tsioulak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Ξέρετε μήπως αν έχει ανοίξεις για τους εργοδότες η δήλωση αναστολής εργαζομένων;
giorgos04 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, tsioulak είπε Ξέρετε μήπως αν έχει ανοίξεις για τους εργοδότες η δήλωση αναστολής εργαζομένων; Προς το παρόν βλεπω την σελιδα πεσμενη.🙄
eidikos33 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, giorgos04 είπε Προς το παρόν βλεπω την σελιδα πεσμενη.🙄
Kneph Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, s1mplement είπε Μπες στο https://employees.yeka.gr/ με τα στοιχεία λογαριασμού taxis και δες τι λέει για την συμβασή σου, τις ημερομηνίες κοίτα Ημερομηνία υποβολής 29-2-20, ώρα 23:35. Το ίδιο ακριβώς αναφέρει και στο έγγραφο(αναγγελια αποχώρησης) της πλατφορμας μέσα, αν και σε αυτό που υπέγραψα δεν είχαν προσθέσει καν ημερομηνία. Ειχαν πει να το αφησουν οι υπεύθυνοι μου έτσι κενό. Φαινεται συμπληρώθηκε αλλη στιγμή στα δικά τους αντίγραφα και ανέβηκε στο σύστημα ώρες αργότερα το βραδυ. Για 25 λεπτά καταχωρηση πριν την αλλαγη της μέρας χάνω 800 ευρώ αν κατάλαβα καλά; Είναι σωστό να δηλωθώ παραιτηθέν ενώ την ίδια μέρα δούλεψα; Αφού απο τη 1 και μετα δεν ξανα πατησα πόδι. Επρεπε να πω φευγω 3 μαρτη να παρω και παραπάνω λεφτα τζαμπα λογω αργιων, αλλά δεν μου φαινόταν σωστό βλέπεις. Καλός μ@λάκας είμαι. Παω σε μια γωνιά να κλάψω τη μοίρα μου. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από Kneph
eidikos33 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Για εμας που απολυθηκαμε μαρτιο και η επιχειρηση λειτουργει κανονικα θα παρουμε τιποτα τι εχετε καταλαβει? εγω δεν μπορω να καταλαβω...ισως ουτε και οι ιδιοι...
GREGORYMO Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, Kneph είπε Ημερομηνία υποβολής 29-2-20, ώρα 23:35. Το ίδιο ακριβώς αναφέρει και στο έγγραφο(αναγγελια αποχώρησης) της πλατφορμας μέσα, αν και σε αυτό που υπέγραψα δεν είχαν προσθέσει καν ημερομηνία. Ειχαν πει να το αφησουν οι υπεύθυνοι μου έτσι κενό. Φαινεται συμπληρώθηκε αλλη στιγμή στα δικά τους αντίγραφα και ανέβηκε στο σύστημα ώρες αργότερα το βραδυ. Για 25 λεπτά καταχωρηση πριν την αλλαγη της μέρας χάνω 800 ευρώ αν κατάλαβα καλά; Είναι σωστό να δηλωθώ παραιτηθέν ενώ την ίδια μέρα δούλεψα; Αφού απο τη 1 και μετα δεν ξανα πατησα πόδι. Επρεπε να πω φευγω 3 μαρτη να παρω και παραπάνω λεφτα τζαμπα λογω αργιων, αλλά δεν μου φαινόταν σωστό βλέπεις. Καλός μ@λάκας είμαι. Παω σε μια γωνιά να κλάψω τη μοίρα μου. Φίλε, είσαι ΑΤΥΧΟΣ ! Αλλά, δεν σου φταίει κανείς.
tsioulak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Για τους εργαζόμενους έχει ανοίξει η πλατφόρμα; Αφού (απ'οτι δείχνουν τα πράγματα) δεν δουλεύει για τους εργοδότες, να μπεις να κάνεις τι;
nbtz89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, tsioulak είπε Αφού (απ'οτι δείχνουν τα πράγματα) δεν δουλεύει για τους εργοδότες, να μπεις να κάνεις τι; Είμαι σε αυτούς που απολύθηκαν στο διάστημα 1/3/20 έως 20/3/20.
eidikos33 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Είμαι σε αυτούς που απολύθηκαν στο διάστημα 1/3/20 έως 20/3/20. Η επιχειρηση που εργαζοσουν εχει κλεισει? η λειτουργει κανονικα?
nbtz89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Η επιχειρηση που εργαζοσουν εχει κλεισει? η λειτουργει κανονικα? Τι σχέση έχει η επιχείρηση; Με βάσει τα λεγόμενα του Βρούτση όσοι έμειναν άνεργοι είτε με οικιοθελής αποχώρηση είτε λόγω απόλυσης το διάστημα από 1/3/20 έως 20/3/20, δικαιούνται το επίδομα. Αναφέρεται και με bold εδώ:https://www.ethnos.gr/oikonomia/96100_koronoios-aytoi-einai-oi-telikoi-dikaioyhoi-ton-800-eyro-ti-ishyei-gia-eleytheroys Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από nbtz89
eidikos33 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Τι σχέση έχει η επιχείρηση; Με βάσει τα λεγόμενα του Βρούτση όσοι έμειναν άνεργοι είτε με οικιοθελής αποχώρηση είτε λόγω απόλυσης το διάστημα από 1/3/20 έως 20/3/20, δικαιούνται το επίδομα. Αναφέρεται και με bold εδώ:https://www.ethnos.gr/oikonomia/96100_koronoios-aytoi-einai-oi-telikoi-dikaioyhoi-ton-800-eyro-ti-ishyei-gia-eleytheroys Μακαρι να ειναι ετσι τι να πω...
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Το επίδομα των 800 ευρώ δικαιούνται 5 κατηγορίες: Απολυμένοι από 1 ως 18 Μαρτίου 2020. Εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις με αναστολή λειτουργίας από τις 11 Μαρτίου (εστίαση, φροντιστήρια, κομμωτήρια κ.ά.). Εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις με αναστολή λειτουργίας από τις 18 Μαρτίου (λιανεμπόριο, ξενοδοχεία κ.ά.). Εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις-εταιρίες που λειτουργούν με μείωση τζίρου (βάσει Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας-ΚΑΔ), υπό τον όρο ότι θα αναστείλουν τη σύμβαση εργασίας για έναν ή δύο μήνες. Ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, ατομικές επιχειρήσεις (μπλοκάκια) που πλήττονται, είτε αναστέλλουν είτε όχι τη δραστηριότητα.
Rmacobra Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 αρα με συμβαση εγω που ειχα και δεν ειχε ληξει ακομη και το ξενοδοχειο εκανε αναστολη λειτουργιας απο 20 μαρτιου δικαιουμαι κανονικα σωστα;
s1mplement Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Rmacobra είπε αρα με συμβαση εγω που ειχα και δεν ειχε ληξει ακομη και το ξενοδοχειο εκανε αναστολη λειτουργιας απο 20 μαρτιου δικαιουμαι κανονικα σωστα; Ναι, αλλά θα πρέπει να σε βάλουν σε αναστολή και να σου δώσουν τον αριθμό δήλωσης για να κάνεις αίτηση 38 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Μακαρι να ειναι ετσι τι να πω... Είναι έτσι αλλά θα πρέπει να σε καταχωρήσει ο εργοδότης γιατί θα χρειαστείς εσυ τον αριθμο καταχώρησης της δήλωσης που έκανε εκείνος για να κάνεις δικιά σου αίτηση. Η πλατφορμα είπαν θα προσπαθήσουν να ανέβει σήμερα, δεν ξέρουν τι ώρα, τη φτιάχουν από την αρχή είπαν. Οπότε αύριο-μεθαύριο θα κάνουν δήλωσεις οι εργοδότες. Ο δικός μου είπε Πέμπτη-Παρασκευή θα μου δώσει τον αριθμό για να κάνω αίτηση από 1 Απρίλη όταν ανοίξει η πλατφορμα για εργαζόμενους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις