Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από μια μέγιστη βλακεία διέγραψα έναν φάκελο στον ssd που είχα μέσα γύρω στα 3000 τραγούδια χωρισμένα σε υποφακελους, ξέρω πως με recovery μπορώ να σώσω κάποια αλλά μήπως υπάρχει τρόπος να βρω καπου μέσα στο pc σαν συντομεύσεις η δεν ξέρω γω τι τα ονόματα των αρχείων; Με ενδιαφέρει βασικά να ξαναβρώ τα ονόματα των τραγουδιών όπως τα είχα στους φακέλους, γίνεται κάτι τέτοιο;

Επεξ/σία από giannis2429
Δημοσ.

Για αρχή ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SSD ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΣΚΟς ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ!

Ότι και να κάνεις, αν θέλεις να πάρεις σωστά όλα ή τα περισσότερα αρχεία σου μπουτάρεις από άλλο μέσω ή μεταφέρεις τον δίσκο σε άλλο σύστημα. Όσο δουλεύεις από αυτόν τον δίσκο τόσο περισσότερο θα καταστρέφεις αρχεία.

Μετά και αφού ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ δοκίμασε μια με το δωρεάν recuva, μετά με το Active@file recovery που προτάθηκε πριν και με το EaseUS Data Recovery να δεις τι θα βγάλεις. Να ξέρεις ότι η ανάκτηση γίνεται ΠΑΝΤΑ σε άλλον δίσκο και ποτέ στον ίδιο οπότε θα χρειαστείς ή εξωτερικό δίσκο ή επαρκές χώρο σε στικάκι ή να έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο στον άλλο δίσκο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά thanks για την βοήθεια.

Τώρα συνειδητοποιω πως μάλλον δεν το ανέβασα και στη σωστή κατηγορία.

Βασικά απ το να μπλέξω με επαναφορά, είπα μήπως γίνεται με κάποιο τρόπο να βρω τις ονομασίες για να τα ξαναπεράσω στο pc σιγά σιγά με την ίδια ταξινόμηση (που είναι και αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως).

Δημοσ.

Αν δεν είχες φροντίσει να κρατήσεις ένα folder tree ή κάποιο playlist δε νομίζω να μπορείς να κάνεις τώρα κάτι τέτοιο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν δεν είχες φροντίσει να κρατήσεις ένα folder tree ή κάποιο playlist δε νομίζω να μπορείς να κάνεις τώρα κάτι τέτοιο.

Όχι δυστυχώς.

Δοκίμασα το εξής, πήγα στον τοπικο δίσκο και εκανα αναζήτηση ενα όνομα καλλιτέχνη που θυμόμουν, και μου εμφανίζει ολα τα κομμάτια απο αυτον που διαγράφηκαν ως συντομευσεις ιντερνετ. Αλλα δεν βολευει να ψάχνω εναν εναν τους τραγουδιστές γιατι πολλούς δεν τους θυμάμαι, αν υπηρχε τροπος στην αναζήτηση να βρω όλες τις συντομευσεις ιντερνετ θα μου εμφανιζοταν ολα θεωρητικά, το θεμα ειναι οτι στην αναζητηση έχω γραψει οτι κατάληξη μπορώ να σκεφτω αλλα δεν εμφανιζει τίποτα.Δεν ξέρω αν γινομαι κατανοητος.

Υπάρχει τρόπος να πληκτρολογήσω στην αναζήτηση ''κάτι'' ωστε να μου βγάλει όλες τις συντομευσεις ιντερνετ, και θεωρητικά όλες τις ονομασιες τραγουδιων που διαγράφηκαν?

px.jpg

Δημοσ.

Δεν ξερω αν θα βοηθησει, αλλα οι "συντομευσεις ιντερνετ" εχουν καταληξη .url, οποτε δοκιμασε να ψαξεις για *.url.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που σου βγάζει μήπως είναι τίποτα από τα πρόσφατα αρχεία;

Αν σε αυτό κάνεις δεξί κλικ->Ιδιότητες βγάζει κάτι που σε βοηθάει; Έχει Δεξί κλικ->Άνοιγμα φακέλου προορισμού;

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...