Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εργαλειοθηκη ή κουμπαρα σου προτεινω.

Ανοιγει ο καιρος αστο για του χρονου ή να τελιωσει το θεμα του κορωνοιου να ερθει κανενας υδραυλικος. Πιθανοτατα να θελει καθαρισμο το δικτυο σου με πιεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν το ανάβεις κάνει έτσι ts? 

Αν είναι όταν το αναβεις είναι από την Συστολή - διαστολή 

(αν μιλάμε για καλοριφέρ σπιτιού) 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Fosforos είπε

λες και το χτυπας με κατσαβιδι ή πετάς μέσα του κάποιο κέρμα

τι να το κάνω;;

εξαέρωση δοκιμασα ήδη

Τι μάρκα είναι το αυτοκίνητο;;;;;;

Κάτι παρόμοιο κάνει και το δικό μου.Όταν κλείσω το κουμπί που γυρίζει από ζεστό στο κρύο κάνει αυτό το χτύπημα τακ τακ τακ 4-5 φορές δυνατά.Ρώτησα και μου είπαν είναι από το κλαπέτο το οποίο δεν κλείνει σωστά. Για να επισκευαστεί δυστυχώς πρέπει να βγει όλο το ταμπλό συν το ανταλλακτικό μεγάλο το κόστος.Το έχω έτσι 4-5 χρόνια το συνήθισα.Το χειμώνα το δεν το κλείνω ποτέ το έχω μία σκάλα ανοιχτό γιατί αν είναι κλειστό χτυπάει και όταν θα το βάλω μπρος. opel vectra είναι το δικό μου.

edit..........Άστο άκυρο  ότι νάναι λέω.Για το αυτοκίνητο γράφω εγώ.Μάλλον έχω βαρέσει μπιέλα από την κλεισούρα.:D

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Πιθανόν να είναι από την συστολή - διαστολή λόγο κρύου - ζεστού . Συνήθως  εκεί που πατάει η βάση του σώματος πάνω στην βάση που είναι βιδωμένη στον τοίχο έχει ένα μικρό πλαστικό που δεν αφήνει να έρθει σε επαφή μέταλλο με μέταλλο  και λειτουργεί και σαν "γλίστρα "  για να παίρνει τις συστολές - διαστολές που δημιουργούνται από την θέρμανση - ψύξη του σώματος . Εκεί με τα χρόνια χαλάει ή φεύγει το πλαστικό . έρχεται σε επαφή μέταλλο με μέταλλο και δημιουργούνται αυτοί οι ήχοι . 

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι το αρχικο μηνυμα ειναι για καλοριφερ σπιτιου. 

αν ειναι για καλοριφερ σπιτιου θα φερεις υδραυλικο. θα κοιταξει αν ειναι κλειστου κυκλωματος το δοχειο διαστολης (πιεση, κατασταση) και την πιεση του νερου στον αυτοματο πληρωσης (θα το ρυθμισει). υπαρχουν βεβαια και ενα σωρο αλλες παραμετροι αλλα ο υδραυλικος θα γνωριζει τι να κανει εαν ειναι επαγγελματιας. 

εαν ειναι ανοικτου κυκλωματος ελεγχει την πιεση του νερου και την κατασταση του ανοικτου δοχειου στην ταρατσα της οικοδομης. 

οσο για τον φιλο με το αυτοκινητο φοβαμαι οτι το προβλημα του ειναι καθαρα μηχανικο. το κανει και στο κρυο η μονο στο ζεστο? υποπτευομαι ανεμιστηρα η και κλαπετο σπασμενα η μετατοπισμενα. αν δεν βγει το ταμπλο για να βρεθει ο ενοχος μονο εικασιες κανουμε...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, xsterg είπε

εχω την εντυπωση οτι το αρχικο μηνυμα ειναι για καλοριφερ σπιτιου. 

αν ειναι για καλοριφερ σπιτιου θα φερεις υδραυλικο. θα κοιταξει αν ειναι κλειστου κυκλωματος το δοχειο διαστολης (πιεση, κατασταση) και την πιεση του νερου στον αυτοματο πληρωσης (θα το ρυθμισει). υπαρχουν βεβαια και ενα σωρο αλλες παραμετροι αλλα ο υδραυλικος θα γνωριζει τι να κανει εαν ειναι επαγγελματιας. 

εαν ειναι ανοικτου κυκλωματος ελεγχει την πιεση του νερου και την κατασταση του ανοικτου δοχειου στην ταρατσα της οικοδομης. 

οσο για τον φιλο με το αυτοκινητο φοβαμαι οτι το προβλημα του ειναι καθαρα μηχανικο. το κανει και στο κρυο η μονο στο ζεστο? υποπτευομαι ανεμιστηρα η και κλαπετο σπασμενα η μετατοπισμενα. αν δεν βγει το ταμπλο για να βρεθει ο ενοχος μονο εικασιες κανουμε...

Έχεις δίκιο μάλλον τα έχω παίξει από την κλεισούρα .Το διόρθωσα.😊

Και εμένα το κάνει καμιά φορά το μικρό του μπάνιου όταν το ανοίγω αλλά όχι κάτι το πολύ έντονο.Έχω παρατηρήσει αν το κουνήσω ότι δεν είναι τελείως σταθερό αλλά ταλαντεύεται 1-2 εκατοστά ενώ τα υπόλοιπα δεν κινούνται από τη θέση τους.Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους

συνειδητοποιώ ότι έγραψα πολύ βιαστικά χθες και δε το ξεκαθάρισα

ναι είναι καλοριφέρ σπιτιού

ο θερμοστάτης είναι σταθερα στους 21 βαθμούς οπότε δε μπορώ να καταλάβω αν γίνεται μόλις το ανοίξω

ουτε έτυχε να προσέξω

πάντως το θέμα δε παίρνει αναβοολή γτ το καλοριφερ είναι ένα μετρο απ το κρεβατι και την τελευταία βδομαδα με ξυπναει καθε νύχτα

Δημοσ.

Περίεργα προβλήματα διαβάζω σε αυτό το forum!!! Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν!!!

1. Κάνει μόνο ένα σώμα στο σπίτι, ή όλα?
  2. Το έκανε πάντα ή ξεκίνησε τώρα?
    1. Αν ξεκίνησε τώρα, έγινε κάποια εργασία και μετά ξεκίνησε?
  3. Αν ανεβάσεις ή κατεβάσεις το θερμοστάτη, αλλάζει ο θόρυβος?
  4. Αν ανοίξεις ή κλείσεις λίγο τη βάνα του σώματος, αλλάζει ο θόρυβος?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...