως οι αναφορές μου είναι στον superman από το το σχέδιο κυρίως, νομίζω πως δεν βγήκε στο γυαλί ή στο πανί η εσωτερικότητα του αλλά μπορεί να κάνω και λάθος... Σόρυ για το οφφ τόπικ.
midnight_man Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Kai kati asxeto:To koritsaki pou epaize tin korh ths den epaize G-A-M-A-T-A?? έπαιζε γαμάτα όπως και ο Caradine που ήταν εκπληκτικός αλλά μήπως η Daryl δεν ήταν;
dim_b Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Πείτε μου έναν ηθοποιό σε ταινία του Tarantino, που δεν ήταν καταπληκτικός. ΥΓ: Μήπως τελικά είμαι προκατειλημένος; :roll:
Toufas Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 mipos den eisai adika? emena pantos to true romance einai i agapimeni mou tainia tou akolouthei to pulp fiction kai meta to reservoir dogs
KaizerSoze Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Toufa na tonisoume gia allh mia fora pws sto True Romance exei grapsei to senario kai DEN exei kanei tin skinothesia Emena stin seira einai Reservoir Dogs,Kill Bill 1/Pulp Fiction(isaxia gia merikous idious kai merikous asxetous logous),Kill Bill 2
cronos Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Πείτε μου έναν ηθοποιό σε ταινία του Tarantino, που δεν ήταν καταπληκτικός. Καταπληκτικός ο Samuel Jackson στο Pulp Finction. Έκανε και ένα πέρασμα στην αρχή του Kill Bill Vol.2 . Αν δεν το καταλάβατε ήταν ο πιανίστας στην πρόβα του γάμου.
STELARAS_O Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Ψιλοαπογοητευση ηταν καμια σχεση με το νο1,κλασεις πισω κριμα
dim_b Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 cronos, έναν που δεν ήταν καταπληκτικός είπα (και μη μου πείτε κανένα κομπάρσο )
Dyolf Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Την διασκέδασα απίστευτα και μπορώ να πω ότι την απόλαυσα όσο και την πρώτη (ίσως και περισσότερο). Ο Caradine πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ υποκριτικής, η Uma για άλλη μια φορά πέρασε τα πάνδεινα...
GrEEk_OuTcAsT Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 "Πείτε μου έναν ηθοποιό σε ταινία του Tarantino, που δεν ήταν καταπληκτικός. " O idios o Tarantino sto Pulp Fiction . To Kill Bill 2 itan fovero opos kai to proto. Kai kata ti gnomi mou den ginete na ta sigrinoume epeidi to ena eksartate apo to allo. Twra pia, mesa stis my 5 fave movies of all time, exei 2 tainies o Tarantino (PulpFiction + KillBill).
midnight_man Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Εγώ πάντως είμαι ερωτευμένος με την Janeen http://us.imdb.com/name/nm1021721/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.