Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω το Galaxy S8+ εδω και 2,5 χρονια και εχει αρχισει να μου κανει νερα μιας και ειμαι πολυ απαιτητικος χρηστης συν οτι εσπασα προσφατα την οθονη. Δεν ειμαι σιγουρος ποια νεα συσκευη να διαλεξω, προτιμω να παραμεινω στην flagship κατηγορια. Σκεφτομαι για S20+ η Note 10 plus (S20 Ultra απλησιαστο λογο τιμης). Τι αλλο προτεινετε;

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Αν θες σοβαρό κινητό κοίτα κάποιο oneplus, σε exynos δεν θα πήγαινα με τίποτα, πολλά παραπάνω διαβάζω στα s20 με την μπαταρία και υπερθέρμανση. 

Δες και realme x2 Pro που είναι πολύ δυνατό σε καλή τιμή. 

Επίσης p30 pro μπορείς να δεις. 

Δημοσ.

Αν θες οπωσδήποτε να μείνεις στην Samsung θα πρότεινα Note 10+. Αλλιώς κοίτα το Huawei P30 Pro, πολύ καλή συσκευή σε όλους τους τομείς. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Netr0nic είπε

Αν θες οπωσδήποτε να μείνεις στην Samsung θα πρότεινα Note 10+. Αλλιώς κοίτα το Huawei P30 Pro, πολύ καλή συσκευή σε όλους τους τομείς. 

Μου αρεσει πολυ το P30 Pro αλλα δεν θελω να παω σε περσινο μοντελο, η μονη εξαιρεση ειναι το Note 10+ γιατι εχει ενα εξαμηνο που βγηκε.

15 ώρες πριν, chios είπε

Αν θες σοβαρό κινητό κοίτα κάποιο oneplus, σε exynos δεν θα πήγαινα με τίποτα, πολλά παραπάνω διαβάζω στα s20 με την μπαταρία και υπερθέρμανση. 

Δεν ειμαι πολυ μεγαλος fan της Realme και δεν ξερω απο αποψη λογισμικου πως θα ειναι το τηλεφωνο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, anonymous96 είπε

Μου αρεσει πολυ το P30 Pro αλλα δεν θελω να παω σε περσινο μοντελο, η μονη εξαιρεση ειναι το Note 10+ γιατι εχει ενα εξαμηνο που βγηκε.

Δεν ειμαι πολυ μεγαλος fan της Realme και δεν ξερω απο αποψη λογισμικου πως θα ειναι το τηλεφωνο

Να πας από την κάμερα του S8 στην κάμερα του Realme, θα ήταν μεγάλη υποβάθμιση. Είναι απίστευτο το ότι τόσο το S8 όσο και το S7 βάζουν τα γυαλιά σε πολλά νεότερα κινητά με την μία (και μοναδική) κάμερά τους. Παίζει ρόλο και το OIS βέβαια, που το Realme δεν έχει, αλλά και το λογισμικό της κάμερας συνολικά.
Για το S20 διαβάζω ότι με τα τελευταία updates το λογισμικό της κάμερας βελτιώθηκε και δεν έχει τα θέματα που είχε στην αρχή. Για την μπαταρία δεν ξέρω. Προσωπικά, αν και θεωρώ ότι η σειρά S της Samsung είναι τα πιο πλήρη κινητά, και μόνο λόγω της τραγικής τους μπαταρίας, πλέον χλωμό να τα ξαναεπιλέξω. Εσύ με το S8 (κακή μπαταρία αυτό και το S6 - και από κοντά έρχονται και τα S7 και S9) λογικά θα καταλαβαίνεις τι εννοώ :-)
Εγώ πάντως, που ακόμα έχω το S7 και έχω αρχίσει να ψιλο-ψάχνομαι, αν έπαιρνα τώρα κινητό, μάλλον θα κοιτούσα το P30 και το P30 pro. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, chios είπε

ναι να πάρει 1+ με 150 γιγα ραμ και 1000 ριλοντ την μερα. ασε, μακριά και αγαπημένοι. 2 χρόνια με το 6 ακόμα περιμένω λύση. σκουπιδαριο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnyboy είπε

ναι να πάρει 1+ με 150 γιγα ραμ και 1000 ριλοντ την μερα. ασε, μακριά και αγαπημένοι. 2 χρόνια με το 6 ακόμα περιμένω λύση. σκουπιδαριο.

