Balerama Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Ναι παιδιά προσοχή, και εγώ με τη 2η είδα ότι προχώρησε προς εκτύπωση αποδεικτικού με αρ.πρωτοκόλλου κλπ.. 1 1
improvgeek Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση, Ένας εργαζόμενος ο οποίος απολύθηκε στις 16 Μαρτίου από ένα φαρμακείο, που δε θεωρείται επιχείρηση που πλήττεται λόγω του ιού (και δεν έχει περάσει σε μαζικές απολύσεις ή παύσεις εργασιών), δικαιούται τα 800 ευρώ ναι ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από improvgeek
DjTony Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Κάτι λογιστικής φύσης. Έχω ψάξει παντού έχω ρωτήσει παντού αλλά απάντηση δεν... Υπάρχει πρόβλημα με την γυναίκα μου και το έργανη. Δεν της δίνουν τα 800€ διότι έληγε 21 Μάρτη η σύμβαση της και ο λογιστής του εργοδότη της έκανε νέα σύμβαση και όχι αναστολή. Και το έργανη την βγάζει μη δικαιούχο. Τι κάνουμε ρε παιδιά; που πάμε σαν χώρα; εγώ παίξω 500€ η γυναίκα έπαιρνε παραπάνω.. Έχουμε 300€ ενοίκιο και ένα παιδάκι 18 μηνών... Δηλαδή δε θα έχουμε να φάμε σε λίγο.. Και μας πετάνε έτσι απλά έξω... Απίστευτα πράγματα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, DjTony είπε Κάτι λογιστικής φύσης. Έχω ψάξει παντού έχω ρωτήσει παντού αλλά απάντηση δεν... Υπάρχει πρόβλημα με την γυναίκα μου και το έργανη. Δεν της δίνουν τα 800€ διότι έληγε 21 Μάρτη η σύμβαση της και ο λογιστής του εργοδότη της έκανε νέα σύμβαση και όχι αναστολή. Και το έργανη την βγάζει μη δικαιούχο. Τι κάνουμε ρε παιδιά; που πάμε σαν χώρα; εγώ παίξω 500€ η γυναίκα έπαιρνε παραπάνω.. Έχουμε 300€ ενοίκιο και ένα παιδάκι 18 μηνών... Δηλαδή δε θα έχουμε να φάμε σε λίγο.. Και μας πετάνε έτσι απλά έξω... Απίστευτα πράγματα λογιστικής φύσεως δεν είναι ... αλλά το σύστημα φόρτωσε ΚΑΙ αυτο στον λογιστή.Η εταιρια στην οποια απασχολειται ,θα κλεισει ;Δεν σε καταλαβα.Βρισκεται στους καδ που πλήττεται;
DjTony Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε λογιστικής φύσεως δεν είναι ... αλλά το σύστημα φόρτωσε ΚΑΙ αυτο στον λογιστή.Η εταιρια στην οποια απασχολειται ,θα κλεισει ;Δεν σε καταλαβα.Βρισκεται στους καδ που πλήττεται; Εννοείται έχει κλείσει. Μαγαζί με νύχια είναι.
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, DjTony είπε Κάτι λογιστικής φύσης. Έχω ψάξει παντού έχω ρωτήσει παντού αλλά απάντηση δεν... Υπάρχει πρόβλημα με την γυναίκα μου και το έργανη. Δεν της δίνουν τα 800€ διότι έληγε 21 Μάρτη η σύμβαση της και ο λογιστής του εργοδότη της έκανε νέα σύμβαση και όχι αναστολή. Και το έργανη την βγάζει μη δικαιούχο. Τι κάνουμε ρε παιδιά; που πάμε σαν χώρα; εγώ παίξω 500€ η γυναίκα έπαιρνε παραπάνω.. Έχουμε 300€ ενοίκιο και ένα παιδάκι 18 μηνών... Δηλαδή δε θα έχουμε να φάμε σε λίγο.. Και μας πετάνε έτσι απλά έξω... Απίστευτα πράγματα τώρα που μιλάμε δεν μπορεί να την βγάλει σε αναστολή; υπάρχει κάποιο τεχνικό κόλλημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, DjTony είπε Εννοείται έχει κλείσει. Μαγαζί με νύχια είναι. Παρτους τηλεφωνο να μπει σε αναστολη.
Μάκαρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Παιδια σας εχει εμφανισει σε καποιον λαθος μορφη iban κατα την διαρκεια υποβολης της αιτησης ? Εχω δοκιμασει με κενα αναμεσα στα νουμερα οπως ειναι στο βιβλιαριο, χωρις κενα, με παυλες, τπτ δεν μου το δεχεται.
daPro Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Παιδια σας εχει εμφανισει σε καποιον λαθος μορφη iban κατα την διαρκεια υποβολης της αιτησης ? Εχω δοκιμασει με κενα αναμεσα στα νουμερα οπως ειναι στο βιβλιαριο, χωρις κενα, με παυλες, τπτ δεν μου το δεχεται. Χωρίς κενά..
Μάκαρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, daPro είπε Χωρίς κενά.. Φαινομαι χαζος αλλα πραγματικα το εκανα παλι μολις και δεν το δεχεται ουτε χωρις κενα. Μηπως δεν πρεπει να βαλω το GR μπροστα και θελει μονο τους αριθμους ? 1
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Φαινομαι χαζος αλλα πραγματικα το εκανα παλι μολις και δεν το δεχεται ουτε χωρις κενα. Μηπως δεν πρεπει να βαλω το GR μπροστα και θελει μονο τους αριθμους ? GR κεφαλαία χωρίς κενα πουθενά στη χειρότερη τράβα ένα copy paste από το ebanking Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από logistoulis 1
daPro Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Φαινομαι χαζος αλλα πραγματικα το εκανα παλι μολις και δεν το δεχεται ουτε χωρις κενα. Μηπως δεν πρεπει να βαλω το GR μπροστα και θελει μονο τους αριθμους ? Κοίτα εγώ το έκανα copy paste απτό e-banking το οποίο είναι με GR κεφαλαία και μετά ο αριθμός χωρίς κενά πουθενά. Μήπως κάνεις αλλού λάθος κ δεν σου δέχεται την αίτηση? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από daPro
Μάκαρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε GR κεφαλαία χωρίς κενα πουθενά στη χειρότερη τράβα ένα copy paste από το ebanking 4 λεπτά πριν, daPro είπε Κοίτα εγώ το έκανα copy paste απτό e-banking το οποίο είναι με GR κεφαλαία και μετά ο αριθμός χωρίς κενά πουθενά. Μήπως κάνεις αλλού λάθος κ δεν σου δέχεται την αίτηση? Θα δοκιμασω απο το ebanking. Οχι μου βγαζει λαθος στο iban. Ουτως ή αλλως τα υπολοιπα ηταν συμπληρωμενα ολα. Ενα τηλεφωνο και ενα email εβαλα μονο
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Θα δοκιμασω απο το ebanking. Οχι μου βγαζει λαθος στο iban. Ουτως ή αλλως τα υπολοιπα ηταν συμπληρωμενα ολα. Ενα τηλεφωνο και ενα email εβαλα μονο ναι ξέρω, έχω ακούσει από πολλούς να τους βγάζει λάθος.. αλλά σε μια περίπτωση ξεπεράστηκε έτσι, αν και ειλικρινά νομίζω ότι το πατούσε λάθος.. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από logistoulis
Μάκαρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε ναι ξέρω, έχω ακούσει από πολλούς να τους βγάζει λάθος.. αλλά σε μια περίπτωση ξεπεράστηκε έτσι, αν και ειλικρινά νομίζω ότι το πατούσε λάθος.. Ολα οκ. Το εκανα copy paste και το δεχτηκε. Βεβαια δεν μου εβγαλε καποια επιβεβαιωση οταν εκανα υποβολη ουτε μου εχει ερθει καποιο mail. Ετσι εχει γινει και σε εσας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις