Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lalakis1975 είπε

ωραιος . εμεις που όπως ειπες τελειωνει το ΑΦΜ σε 9 θα τα παρουμε τα λεφτα αργοτερα ;

θα δωθει σιγουρα παραταση,επισης δεν σου λεει αν δικαιουσαι η οχι...κατσε να δουμε..

• Απαντ. 722
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε

θα δωθει σιγουρα παραταση,επισης δεν σου λεει αν δικαιουσαι η οχι...κατσε να δουμε..

αφου στο email γραφει

Με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία για τη λήψη της ειδικής επιδότησης των 800.00 ευρώ.

20 χρονια δουλευω εκει δεν θα με αφησουν ετσι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Πρέπει να γνωρίζω και όλα τα στοιχεία για σύμβαση κλπ η τα έχουν συμπληρωμένα από το κράτος ; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Πρέπει να γνωρίζω και όλα τα στοιχεία για σύμβαση κλπ η τα έχουν συμπληρωμένα από το κράτος ; 

ολα συμπληρωμενα μονο email τηλ.αριθμο και iban συμπληρωνεις

• Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, eidikos33 είπε

ολα συμπληρωμενα μονο email τηλ.αριθμο και iban συμπληρωνεις

ωραιος ...και του ιδιοκτητη λογικα τα στοιχεια θα είναι ετοιμα ( ενοικιάζω)

Ερωτηση  : την μειωση ενοικιου θα την κανονισω με τον ιδιοκτητη  η θα μου την βγαλει στην αιτηση ;

Δημοσ.

Και ξεκινήσαμε για το επιδοματακι μας..

Παιδιά οποίος κάνει ας ενημέρωσει

1) είναι αυτομάτως συμπληρωμένα τα στοιχεία του έργοδοτη 

2) άμα δεν ένοικιαζουμε κάποιο σπίτι το γράφουμε όχι η δεν συμπληρώνουμε καν εκεί 

Και άμα ξέρει κάποιος θα το πάρουν όλοι μαζί το επίδομα η θα βγάζουν ξεχωριστές μέρες πληρωμεις γιατί κάπου είδα ότι θα πληρώσουν στις 6 του μηνός δεν ξέρω αν ισχύει  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mobid είπε

Και ξεκινήσαμε για το επιδοματακι μας..

Παιδιά οποίος κάνει ας ενημέρωσει

1) είναι αυτομάτως συμπληρωμένα τα στοιχεία του έργοδοτη 

2) άμα δεν ένοικιαζουμε κάποιο σπίτι το γράφουμε όχι η δεν συμπληρώνουμε καν εκεί 

Και άμα ξέρει κάποιος θα το πάρουν όλοι μαζί το επίδομα η θα βγάζουν ξεχωριστές μέρες πληρωμεις γιατί κάπου είδα ότι θα πληρώσουν στις 6 του μηνός δεν ξέρω αν ισχύει  

κατσε ρε συ αν πλήρωσουν 6 εμεις που θα το κανουμε στις 9 τι γινεται ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lalakis1975 είπε

κατσε ρε συ αν πλήρωσουν 6 εμεις που θα το κανουμε στις 9 τι γινεται ;

Το μόνο που σκέφτομαι είναι πχ να βάλουν 6 πληρωμή όσοι έχουν κάνει αίτηση από 1 μέχρι 4 του μηνός ας πούμε  να το χωρίσουν αν και δεν ξέρω κάνα πόσο ισχύει 

Δημοσ.

Ευτυχως που τελειωνει το αφμ μου σε 0 και εχω εσας του beta testers να μου τα εχετε ολα ετοιμα αμα ερθει η ωρα να στε καλα παιδες 😋

Δημοσ.

Ερώτηση και παρακαλώ πολύ ας απαντήσει μόνο εάν κάποιος γνωρίζει την απάντηση 

Καθηγητής δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης σε τέσσερα διαφορετικά φροντιστήρια με τέσσερις διαφορετικούς εργοδότες. Τα τρία από τα τέσσερα έκλεισαν και με δήλωσαν κανονικά (έχω κανονικά ΔΠ....)

Στο τέταρτο φροντιστηριο εξακολουθώ να εργάζομαι διδάσκοντας διαδικτυακά .... Δικαιούμαι ή όχι το επίδομα των 800€ ????

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Leuteris80 είπε

Ερώτηση και παρακαλώ πολύ ας απαντήσει μόνο εάν κάποιος γνωρίζει την απάντηση 

Καθηγητής δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης σε τέσσερα διαφορετικά φροντιστήρια με τέσσερις διαφορετικούς εργοδότες. Τα τρία από τα τέσσερα έκλεισαν και με δήλωσαν κανονικά (έχω κανονικά ΔΠ....)

Στο τέταρτο φροντιστηριο εξακολουθώ να εργάζομαι διδάσκοντας διαδικτυακά .... Δικαιούμαι ή όχι το επίδομα των 800€ ????

λογιστη δεν εχεις να ριξεις ενα τηλεφωνο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...