Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ryzen 3 1200 8gb ram 3000mhz και παιζω το call of duty warzone και από 100,99,98 πεφτει απότομα στο 0 και επανέρχεται...με αποτέλεσμα fps drop...πως θα την κανω να δωσει οσο μπορει να δωσει...γιατι δεν δουλευει στα τερματα ?high performance εχει η amd στην καρτα της?

Επισκέπτης
Δημοσ.

εχεις τελευταιους οδηγους και bios?

επισης εισαι σιγουρος οτι δε προκαλει bottleneck ο επεξεργαστης?

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, skiathos7 είπε

Εχω ναι...τον εχω παει3.6 στοκ ρεύμα κ στο παιχνίδι δεν ακουμπάει 100 usage 

αναλογα το παιχνιδι δε χρειαζεται (και δε προκειται) να δεις 100% usage. δε το ξερω το παιχνιδι αλλα αν εχει γραφτει να χρησιμοποιει κυριως ενα πυρηνα και να "πεταει" και τιποτα αποφαγια στους αλλους πυρηνες τοτε μπορει να χεις bottleneck και με 50% χρηση πχ

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

αναλογα το παιχνιδι δε χρειαζεται (και δε προκειται) να δεις 100% usage. δε το ξερω το παιχνιδι αλλα αν εχει γραφτει να χρησιμοποιει κυριως ενα πυρηνα και να "πεταει" και τιποτα αποφαγια στους αλλους πυρηνες τοτε μπορει να χεις bottleneck και με 50% χρηση πχ

απλα βλεπω στο youtube με στοκ τον ryzen και με την καρτα την δικη μου δεν εχουν drops...ισως εχεις δικιο...ευχαριστω 

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, skiathos7 είπε

απλα βλεπω στο youtube με στοκ τον ryzen και με την καρτα την δικη μου δεν εχουν drops...ισως εχεις δικιο...ευχαριστω 

δοκιμασε καθαρη εγκατασταση των οδηγων. απενεργοποιησε τις βλακειες της αμδ (enchanced sync, chill, κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

δοκιμασε καθαρη εγκατασταση των οδηγων. απενεργοποιησε τις βλακειες της αμδ (enchanced sync, chill, κλπ)

το εχω κανει και αυτό απλα με το msi afterburn που το παρακολουθώ βλεπω ότι ουτε η cpu πιανει τερματα ουτε η μνημη μονο η gpu παιζει 0 -100 πανω κατω ενώ στα αλλα pes 2020 war thunder apex legeds είμαι μια χαρα σε αυτό τρωω fps drops ενώ είμαι καλα στα fps 

κατι τετοιο εχω ειτε low ειτε high ετσι μ κανει...

Επεξ/σία από skiathos7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

RAM/VRAM usage τσέκαρε... μπορεί να τρώει σκάλωμα από εκεί.

το κοιταξα και αυτό το θεμα είναι ότι τερμα low όλα γιατι κανει drops?εκει δεν καταλαβαίνω...εβγαλα και τα parts τα ξανα κουμπωσα αλλα το ιδιο...η ram πανω από 5600 δεν παει σε τερμα low και δεν πιανει 8000 όπως και σε high καπου στα 7300 παει..

Επεξ/σία από skiathos7
Δημοσ.

Τα ρεύματα από το τροφοδοτικό τα έχεις βάλει και τα δυο? Θελει ένα εξαπινο και ένα οχταπινο.Τουλαχιστον η Nitro που είχα εγώ.

Δημοσ.

Δε ξέρω τη λύση στο πρόβλημα σου αλλά να αναφέρω ότι και εγώ είχα μια Aorus RX570 και στο PUBG Lite, παρόλο που δεν είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, μόλις έπεφτα από το αεροπλάνο και άνοιγα αλεξίπτωτο μερικές φορές είχα fps drop και ταυτόχρονα ήταν λες και παίζω στα 360p για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά άλλαξα την κάρτα γραφικών με μια RX480 και δεν είδα ξανά κάτι παρόμοιο. Βέβαια δεν πρόλαβα να τη χρησιμοποιήσω πολύ αλλά με την 570 είχε ξεκινήσει να το κάνει από τα πρώτα παιχνίδια κιόλας.

Δημοσ.

τα ρευματα είναι οκ ένα 8πινο θελει μονο...αλλα στα αλλα παιχνίδια είμαι κομπλε πχ στο apex legedes,resident evil 7 - 2 remake,pes 2020 και αλλα...μονο σε αυτό 

Δημοσ.

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα μόνο με το συγκεκριμένο παιχνίδι, προφανώς είναι θέμα του παιχνιδιού του ίδιου και όχι του υπολογιστή σου. Λογικά θα λυθεί με κάποιο patch ή drivers update.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα μόνο με το συγκεκριμένο παιχνίδι, προφανώς είναι θέμα του παιχνιδιού του ίδιου και όχι του υπολογιστή σου. Λογικά θα λυθεί με κάποιο patch ή drivers update.

Αυτό πιστεύω και εγώ. Το πιθανότερο στα επόμενα update του παιχνιδιού και του driver της κάρτας θα στρώσει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...