fredd0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 δεν μπορεις να αρνηθεις, απο τη στιγμη που σε υποχρεωνει νομος να κανεις εκπτωση κανεις εκπτωση. Απο κει και περα ο καθενας το διαχειριζεται οπως θελει, εγω πχ ειπα (επειδη τα νοικια Μαρτιου ειχαν πληρωθει προ covid στην πλειοψηφια τους) δεν θελω νοικια απριλιου και τελος (εκτος αν παραταθει το μετρο). Αλλα επιλογη να πω οχι δε σου κανω εκπτωση δεν εχω 1
eidikos33 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, fredd0 είπε δεν μπορεις να αρνηθεις, απο τη στιγμη που σε υποχρεωνει νομος να κανεις εκπτωση κανεις εκπτωση. Απο κει και περα ο καθενας το διαχειριζεται οπως θελει, εγω πχ ειπα (επειδη τα νοικια Μαρτιου ειχαν πληρωθει προ covid στην πλειοψηφια τους) δεν θελω νοικια απριλιου και τελος (εκτος αν παραταθει το μετρο). Αλλα επιλογη να πω οχι δε σου κανω εκπτωση δεν εχω Θα σου πληρωσει το 20% εσυ τι θα κερδισεις? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από eidikos33
aekoupoli Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μπηκα με τις κοπελας μου το ταξις που δεν δικαιουται τα 800 ευρω ,παντως εκει που λεει μισθωνω κατοικια με αφηνει να το τικαρω και ας μην δικαιουται Επισης το ΚΑΔ μου ειναι 7729(κυρια δραστηριοτητα) ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ειναι κενο,οποτε δεν ξερω γιατι ο λογιστης μου ειπε οτι δεν δικαιουμαι την μειωση ενοικιου απο την στιγμη που ο καδ 7729 ειναι κλειστα με κρατικη εντολη.Εχει σημασια αν εισαι 4ωρος η 8 ωρος?
s1mplement Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, aekoupoli είπε Μπηκα με τις κοπελας μου το ταξις που δεν δικαιουται τα 800 ευρω ,παντως εκει που λεει μισθωνω κατοικια με αφηνει να το τικαρω και ας μην δικαιουται Επισης το ΚΑΔ μου ειναι 7729(κυρια δραστηριοτητα) ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ειναι κενο,οποτε δεν ξερω γιατι ο λογιστης μου ειπε οτι δεν δικαιουμαι την μειωση ενοικιου απο την στιγμη που ο καδ 7729 ειναι κλειστα με κρατικη εντολη.Εχει σημασια αν εισαι 4ωρος η 8 ωρος? Λογικα δεν θα έχει σημασία 4ωρο ή 8ωρο. Αφού είσαι στο σύστημα κάνε εσύ τη δήλωση και βάλε και την έκπτωση στο ενοίκιο. Δεν χρειάζεσαι τον λογιστή δηλαδή. Εμένα που δεν δικαιούμε έκπτωση στο ενοίκιο δεν με άφηνε να συμπληρώνω τπτ σχετικό στην αίτηση.
eidikos33 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, s1mplement είπε Λογικα δεν θα έχει σημασία 4ωρο ή 8ωρο. Αφού είσαι στο σύστημα κάνε εσύ τη δήλωση και βάλε και την έκπτωση στο ενοίκιο. Δεν χρειάζεσαι τον λογιστή δηλαδή. Εμένα που δεν δικαιούμε έκπτωση στο ενοίκιο δεν με άφηνε να συμπληρώνω τπτ σχετικό στην αίτηση. Αφου δεν τον εχει δηλωσει καν ο εργοδοτης τι να δηλωσει ακριβως...και εγω που εργαζομαι κανονικα και μπηκα το ιδιο ακριβως μου δειχνει..
aekoupoli Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) εμενα με εχει δηλωσει αλλα τελειωνει το αφμ μου σε 6 δευτερα θα μπορω να κανω την αιτηση,απο περιέργεια μπηκα με τις κοπελας μου που δεν το δικαιουται Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από aekoupoli
s1mplement Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Αφου δεν τον εχει δηλωσει καν ο εργοδοτης τι να δηλωσει ακριβως...και εγω που εργαζομαι κανονικα και μπηκα το ιδιο ακριβως μου δειχνει.. Μπήκε από τον λογαριασμο taxis της κοπέλας του! Δεν μπήκε από τον δικό του(μπορεί ότι δεν είναι ακόμα η σειρά του με βάση το τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ). Οπότε ας κάνει τη αίτηση μόνος του και βλέπει, αν του επιτρέπει να βάλει στοιχεία για μίσθωμα τότε δικαιούται και δεν έχει σημασία το τι λέει ο λογιστής
aekoupoli Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, s1mplement είπε Λογικα δεν θα έχει σημασία 4ωρο ή 8ωρο. Αφού είσαι στο σύστημα κάνε εσύ τη δήλωση και βάλε και την έκπτωση στο ενοίκιο. Δεν χρειάζεσαι τον λογιστή δηλαδή. Εμένα που δεν δικαιούμε έκπτωση στο ενοίκιο δεν με άφηνε να συμπληρώνω τπτ σχετικό στην αίτηση. α οκ οποτε αν με αφηνει να βαλω στοιχεια το δικαιουμαι,ευχαριστω
s1mplement Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, aekoupoli είπε α οκ οποτε αν με αφηνει να βαλω στοιχεια το δικαιουμαι,ευχαριστω Ναι, εμένα δεν με άφηνε που δεν δικαούμε, δεν το εμφάνιζε καν. Μόνο στην τελική αίτηση μου έδειξε όλη την αίτηση με κενά στα πεδία που αφορούν το μίσθωμα 1
darklordvader77 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Αν και φαντάζομαι την απάντηση ας ρωτήσω: Στο συμβόλαιο ενοικίου είμαστε μαζί με τη γυναίκα. Έκλεισαν την επιχείρηση που δούλευε (αλλά δε τους δώσαν τα 800€-θα πληρώνονται κανονικά έως τον Ιούνιου εάν παραμείνουν κλειστοί) και σε μένα το 90% είναι σε αναστολή εργασίας με τα 800€ αλλά εγώ δουλεύω κανονικά. Υποθέτω πως μάλλον δεν δικαιούμαστε την έκπτωση ενοικίου, σωστά;
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, aekoupoli είπε Μπηκα με τις κοπελας μου το ταξις που δεν δικαιουται τα 800 ευρω ,παντως εκει που λεει μισθωνω κατοικια με αφηνει να το τικαρω και ας μην δικαιουται Επισης το ΚΑΔ μου ειναι 7729(κυρια δραστηριοτητα) ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ειναι κενο,οποτε δεν ξερω γιατι ο λογιστης μου ειπε οτι δεν δικαιουμαι την μειωση ενοικιου απο την στιγμη που ο καδ 7729 ειναι κλειστα με κρατικη εντολη.Εχει σημασια αν εισαι 4ωρος η 8 ωρος? Δεν έχει σημασία αν είσαι 4ωρος ή 8ωρος και με ένα ένσημο το μήνα τα παίρνει κάποιος.
Lalakis1975 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν έχει σημασία αν είσαι 4ωρος ή 8ωρος και με ένα ένσημο το μήνα τα παίρνει κάποιος. @@ρια μεγάλη δεν ξέρουν τι κάνουν.. Εγώ αυτή την στιγμή χάνω 2 μισθούς φίλε 1
logistoulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Και για τους 2. ΥΓ. Αν είχε 10, τι θα γινόταν ? Έχεις πηγή για αυτό; δεν βρίσκω κάτι για νομικά πρόσωπα
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 52 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε @@ρια μεγάλη δεν ξέρουν τι κάνουν.. Εγώ αυτή την στιγμή χάνω 2 μισθούς φίλε Δεν θα πάρεις το 800αρι; 1
xxatziva Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 εχει αρκετες πληροφοριες. διαβαστε το https://fimotro.gr/dite-ti-allazi-sta-vimata-gia-to-epidoma-800-evro/
Προτεινόμενες αναρτήσεις