daPro Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mr.lucifer είπε αποσο διαβασα και εδω μεσα θα ειναι αυτοματα συμπληρωμένα .. ειπανε 800 για εναμιση μηνα ναι αλλα κατι για 700 μου λενε απο την δουλεια .. Δεν ξέρω φίλος.. εμένα μου είπε 800..θα το κάνω το Σάββατο κ βλέπουμε Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από daPro
Rmacobra Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, daPro είπε Δεν ξέρω φίλος.. εμένα μου είπε 800..θα το κάνω το Σάββατο κ βλέπουμε μονο iban βαζετε παιδια τα αλλα τα εχει αυτοματα μεσα εκτος αν το εκανε το ξενοδοχειο μου για να μην τα ψαχνω εγω.Χθες 00:10 εκανα την αιτηση εγω. 😂 1
g_f Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 2 hours ago, kost09 said: καλησπέρα παίδες ..αν ο εργοδότης δεν σε δηλώσει ,επειδή είμαστε σε αντιδικία ,λογω απόλυσης στις 16/3 ,τι θα γίνει?κ αν σε δηλώσει ,για να αποφυγει τις κυρωσεις αλλα δεν σε κοινοποιει τον αριθμό της αίτησης ώστε να προχωρήσει η αίτηση ,τι γίνεται χάνω το 800? Η αιτηση του εργοδότη έχει δύο πεδία. Το ένα αφορά τους εργαζόμενους που βγάζει σε αναστολή και το άλλο που αφορά τους εργαζόμενους που έχει απολύσει από 1/3. 2 hours ago, Mobid said: Οι περισσότεροι είπαν ότι φοβούνται ... Βέβαια έβαλε σε αναστολή όσοι ήταν ευπαθείς ομάδες και μετά πήγε ηλικίακα . Δίκαιο μου φαίνεται. 1
xxatziva Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, mr.lucifer είπε αποσο διαβασα και εδω μεσα θα ειναι αυτοματα συμπληρωμένα .. ειπανε 800 για εναμιση μηνα ναι αλλα κατι για 700 μου λενε απο την δουλεια .. οι γνωστοι εργοδοτες-πονηροι που ζητανε 100ευρω μετρητο απο σενα αφου χάρει σε αυτους εργαζεσαι και θα παρεις το επιδομα. 800 ειναι και τελος. αν το συνεχισουν οπως ακουστηκε σε ειδησεις και εδω μεσα τοτε καταγγελια και προσημείωση οταν θα τα παιρνει να τον τσιμπησουν. επιθεωρηση εργασιας και τους αναφερεις αυτα. 1
gilardino Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλησπερα παιδια,μια ερωτηση.Ο λογαριασμος που θα δηλωσουμε πρεπει να ειναι της μισθοδοσιας ή δε παιζει ρολο;
daPro Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, gilardino είπε Καλησπερα παιδια,μια ερωτηση.Ο λογαριασμος που θα δηλωσουμε πρεπει να ειναι της μισθοδοσιας ή δε παιζει ρολο; Μου ειπαν της μισθοδοσιας.. 1
Rmacobra Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, daPro είπε Μου ειπαν της μισθοδοσιας.. δεν παιζει ρολο το λεει ξεκαθαρα Στα πεδία ΤΡΑΠΕΖΑ και ΙΒΑΝ ο εργαζόμενος δηλώνει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο επιθυμεί να κατατεθεί το ποσό της αποζημίωσης ειδικού σκοπού. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από Rmacobra 1
thenamnamnam Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 53 λεπτά πριν, s1mplement είπε Πριν μια ωρα εκανα την δήλωση(τηλέφωνο, email, iban) αλλα μετα είδα το βίντεο ειδα οτι πρπει να κάνουμε τικ στο 'Μισθωνω κυρια κατοικία' πραμα που δεν το ήξερα νωρίτερα, τι γίνετε σε αυτήν την φαση; να κανω τροποποίηση δεν γινετε γτ η δήλωση εχει επιβληθεί ηδη. Θα χασω το επίδομα;😅
Rmacobra Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, thenamnamnam είπε Πριν μια ωρα εκανα την δήλωση(τηλέφωνο, email, iban) αλλα μετα είδα το βίντεο ειδα οτι πρπει να κάνουμε τικ στο 'Μισθωνω κυρια κατοικία' πραμα που δεν το ήξερα νωρίτερα, τι γίνετε σε αυτήν την φαση; να κανω τροποποίηση δεν γινετε γτ η δήλωση εχει επιβληθεί ηδη. Θα χασω το επίδομα;😅 ειναι στο ονομα σου το ενοικιο; σε εμενα που δεν ειναι με το ονομα μου δεν το τσεκαρα καν.
alex19871987 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εγώ που δουλεύω σε δύο και οι δύο εχουν αναστείλει την λειτουργία τους ποια να βάλω?(καθηγητής στη μια) Αρκεί μια από τις δύο??
thenamnamnam Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, Rmacobra είπε ειναι στο ονομα σου το ενοικιο; σε εμενα που δεν ειναι με το ονομα μου δεν το τσεκαρα καν. Ειναι στο δικό μου και της κοπέλας μου
Rmacobra Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 δεν νομιζω να χασεις το επιδομα αλλα λογικα θα χασεις το -40% 1
Mobid Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εμείς που δεν νοικιάζουμε σπίτι απλώς δεν το κλικαρουμε να φανταστώ ;
Lalakis1975 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να ανεβάσει βίντεο με ολη την διαδικασία; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από Lalakis1975
Προτεινόμενες αναρτήσεις