panosp1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 SPOILER ALERT gelio exei o Chinese Master Pai Mei, alla ton deixnoun gia ligo. Episis endiaferon exei kai pros to telos prin paei ston Bill i sizitisi me ton mexikano ( nomizw ?) pou jerei to Bill apo paidi. Opws exei ipo8ei kai parapanw, oi dialogoi einai arketa kaloi mporw na pw, i Elle tin trwei asxima. Prosopiki apopsi pws i teleytaia monomaxia eprepe na kratisei ligo parapanw, episis mia skini pou eixa dei sto trailer den iparxei sti tainia edited by paredwse
cronos Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 H πρώτη ταινία ήταν στα πρότυπα των γιαπωνέζικων ταινιών με μάχες, σπαθιά, σαμουράι και μπόλικο αίμα. Η δεύτερη είναι στα πρότυπα των σπαγγέτι γουέστερν του Sergio Lione. Υπάρχει άλλωστε αυτούσιο κομμάτι του Ennio Morricone (σ.σ. Θεός) το οποίο το έχει χρησιμοποιήσει σε μιά αρχική σκηνή. Δείχνει παράπλευρες ιστορίες για να διαφωτίσει το μυστήριο, μέχρι να φτάσει στη κορύφωση, στην τελευταία μάχη μεταξύ της Uma Therman και του David Carantine (αλήθεια σε ποιά διάσημη σειρά έπαιζε αυτός ρε παιδιά? Αυτή που κάνει τον καλόγαιρο saolin. στη γλώσσα έχω το όνομα αλλά δε μου έρχεται) Επίσης και η τελική μάχη θα έπρεπε να διαρκέσει κάτι παραπάνω. Αλλά από την άλλη στα κλασσικά γουέστερν οι μάχες διαρκούν πάρα πολύ? ΜΠΑΜ και κάτω. Πολύ ωραία ταινία πάντως.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 @ panosp1: Αυτό το topic το έχεις δει; :evil:
panosp1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 oops, sorry paidia :oops: @ admin, kai pali signomi... mou jefige.......
cronos Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 cronos sto kung fu epeze Ναι μπράβο. Στην άκρη της γλώσσας μου το είχα. Ευχαριστώ πολύ.
geostar Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 OK to eida simera,apo proti matia mou fenetai oti kai edo ginetai ala Matrix, i tainia oso paei kai 3efouskonei...
Toufas Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 ti lete re paidia? mia xara ergaki itan to kill bill 2....eleos diladi
KaizerSoze Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 SPOLER Nai re ,ti xefouskwnei!!!Isa-isa the killing lines are back!!!Kalyteroi dialogoi,diafwnw gia tin telikh maxh,stis mises tainies me ton Clint Eastwood etsi einai,kathontai apenanti,milane,1-2 mpammpoum,o nekros psythrizei teleutaia logia,o irwas apomakrynetai sto iliovasilema,telos. Merikous isws na kourase dioti itan argo se styl Western-i flogera parapompi sigoura ston Harmonika tou Bronson sto Once upon a time in the West,an kai an thymamai kala o Carantine ws Cane sto Kung Fu den epaize mia...flogera?- einai kathara thema ti theleis:Theleis oriental i western?Dialegeis kai perneis.Pantws egw ta vrika exisou kala kai ta 2,mousiki teleia kai sta 2,skinothesia APOSGI kai sta 2-i skini p.x. pou itan kleismenh sto feretro poly teleia A,kai gia atakes eyxaristw alla tha parw to "I wouldn't need it from this range but I'm a fu*king surgeon with the shotgun" kai to theiko "Hah,I was just f*cking with you " tou David ENOEITAI ta tsimpisa molis vgoun se 2plo DVD
cronos Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Αυτό ακριβώς που λέει ο kaizersoze η πρώτη ταινία ήταν φόρος τιμής στις κλασσικές γιαπωνέζικες παραγωγές με όλες τις μάχες με τα katana και δε συμαζεύεται. Η δεύτερη ταινία είχε τους ρυθμούς ενός κλασσικού γουέστερν με ήρεμους ρυθμούς και στο τέλος μπαμ-μπαμ και πάρτους κάτω.
Tanto1982 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 o Tarantino apodeiknyei gia akoma mia fora to asteireuto talento tou. Xilia mpravo. Para poly kali kai - isws to kyriotero - diaskedastiki tainia!! anamoni twra gia ena full edit
KaizerSoze Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Re seis,mono mia aporia:Ok,einai super karateka i gomena alla SPOILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER REEEEEEEEEEEEEEE OK VGIKE APO TO FERETRO.dEN EIXE faei omws re seis mia karmpinia katavyza??Pws glytwse?Me ti tis erixe,me anaisthitiko?(ligo prin tin karampinia eskypsa na parw tin Cocacola kai toxasa).Xl;wmo pantws an krinw apo ta aimata Akoma kai sto spiti tou Bill omws re,den eixe kanena simadi sto stithos ekei pou forage to ntekolte Telos REEEEEEEEEEEEEEEEEEE
cronos Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Φίλε μου η καραμπίνα είχε φυσίγγια με αλάτι (το λέει άλλωστε). Δεν ήθελε να την τεζάρει με τη μία αλλά να έχει βασανιστικό θάνατο. Από κεί και έπειτα ποιός σου είπε ότι στο σπίτι του Bill έφτασε την επόμενη μέρα? Μπορεί να έκανε και καμιά βδομάδα ή κανά μήνα για να τον βρεί. edited by paredwse
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 *** Spoiler Begins *** Ξαναέβαλα το δισκάκι για να το τσεκάρω. Αλλά δεν έχω υπότιτλους, η μουσική είναι δυνατή στο συγκεκριμένο σημείο και ο Budd (Michael Madsen) δεν μιλάει και τόσο καθαρά - Texas είναι άλλωστε, έχει και την ρημάδα την προφορά. Καθώς η Beatrix (Uma Thurman) κείται στο έδαφος, ο Bud προχωράει αργά, σκύβει από πάνω της και ανοίγει την καραμπίνα να βγάλει τους κάλυκες. Εκεί κάτι λέει περίπου στο "Yeah, ain't nobody a bad ass when [with] a double dose of [εδώ μπαίνει αδιευκρίνιστη λέξη] dug deep in their tits". Αυτό έβγαλα. Πάντως μου φαίνεται ότι δεν είναι κανονικά σκάγια - μπορεί να είναι πλαστικά σκάγια που ναι μεν προκαλούν τοπική αιμορραγία (αφού χτυπούν το ανθρώπινο σώμα με αρκετή δύναμη) αλλά αν πυροβολήσεις από μακριά δεν προκαλούν τραυματισμό σε βάθος - απλά ακινητοποιούν. Τι να πω; That's my two cents... *** Spoiler Ends ***
cronos Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 *** Spoiler Begins *** "Yeah' date=' ain't nobody a bad ass when [[i']with[/i]] a double dose of [εδώ μπαίνει αδιευκρίνιστη λέξη] dug deep in their tits". Αυτό έβγαλα. *** Spoiler Ends *** Έχω την αίσθηση ότι λέει rocks ή τέλος πάντων κάτι που περιγράφει αλάτι. Αλλά και εγώ μια φορά την είδα για μα είμαι 100% σίγουρος. Από σκηνές μου άρεσε πάρα πολύ η μονομαχία της Uma με την Daryl. Και περισσότερο μου άρεσε που της έβγαλε και το δεύτερο μάτι. Απίστευτο γέλιο. Αλλά ρε γαμώτο τί άσχημα δάχτυλα που έχει η Uma. Δείχνει ένα κοντινό όταν πατά το μάτι και είναι χάλια σαν δάχτυλα. Τα είχα δεί και στο Vol.1 όταν ήταν στο pussy wagon και προσπαθούσε να τα κάνει να κουνηθούν. Δεν μου άρεσαν καθόλου. Βρίκαμε και κάτι ατελές στο κατ'άλλα τέλειο κορμί της Uma. Πολύ ασπρίλα έπεσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.