Είναι τόσο χάλια φίλε; έχω ακούσει ότι έχουν φοβερό smooth λειτουργικό και υποστήριξη 3 χρόνια δν ισχύει; εσύ τι θέμα είχες; ευχαριστώ 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kp1 είπε

Είναι τόσο χάλια φίλε; έχω ακούσει ότι έχουν φοβερό smooth λειτουργικό και υποστήριξη 3 χρόνια δν ισχύει; εσύ τι θέμα είχες; ευχαριστώ 

Είχα το 3 και πήγα στο 6. Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή. Με Android 8 ήταν όλα μια χαρά, από εκεί και πέρα είναι μαύρο χάλι. Έχω 2 1+ αυτή τη στιγμή, 1+6 και 1+5τ και κάνουν και τα δύο force close apps. Στο 6 έβαλα ότι ρομ έχω βρει και συνεχίζει να το κάνει, πάει το ριλοντ σύννεφο. Είναι ανοησία να έχεις 8 γιγα ραμ και να βλέπεις ριλοντ συνέχεια. Κάποιοι λένε ε σιγά το πράγμα πάει γρήγορα. Ναι οκ δεν με ενδιαφέρει πόσο γρήγορα πάει όταν αφήνω ένα app ανοιχτό και μετά από 5 λεπτά κάνει ριλοντ η εφαρμογή και χάνω το σημείο που ήθελα να δω. Αν είναι έτσι πλέον το ανδροιδ να πάρω αιφον. Αν είναι και το αηφον έτσι να πάρω ένα με 100 ευρώ. Ναι πάει σμουθ ακόμα και τώρα 2 χρόνια μετά, αλλά αυτό το πράγμα εμένα με ενοχλεί και με ενοχλεί πάρα πολύ. Τι να κάνω το σμουθ αν ανοίγω την εφαρμογή να πληρώσω και μέχρι να πάω στο ταμείο πρέπει να ξανά κάνω λογκιν επειδή την έκανε κιλ στο background? 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, stark είπε

Να πας από την κάμερα του S8 στην κάμερα του Realme, θα ήταν μεγάλη υποβάθμιση. Είναι απίστευτο το ότι τόσο το S8 όσο και το S7 βάζουν τα γυαλιά σε πολλά νεότερα κινητά με την μία (και μοναδική) κάμερά τους. Παίζει ρόλο και το OIS βέβαια, που το Realme δεν έχει, αλλά και το λογισμικό της κάμερας συνολικά.
Για το S20 διαβάζω ότι με τα τελευταία updates το λογισμικό της κάμερας βελτιώθηκε και δεν έχει τα θέματα που είχε στην αρχή. Για την μπαταρία δεν ξέρω. Προσωπικά, αν και θεωρώ ότι η σειρά S της Samsung είναι τα πιο πλήρη κινητά, και μόνο λόγω της τραγικής τους μπαταρίας, πλέον χλωμό να τα ξαναεπιλέξω. Εσύ με το S8 (κακή μπαταρία αυτό και το S6 - και από κοντά έρχονται και τα S7 και S9) λογικά θα καταλαβαίνεις τι εννοώ :-)
Εγώ πάντως, που ακόμα έχω το S7 και έχω αρχίσει να ψιλο-ψάχνομαι, αν έπαιρνα τώρα κινητό, μάλλον θα κοιτούσα το P30 και το P30 pro. 

Πριν το S8+ ειχα το S6. Συγκριτικα η μπαταρια του S8 τον πρωτο 1 χρονο και κατι ψιλα ειναι αρκετα καλη και ερχομενος απο το s6 μου φαινοταν τελεια! Οποτε πιστευω οτι το S20+ απο αποψη μπαταριας θα ειναι πολυ καλο. Να σημειωθει οτι πλεον το s8+ στην καλυτερη περιπτωση μου βγαζει 3 ωρες και 30 λεπτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...