johndark Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Ρωταω εδω εσας γιατι εχω μια πολυ κακη εμπειρια με δικηγορους και δεν εχω καμια ορεξη να ξαναμπλεξω με αυτους . Οταν το θυμα γνωριζει ποιος ειναι ο δραστης δινει στοιχεια στο δικηγορο του που δειχνουν ποιος ειναι ο δραστης . Γνωριζει επισης το θυμα τη διευθυνση και το ονοματεπωνυμο του δραστη . Ο δικηγορος του λεει να κανουν μηνυση κατα αγνωστων διοτι λεει κινδυνευεις να φας μηνυση για ψευδη κατα μηνυση . Δε λεει ομως στον πελατη του οτι τη μηνυση κατα αγνωστων ο εισαγγελεας τη βαζει κατα 99% στο αρχειο . Για ποιο λογο του προτεινε κατι τετοιο ; στο πρωτο ραντεβου ο δικηγορος ηταν πολυ καχυποπτος και επιθετικος απεναντι στο θυμα και μετα τη μηνυση του ειπε καλα εκανα και ημουνα καχυποτπος απεναντι σου στην αρχη . Παρ ολα αυτα δεχτηκε να παρει λεφτα απο τον πελατη θυμα . Επισης παροτι πληρωθηκε δεν τον εκπροσωπησε ποτε το ονομα του δεν φαινεται πουθενα . Οταν ο πελατης εμαθε οτι η υποθεση του μπηκε στο αρχειο ο δικηγορος εξαφανιστηκε και μαλιστα γυρισε και ειπε στον πελατη οτι αυτος που μου ειπες για δραστης ηταν υποπτος με μια φωνη που τα χε χαμενα .
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη το στορυ δε βγαζει και πολυ νοημα, θα απαντησω στον τιτλο. Μηνυση κατα αγνωστων κανεις οταν δεν γνωριζεις τον δραστη η οταν τον γνωριζεις αλλα με την μηνυση δεν αποσκοπεις στη να κατηγορηθει ο δραστης, αλλα σε αλλα ωφελη, πχ αποζημιωση απο ασφαλιστικη κλπ. Επισης οταν δεν εισαι 100% βεβαιος για τον δραστη, αλλα απλως εχεις υποψιες, ισως ειναι καλυτερο να καταφυγεις και παλι σε μηνυση κατα αγνωστων. Ισχυει οτι και να βρεθει ο υποπτος, δυσκολα καταδικαζεται με μηνυση κατα αγνωστων. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από BackFromHell
johndark Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Επειδη το στορυ δε βγαζει και πολυ νοημα, θα απαντησω στον τιτλο. Μηνυση κατα αγνωστων κανεις οταν δεν γνωριζεις τον δραστη η οταν τον γνωριζεις αλλα με την μηνυση δεν αποσκοπεις στη να κατηγορηθει ο δραστης, αλλα σε αλλα ωφελη, πχ αποζημιωση απο ασφαλιστικη κλπ. Επισης οταν δεν εισαι 100% βεβαιος για τον δραστη, αλλα απλως εχεις υποψιες, ισως ειναι καλυτερο να καταφυγεις και παλι σε μηνυση κατα αγνωστων. Ισχυει οτι και να βρεθει ο υποπτος, δυσκολα καταδικαζεται με μηνυση κατα αγνωστων. Εγω προσωπικα ημουν σιγουρος ποιος ηταν ο δραστης και του ειχα πει ποιον θελω να μηνυσω αλλα εκεινος επεμενε στο κατα αγνωστων ! Τωρα ο δικηγορος προτεινε αυτο . Επισης του ειχα ξεκαθαρισει οτι δε θελω χρηματα αλλα την τιμωρια του συγκεκριμενου ανθρωπου . Ολους οσους ρωτησα μου ειπαν οτι εισαγγελεας το κατα αγνωστων το βαζει στο αρχειο και οτι δεν εχει νοημα .
llldoomlll Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, johndark είπε Εγω προσωπικα ημουν σιγουρος ποιος ηταν ο δραστης και του ειχα πει ποιον θελω να μηνυσω αλλα εκεινος επεμενε στο κατα αγνωστων ! Τωρα ο δικηγορος προτεινε αυτο . Επισης του ειχα ξεκαθαρισει οτι δε θελω χρηματα αλλα την τιμωρια του συγκεκριμενου ανθρωπου . Ολους οσους ρωτησα μου ειπαν οτι εισαγγελεας το κατα αγνωστων το βαζει στο αρχειο και οτι δεν εχει νοημα . Μπορουσες να το αποδειξεις ομως ?
johndark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, llldoomlll είπε Μπορουσες να το αποδειξεις ομως ? Εγω ρωτησα και αλλο δικηγορο και μου ειπε οτι με τα στοιχεια που ειχα μπορουσα να κανω μηνυση κατα ορισμενου προσωπου . Επιπλεον μου ειπε οτι καθε μηνυση εχει ρισκο γι αυτο και υπαρχει και η ανακριτικη διαδικασια οπου ο εισαγγελεας ανακρινει και βλεπει ποιος λεει ψεματα και ποιος λεει αληθεια . Πως εξηγεις οτι ο δικηγορος εξαφανιστηκε μετα τη μηνυση ; οταν εμαθε το αποτελεσμα γιατι εξαφανιστηκε ; για ποιο λογο δεν φαινεται πουθενα ως πληρεξουσιος δικηγορος ; πως ειναι δυνατον τοτε να αναλαμβανει μια υποθεση και να προτεινει αγνωστων δραστων οταν ολοι οι δικηγοροι λενε οτι αυτο 100 % μπαινει στο αρχειο .
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, johndark είπε Εγω ρωτησα και αλλο δικηγορο και μου ειπε οτι με τα στοιχεια που ειχα μπορουσα να κανω μηνυση κατα ορισμενου προσωπου . Επιπλεον μου ειπε οτι καθε μηνυση εχει ρισκο γι αυτο και υπαρχει και η ανακριτικη διαδικασια οπου ο εισαγγελεας ανακρινει και βλεπει ποιος λεει ψεματα και ποιος λεει αληθεια . Πως εξηγεις οτι ο δικηγορος εξαφανιστηκε μετα τη μηνυση ; οταν εμαθε το αποτελεσμα γιατι εξαφανιστηκε ; για ποιο λογο δεν φαινεται πουθενα ως πληρεξουσιος δικηγορος ; πως ειναι δυνατον τοτε να αναλαμβανει μια υποθεση και να προτεινει αγνωστων δραστων οταν ολοι οι δικηγοροι λενε οτι αυτο 100 % μπαινει στο αρχειο . Ε βάλε τον άλλο δικηγόρο να κάνει μήνυση/αγωγή στον πρώτο, κάντου και καταγγελία στο δικηγορικό σύλλογο. 1 1
llldoomlll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, johndark είπε Εγω ρωτησα και αλλο δικηγορο και μου ειπε οτι με τα στοιχεια που ειχα μπορουσα να κανω μηνυση κατα ορισμενου προσωπου . Επιπλεον μου ειπε οτι καθε μηνυση εχει ρισκο γι αυτο και υπαρχει και η ανακριτικη διαδικασια οπου ο εισαγγελεας ανακρινει και βλεπει ποιος λεει ψεματα και ποιος λεει αληθεια . Πως εξηγεις οτι ο δικηγορος εξαφανιστηκε μετα τη μηνυση ; οταν εμαθε το αποτελεσμα γιατι εξαφανιστηκε ; για ποιο λογο δεν φαινεται πουθενα ως πληρεξουσιος δικηγορος ; πως ειναι δυνατον τοτε να αναλαμβανει μια υποθεση και να προτεινει αγνωστων δραστων οταν ολοι οι δικηγοροι λενε οτι αυτο 100 % μπαινει στο αρχειο . Μαλλον τον επιασε κοψιμο.. εκτος και αν ηταν απλα ηταν λιγος Στη κατα αγνωστων δεν φαινεται σαν πληρεξουσιος δικηγορος ? Και τωρα πια εχει παρελθει το διαστημα ή μπορεις να ξανακινηθεις νομικα κατα του υποπτου?
johndark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, llldoomlll είπε Μαλλον τον επιασε κοψιμο.. εκτος και αν ηταν απλα ηταν λιγος Στη κατα αγνωστων δεν φαινεται σαν πληρεξουσιος δικηγορος ? Και τωρα πια εχει παρελθει το διαστημα ή μπορεις να ξανακινηθεις νομικα κατα του υποπτου? Μπορω να ξεκινησω παλι απο την αρχη ευτυχως . και αυτη τη φορα μονος μου χωρις δικηγορο με 40 ευρω παραβολο και τελος . Οχι δεν φαινεται σαν πληρεξουσιος . Τι εννοεις ηταν λιγος ; 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε βάλε τον άλλο δικηγόρο να κάνει μήνυση/αγωγή στον πρώτο, κάντου και καταγγελία στο δικηγορικό σύλλογο. Δε γινεται γιατι υπαρχει ο κωδικας δεοντολογιας μεταξυ τους . Κορακας κορακου ματι βγαζει ! Επισης οι δικηγοροι τα κανουν πλακακια μεταξυ τους !
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, johndark είπε Δε γινεται γιατι υπαρχει ο κωδικας δεοντολογιας μεταξυ τους . Κορακας κορακου ματι βγαζει ! Επισης οι δικηγοροι τα κανουν πλακακια μεταξυ τους ! Ok τότε, μην κάνεις τίποτα.
