johndark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, N3M3SiS είπε Εγω να καταλαβω; Εγω εχω καταλαβει πολυ καλα.. Εσυ να καταλαβεις τι σου λεμε.. Δεν σου ζητησα να μου αναφερεις τι σου εκανε ο δραστης και ουτε με ενδιαφερει. Θελεις εγω να σου εξηγησω απο το Insomnia γιατι μπορει ο δικηγορος να μην ηθελε να σου ξαναμιλησει στο τηλεφωνο; Εμεις εχουμε συναναστραφει διαδικτυακα ισα με 10 λεπτα, γραπτως και μεσω ενος forum και δεν θελω να σου ξαναμιλησω ηδη.. Δε θελω να μου πεις το γιατι δεν απαντησε . Απλα το αναφερω για σου δειξω οτι εξαφανιστηκε και οτι ειναι περιεργο . Επισης ειναι οντως περιεργο να προτεινει αγνωστων δραστων οταν αυτο 100 % μπαινει στο αρχειο . Ηξερε απο την αρχη οτι η μηνυση ειναι χαμενη . Ολοι οι δικηγοροι και ολοι η αστυνομια αυτο λεει οτι το αγνωστων δραστων μπαινει στο αρχειο . Να ψαξει ο εισαγγελεας να βρει ποιον ; αν το υλικο μου παλι δεν ηταν αρκετο θα μπορουσε να μου πει δε σε αναλαμβανω . 11 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Εγω να καταλαβω; Εγω εχω καταλαβει πολυ καλα.. Εσυ να καταλαβεις τι σου λεμε.. Δεν σου ζητησα να μου αναφερεις τι σου εκανε ο δραστης και ουτε με ενδιαφερει. Θελεις εγω να σου εξηγησω απο το Insomnia γιατι μπορει ο δικηγορος να μην ηθελε να σου ξαναμιλησει στο τηλεφωνο; Εμεις εχουμε συναναστραφει διαδικτυακα ισα με 10 λεπτα, γραπτως και μεσω ενος forum και δεν θελω να σου ξαναμιλησω ηδη.. Αληθεια οταν λες οτι τα λεω μπερδεμενα σε τι αναφερεσαι για να καταλαβω ;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, johndark είπε Επιπλεον του ειχα δωσει στην αρχη 500 ευρω για να τα δωσει σε καποιον για να μου λυσει το προβλημα για να μη καταφυγω εξ αρχης σε μηνυσεις . Τα λεφτα τα κρατησε ο ιδιος φυσικα και ουδεποτε τα εδωσε . Μετα μου ελεγε οτι τα 500 ευρω ηταν για νομικες συμβουλες . Ακουω την αποψη σου ; Ουτε οι άσβερκοι το έλυσαν το πρόβλημα;Που έχεις μπλεξει ρε φίλε;
The_Judas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, costacurta είπε Πως μου λειψανε αυτά τα θρυλικά θέματα Παρασκευή βράδυ. Αραζα ετοίμαζα τα ποπ κορν μου και απολάμβανα. Τωρα μόνο με το κορονοιο αχολουμεθα τώρα λόγω καραντίνας και κλειστών σχολείων κάθε μέρα είναι Παρασκευή 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, johndark είπε Δε θελω να μου πεις το γιατι δεν απαντησε . Απλα το αναφερω για σου δειξω οτι εξαφανιστηκε και οτι ειναι περιεργο . Επισης ειναι οντως περιεργο να προτεινει αγνωστων δραστων οταν αυτο 100 % μπαινει στο αρχειο . Ηξερε απο την αρχη οτι η μηνυση ειναι χαμενη . Ολοι οι δικηγοροι και ολοι η αστυνομια αυτο λεει οτι το αγνωστων δραστων μπαινει στο αρχειο . Να ψαξει ο εισαγγελεας να βρει ποιον ; αν το υλικο μου παλι δεν ηταν αρκετο θα μπορουσε να μου πει δε σε αναλαμβανω . Αληθεια οταν λες οτι τα λεω μπερδεμενα σε τι αναφερεσαι για να καταλαβω ; 500 ευρω για παραμυθια με ασβερκους συν το μισθο για τις υπηρεσιες του, εβγαλε το μηνιατικο. χαζος ειναι να σ αφησει να φυγεις? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
johndark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε 500 ευρω για παραμυθια με ασβερκους συν το μισθο για τις υπηρεσιες του, εβγαλε το μηνιατικο. χαζος ειναι να σ αφησει να φυγεις? Μπορεις να μου πεις τουλαχιστον γιατι δε με βοηθησε αφου τον πληρωσα ; 19 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε 500 ευρω για παραμυθια με ασβερκους συν το μισθο για τις υπηρεσιες του, εβγαλε το μηνιατικο. χαζος ειναι να σ αφησει να φυγεις? Οχι δεν καταλαβες μετα μου ελεγε οτι τα 500 ευρω ηταν και αυτα για τις υπηρησιες του . Ενω στην αρχη αρχη μου ελεγε οτι ηταν για αλλο πραγμα .
Fabinas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, johndark είπε Μπορεις να μου πεις τουλαχιστον γιατι δε με βοηθησε αφου τον πληρωσα ; Οχι δεν καταλαβες μετα μου ελεγε οτι τα 500 ευρω ηταν και αυτα για τις υπηρησιες του . Ενω στην αρχη αρχη μου ελεγε οτι ηταν για αλλο πραγμα . Σε βοήθησε. Ξόδεψε χρόνο για πάρτη σου. Ο χρόνος του δικηγόρου πληρώνεται. Για να ξεκαθαρίσω, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ (γιατί εδώ έχουμε μόνο τη δική σου πλευρά της ιστορίας και μάλιστα κακογραμμένη), δε υποστηρίζω ότι ο δικηγόρος έκανε την καλύτερη δυνατή δουλειά και προσέφερε άριστες υπηρεσίες. Αλλά ασχολήθηκε μαζί σου. Συμφωνώ πλήρως με τον @N3M3SiS. Ό,τι άλλο και να πεις, καταντά συνωμοσιολογία και λιβελος για τους δικηγόρους εν γένει, ενώ, κατά την ταπεινή μου αποψη και ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ, στην καλύτερη περίπτωση, απλά έπεσες σε δικηγόρο που πασαλείφει. Ας πρόσεχες. Παράκληση προς admin: Χωρίς να θέλω να κάνω backseat moderating, παρακαλώ κλειδώστε το θέμα. Η ερώτηση αφορά μηνύσεις κατ' αγνώστων δραστών κι εδώ έχουμε έναν θεματοθέτη που γκρινιάζει (αδιάφορο αν δικαίως ή αδίκως) για τον δικηγόρο που επέλεξε ο ίδιος. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από Fabinas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις