Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Έχω την αίσθηση ότι λέει rocks ή τέλος πάντων κάτι που περιγράφει αλάτι. Αλλά και εγώ μια φορά την είδα για μα είμαι 100% σίγουρος. Πιθανό να είναι έτσι, εγώ πάντως δεν το άκουσα σίγουρα. Θα το διαπιστώσουμε όταν βγει στον Κινηματογράφο. Κοντός ψαλμός αλληλούια...
KaizerSoze Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Nai ontws dude.Pros to paron to dexomai mexri na vgei me ypotitlous-na kai kati xrisimo twn ypotitlwn
Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 alati einai to leei i shot her full of rock salt Ρε Toufas, γαμώταspoilersμουγαμώ... - paredwse
Exoskeletor Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 thn eida kiego..poly kalh..ante perimenoume kiales tarantino
kirileman Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Καλούτσικη ταινία. Και οι δύο ταινίες ξαναβλέπονται ευχάριστα σε dvd.
midnight_man Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Πάντως εγώ συνειδητοποίησα, βλέποντας το έργο, γιατί πάντα γούσταρα τον superman πιο πολύ από όλους τους σούπερήρωες.
Djerdjelesh Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Πάντως εγώ συνειδητοποίησα, βλέποντας το έργο, γιατί πάντα γούσταρα τον superman πιο πολύ από όλους τους σούπερήρωες. Όντως, απίστευτη παρομοίωση αυτή Φοβερός ο ψυχολογικός πόλεμος απ' τη μεριά του Bill, αλλά και απίστευτη η σκηνή με το μάτι της Ele Γενικά είχε περισσότερο "βάθος" απ' την πρώτη ταινία αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια απ' τις δύο ως καλύτερη. Και οι δυο είναι εξίσου κορυφαίες και επειδή τα divx (που ήδη έχω - internet rulez ) δεν αρκούν, περιμένω να κυκλοφορήσει κάποιο ενδιαφέρον πακετάκι Ο Ταραντίνο αποδεικνύει για 5η (στην ουσία 4η) φορά πόσο κορυφαίος είναι στο είδος του.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Πάντως εγώ συνειδητοποίησα, βλέποντας το έργο, γιατί πάντα γούσταρα τον superman πιο πολύ από όλους τους σούπερήρωες. Egw symfwnw kai katalabainw giati den paw mia ton Superman kai paw me ta 1000 ton Batman.Dioti o Superman einai super logw sygiriwn kai katastasewn kai kyriws genithike.O Batman den einai super-hrwas,einai YPER-hrwas dioti den exei gennithei na petaei,na spaei toixous,more power than a locomotive and faster than a speeding bullet,den ton tsimpise kamia araxnh oute exei skeleto apo adamantio.DIALEXE o idios to peprwmeno tou,kathe fora pou gyrnaei niwthei ton pono,den exei kanena healing factor kai omws epimenei...Ante mhn mpoume se auth thn syzhthsh
Bayern7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Το 1 ήταν και για μένα πάρα πολύ καλό (σπάνια λέω τέλειο)... Για το δεύτερο τώρα! Τεράστια κοιλιά μετά από το ξεμάτιασμα της Elle... Μιλάμε τελείως ανούσιοι διάλογοι και μονόλοι από τον πολύ καλό Carradine. Αλλά τίποτα παραπάνω. Ξυπνιτζίδικοι διάλογοι και μονόλογοι που κούραζαν και απογοήτευαν. Δλδ σε κάποια φάση έλεγες, "κοίτα με ποιο τρόπο κάνουμε μια ταινία 2ωρη+ χωρίς να προχωράμε την υπόθεση", μαθήματα στη σπατάλη κινηματογαφικού χρόνου... Θα προτιμούσα τον Bill να τον έκανε ο γέρος που έκανε τον Pai Mei. Θα θέλα να τον βλέπω να χαιδεύει περισσότερο τα μουστάκια του, όχι οτι θα πρόσφερε τπτ παραπάνω στη ταινία εκτός από μερικές χαριτωμένες σκηνές. Αν μη τι άλλο ήταν μια cult φιγούρα στο έργο. Γενικώς ψιλοαπογοήτευση σε σχέση με το πρώτο, και σε μια εντελώς διαφορετική γραμμή, πράγμα που ξένισε και απογοήτευσε.. Aκόμα και το soundtrack (που ήδη κοσμεί τη δισκοθήκη μου) ήταν κατώτερο του πρώτου...
dim_b Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Γιά το μόνο που θα συμφωνήσω Bayern7, είναι ότι το soundtrack είναι κατώτερο του Vol. 1, το οποίο με τη σειρά του, είναι κατώτερο από όλα τα προηγούμενα των ταινιών του QT (αν και έχω φάει ένα απίστευτο κόλλημα με το Malaguena Salerosa τις τελευταίες 15 μέρες, το οποίο χειροτέρεψε όταν είδα την ταινία ).
KaizerSoze Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Diladh re Bayern na ypothesw oti to Pulp Fiction den sou arese?Dioti to oplo tou itan oi "xypnatzidikoi" dialogoi pou les kai sy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.