llldoomlll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, johndark είπε Μπορω να ξεκινησω παλι απο την αρχη ευτυχως . και αυτη τη φορα μονος μου χωρις δικηγορο με 40 ευρω παραβολο και τελος . Οχι δεν φαινεται σαν πληρεξουσιος . Τι εννοεις ηταν λιγος ; ε τοτε κομπλε, λεω ρε παιδι μου μπορει να ρωτησε και να εμαθε, μπορει να μην "ηξερε", μπορει να μην "ηθελε" να ασχοληθει στη μηνυση δε γραφει οτι διοριζεις τον ταδε για δικηγορο ? Δηλαδη σου εκοψε μια αποδειξη παροχης νομικων συμβουλων και την 1η μηνυση κατα αγνωστων την εκανες παλι μονος σου? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από llldoomlll
johndark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Ηταν διπλα μου οταν εκανα τη μηνυση αλλα αυτος δεν υπεγραψε ουτε φαινεται πουθενα ! Μου ζητησε λεφτα για αυτη τη μηνυση αλλα δε μου ειπε ποτε οτι ηταν για παροχη νομικων υπηρεσιων . Τι εννοεις οτι μπορει να ρωτησε και να εμαθε ; η μπορει να μην ηξερε ;
llldoomlll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, johndark είπε Ηταν διπλα μου οταν εκανα τη μηνυση αλλα αυτος δεν υπεγραψε ουτε φαινεται πουθενα ! Μου ζητησε λεφτα για αυτη τη μηνυση αλλα δε μου ειπε ποτε οτι ηταν για παροχη νομικων υπηρεσιων . Τι εννοεις οτι μπορει να ρωτησε και να εμαθε ; η μπορει να μην ηξερε ; Δηλαδη δεν εχεις κανενα χαρτι.. Ολα γιναν στο μιλητο - οποτε σα να μην γιναν Αυτο που υποπτευεσαι και συ, πως εμαθε οτι ο αυτος που ειπες για δραστη ηταν υποπτος?
johndark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, llldoomlll είπε Δηλαδη δεν εχεις κανενα χαρτι.. Ολα γιναν στο μιλητο - οποτε σα να μην γιναν Αυτο που υποπτευεσαι και συ, πως εμαθε οτι ο αυτος που ειπες για δραστη ηταν υποπτος? Εχω sms που λενε οτι υπηρχε συνεργασια μεταξυ μας + μαρτυρα ! Τι υποπτευομαι εγω ; επειδη πριν κανουμε τη μηνυση αναρωτιομασταν αν αυτος που ελεγα ειχε ανακατεψει και εναν φιλο του δηλαδη αν συμμετειχε και ο φιλος του . Στην αρχη της γνωριμιας μας αναρωτιοταν ο δικηγορος αν ηταν ο δραστης αυτος που ελεγα η ο φιλος του η και οι δυο μαζι . Στο πρωτο ραντεβου ο δικηγορος ηταν επιθετικος απεναντι μου , καχυποπτος , υφος θα σου παρω τον αερα και υψωνε τον τονο της φωνης του χωρις λογο . Με ρωτησε 5 φορες αν ειμαι σιγουρος οτι λεω την αληθεια . Μετα τη μηνυση μου ειπε ποσο καλα εκανα που ημουν καχυποπτος απεναντι σου . 18 λεπτά πριν, llldoomlll είπε Δηλαδη δεν εχεις κανενα χαρτι.. Ολα γιναν στο μιλητο - οποτε σα να μην γιναν Αυτο που υποπτευεσαι και συ, πως εμαθε οτι ο αυτος που ειπες για δραστη ηταν υποπτος? Καταλαβες ;
llldoomlll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, johndark είπε Εχω sms που λενε οτι υπηρχε συνεργασια μεταξυ μας + μαρτυρα ! Τι υποπτευομαι εγω ; επειδη πριν κανουμε τη μηνυση αναρωτιομασταν αν αυτος που ελεγα ειχε ανακατεψει και εναν φιλο του δηλαδη αν συμμετειχε και ο φιλος του . Στην αρχη της γνωριμιας μας αναρωτιοταν ο δικηγορος αν ηταν ο δραστης αυτος που ελεγα η ο φιλος του η και οι δυο μαζι . Στο πρωτο ραντεβου ο δικηγορος ηταν επιθετικος απεναντι μου , καχυποπτος , υφος θα σου παρω τον αερα και υψωνε τον τονο της φωνης του χωρις λογο . Με ρωτησε 5 φορες αν ειμαι σιγουρος οτι λεω την αληθεια . Μετα τη μηνυση μου ειπε ποσο καλα εκανα που ημουν καχυποπτος απεναντι σου . Αμα του τα λεγες μπερδεμενα οπως εδω και μενα θα μου σπαγες τα νευρα xD Επειδη δε ξερω αν στην μηνυση πρεπει να ειναι αποκλειστικα ενα φυσικο προσωπο (και δε μπορουσες να βαλεις και τον φιλο του πχ) ισως για αυτο σου ειπε κατα αγνωστων αλλα αυτο δε το ξερω μη σε μπερδευω Στην μυνηση εγκληση δεν ειναι υποχρεωτικο να διορισεις δικηγορο ? Πως θα μαθεις για την εξελιξη της ? Ή ειναι απλα για ευκολια του μυνητη ? 1 ώρα πριν, johndark είπε Οταν ο πελατης εμαθε οτι η υποθεση του μπηκε στο αρχειο ο δικηγορος εξαφανιστηκε και μαλιστα γυρισε και ειπε στον πελατη οτι αυτος που μου ειπες για δραστης ηταν υποπτος με μια φωνη που τα χε χαμενα . Αυτο το bold λεω που το μαθε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις